Jump to content



oktech = bug τελικά?


hipro5

Recommended Posts

Το βάζω στην ενότητα "bug report" και το θέτω απλά σαν ερώτημα?........

Είναι "bug" τελικά ο κύριος Χρήστος της oktech ή όχι?...... :(

Μας "έμαθαν" ΚΑΙ οι "έξω" για τις δοσοληψίες που κάνουμε Ή όχι ακόμα (τώρα μας μαθαίνουν?) :(......απλή ερώτηση........

Ακολουθεί μήνυμα από χρήστη φόρουμ του εξωτερικού........η πλάκα είναι ότι ο ανθρωπάκος έχει "φάει" όλα τα Ελληνικά φόρουμς για να τον βρει........ :(

Hi!

Yes i have had some troubles with stuff i bought from "oktech" (in another forum) wich he never sent. I have sent several PM:s and he comes online and reads them but does not answer. The deal was in september...

Do you KNOW that Christos Apostolidis (did a banktransfer to that name) IS "oktech" or just that there are a user by the name "oktech" here?

Thanks!

.

Link to comment
Share on other sites

Όταν είδα αυτό: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=472161#post472161

άρχισα να σκέφτομαι διάφορα. Βέβαια μην ξέροντας τι μπορεί να έχει παιχτεί....κρατησα τις σκέψεις μου για μένα.

Θυμάμαι όμως παλιότερο σκηνικο σε αυτό εδώ το φόρουμ με δικό μας χρήστη και παράπονα απο τον oktech....δεν θυμάμαι όμως που είχε καταλήξει εκείνο το περιστατικό.

Link to comment
Share on other sites

δεν τον ξερω, αλλα η ΄΄εικονα΄΄ που ειχε δωσει δεν μου αρεσε. ειχε γινει και παλιοτερα θεμα,μπορει ναι πανω απο 1 thread... και το παλικαρι που τον ψαχνει λεει οτι διαβαζει τα μηνυματα αλλα δεν απανταει. κατι δεν παει καλα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν τον αποκάλεσε κανεις(εκτος απο σένα τώρα) απατεώνα. Με την απορία έχουμε μείνει και 8υμόμαστε και περασμένα περιστάτικά και την εικόνα που είχε δώσει παραέξω.

Ξανα έλλειψη επικοινωνίας ήταν απο όσο θυμάμαι παρα foul play...είδωμεν

Link to comment
Share on other sites

εγω ξερω οτι οταν εχεις προβληματα κτλ λες ρε φιλε κανε μου την χαρη επειδη εχω προβληματα θα στα δωσω την αλλη βδομαδα/μηνα. τεσπα κανεις μια ενημερωση/συννενοηση. οταν κανεις ετσι αλλου παει το πραγμα.

edit http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=27882&highlight=oktech

υπαρχει και ιστορικο.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, παρά μόνο να το γνωστοποιήσουμε - όπως και κάναμε, έτσι ώστε να το δει ο ενδιαφερόμενος ή κάποιος που τον ξέρει προσωπικά να τον ειδοποιήσει και να απαντήσει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.