Jump to content


Περι 'μη ενεργης' υδροψυξης


Qparadox

Recommended Posts

Μια ερωτηση για ενα ζητημα που με απασχολει την τελευταια εβδομαδα....

Εχω ενα zalman reserator, το οποιο δουλευε κανονικως... ομως εδω και 1 μηνα το εχω εκτος λειτουργιας, αποσυνδεδεμενο σε κομματια, στο κουτι του (εννοειται χωρις νερο... :boxed: ) Κι απο οτι βλεπω, για κανα 6μηνο ακομα, θα μεινει εκει.

Το ερωτημα μου ειναι αν αυτο ειναι 'καλο' ή 'κακο' για το συστημα. Ειναι προτιμοτερο να το επανασυναρμολογησω και να το γεμισω νερο, βαζοντας το σε λειτουργια (ακομα και χωρις να το βαλω να ψυχει τον κομπούτερα) ? Φθειρονται (οπως το εχω τωρα ανενεργα) τα εξαρτηματα (water block, ψυγειο, αντλια) ?? Συνισταται να κανω κατι αλλο ??

Ευχαριστων

Link to comment
Share on other sites

οταν το μαζεψεις ξανα, βαλε το να δουλεψει μερικες ωρες με λιγο viakal (η οτιδηποτε παρομοιο για τα αλατα) μεσα στο νερο του. φυσικα θα το πεταξεις αυτο το νερο, αλλα θα εχει γινει σαν καινουργιο.

Link to comment
Share on other sites

imo καλυτερα να το κανεις αυτο που λεει ο .38-.45 πριν το αποθηκευσεις γιατι αν εχει μαζεψει αρκετα αλατα η αντλια μπορει να εχει προβλημα με τα λαστιχακια ή την φτερωτη αν μεινει πολυ καιρο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.