Jump to content


Athlon64 X2 4600


hemppants

Recommended Posts

Παιδιά έχω μπερδευτεί με τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Ψάχνω να βρω τον Athlon64 X2 4600 (939) και σε μερικά καταστήματα τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά. Τελικά πια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του; Τρέχει με μνήμες 333MHz;

Link to comment
Share on other sites

Έχει 2*512ΚΒ Cache, χρησιμοποιεί DDR1 Ram στα 400MHz. Καλύτερη επιλογή για μένα είναι ο 4400 Χ2, με 2*1ΜΒ Cache. Πιο φτηνός και με ένα κλικ φτάνει στις επιδόσεις του 4800 Χ2 και του FX-60 χωρίς αλλαγή ψύκτρας ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

γενικα το τοπιο ειναι θολο με 939 cpu's

opteron ή X2 υπαρχει περιπτωση να δουμε παλι στα ραφια ? εχει κανεις "ακρες" να μας ενημερωσει..?

εκεινες οι παραγγελιες με τους opteron και τις νεες μειωμενες τιμες θα ερθουν ποτε?

Link to comment
Share on other sites

Κάποια κομάτια stock έχει το multrama και το mgmanager. Είναι τελευταία μιας και από τέλη Ιουλίου η amd έχει σταματήσει την παραγωγή των 939. Ότι βρίσκεις είναι stock και από μέσα με τέλος Νοεμβρίου μόνο σε μεταχειρισμένα. Για τους opteron δεν γνωρίζω τι γίνεται. Το megamarket έχει κάποιους στη σελίδα του αλλά είναι εξαντλημένα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.