Jump to content


THESEIS - Ελληνικό Adventure από Ελληνες.


Τζώρτζης

Recommended Posts

  • Replies 49
  • Created
  • Last Reply

θα ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα αγορασω...και θα το τερματισω σιγουρα! τρελη πορωση που μιλανε αρχαια ελληνικα!!! και να πω κατι για το οποιο ντεπομαι πολυ,δε τα επιανα ολα και διαβαζα την αγγλικη μεταφραση για α καταλαβω!....μαστιγωστε με...το αξιζω...ντροπη μου και ντροπη στο υπουργειο παιδιας !! (ξεφιγα λιγο αλλα ...)

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να κάνω beta testing soon :)

Πολύ αξιόλογη προσπάθεια η οποία ΔΕΝ βασίζεται σε κάποια έτοιμη 3D μηχανή. Είναι δικιά τους 100% και στην Ε3 μερικοί από μεγάλες game-εταιρίες που είδαν το Demo τα "έχασαν" !!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ΜΠΡΑΒΟ!!! Επιτελους μπαινουμε στην αγορά και μάλιστα δυναμικά! Θα το αγοράσω ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ. Έτσι, για να ενισχύουμε τα ντόπια προϊόντα :T:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Athens2004

Mακάρι να αναγνωριστει η προσπάθεια των παιδιών . :)

Αν κάνουν όλοι αυτό που κάνουν συνήθως (aka clopyright) πολύ που θα αναγνωριστεί.....

Link to comment
Share on other sites

ειχα μια υποψια μολις εβλεπα το cinematic (Χωρις ηχο , -ελεω klite codec :S -) οτι θα μιλανε ελληνικα, με το που το ειδα με qt και ακουσα τα αρχαια, απλά εμεινα Αφωνος :):) (φοβομουν οτι εκτος απο τους υποτιτλους θα χρησιμοποιουσαν και αγγλικους διαλογους)

ενα καλο σεναριο να εχει και θα ειναι μετα αpo πολυυυ :p καιρο ,γνησιο παιχνιδι που θα αγορασω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...