Jump to content


Πως ανεβάζω τον 4600??


vaios85

Recommended Posts

καλησπέρα.πριν απο λιγες μέρεσ πηρα εναν amd4600 μητρική DFI nf4 ultra (lan party) και ram 2x512 400αρες με cl2. προσπαθησα να τον ανεβάσω (αρχικά) απο τα 2400 που δουλευει στα 2500 χωρισ παραπανω ταση αλλά παρολο που ξεκινουσε σε παιχνιδια οπως quake4,fear εκανε κατι κουλα κ μετα απο λιγοτερο απο 5λεπτο με πετουσε εξω.μετα ανεβασα ταση αλλα παλι τα ιδια.δε ξερω το step του επεξεργαστη παιζει ρολο? (vga 7900gtx , κουτι stacker )

Link to comment
Share on other sites

Το χάλια stepping πάντα παίζει, αλλά μην ανησυχείς ακόμα, είναι πολύ νωρίς για τέτοιο συμπέρασμα. Βγάλε το 1.5CL στις μνήμεσ και βάλτες 2-2-2-5 ή 2-3-2-6 (όποιο είναι το default τους). Μετά τρέξε ένα τεστ στα νορμάλ να δεις αν όλα είναι εντάξει. Αφού το κάνεις αυτό και όλα πάνε καλά, θα συζητήσουμε περισσότερο. Αν μπορέσεις πάντως, βρες και το stepping της cpu σου να το τσεκάρουμε σε καμία λίστα ;)

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε πρώτα κανα διπλό SuperPi 32M για να σιγουρευτούμε ότι ξέρουμε ποιανού τα όρια χτυπάμε.

Επίσης, έχεις κάνεις καθαρή εγκατάσταση Windows ή αυτή που είχε από τον μονοπύρηνο; Τα patches/hotfixes για τους διπύρηνους τα έβαλες σωστά;

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα.ηθελα να ρωτησω για την εγκατασταση που ειπε ο chosen? την εγκατασταση των windows την εκανα εγω.δεν ηξερα οτι εχει σχεση αν ειναι διπυρηνος, τα patches/hotfixes για τους διπύρηνους που μπορω να τα βρω???? επισης εχω δυο sata κ θελω να τους κανω raid υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω γι'αυτο???

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Vaios85 [Σήμερα, στις 14:00]

καλημέρα.ηθελα να ρωτησω για την εγκατασταση που ειπε ο chosen? την εγκατασταση των windows την εκανα εγω.δεν ηξερα οτι εχει σχεση αν ειναι διπυρηνος, τα patches/hotfixes για τους διπύρηνους που μπορω να τα βρω????

Εδώ

Αρχική απάντηση από Vaios85 [Σήμερα, στις 14:00]

επισης εχω δυο sata κ θελω να τους κανω raid υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω γι'αυτο???

Ναι, να έχεις μια δισκέτα με τον οδηγό του RAID controller και να πατήσεις το F6 στην αρχή της εγκατάστασης των Windows.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.