Jump to content



Πρόβλημα με "χαμένα" αρχεία


Unholy_Pozer

Recommended Posts

Καλημέρα σήμερα έπαθα το εξής.

Έπαιζα Gothik3 (ίσος αυτό να είναι άσχετο) και ως συνήθως το παιχνίδι κόλλησε

Επάνω στην επανεκκίνηση τον windows το σύστημα έπαψε να ανταποκρίνεται και έκανα επανεκκίνηση με το reset.

Όταν το σύστημα έκανε εκκίνηση μου είπε να ελέγξει το δίσκο D για πρόβλημα

Και όντως έκανε πολλές αλλαγές σε αρχεία .Το πρόβλημα είναι ότι τώρα ο φάκελος με τα βίντεο μου είναι άδειος και είχα 50GB αρχεία μέσα!!! Το θέμα είναι ότι τα 50 αυτά γίγα φαίνονται δεσμευμένα στον δίσκο αλλά ο φάκελος βίντεο λέει μέγεθος 0 και 0 αρχεία!!!! Παρακαλώ ας μου πει κάποιος αν τελικά τα έχασα ή αν μπορώ να τα επαναφέρω και αν ναι πώς? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

fat32 ειναι το partition με τα video?? , ψαξε και "αγορασε" το search and recover της iolo παντω ;) , θα σε βοηθησει , και τσεκαρε την επιλογη "deep scan" αν δε δεις να σου επιστρεφει αποτελεσματα (που δε το νομιζω βεβαια...:p)

Link to comment
Share on other sites

Το έχω πάθει με το NTFS μετά από κόλλημα να μην φαίνονται τα αρχεία, αλλά ο χώρος να είναι δεσμευμένος. Το πρόβλημα διορθώθηκε με chkdsk και τσεκάροντας την επιλογή "automatic fix file system errors" μέσα από τα Windows. (Βέβαια, μετά, ελέγχοντας το δίσκο με το διαγνωστικό της εταιρείας κατασκευής διαπιστώθηκε ότι ο δίσκος είχε και hardware πρόβλημα)

Link to comment
Share on other sites

Easy recovery της ontrack. Παντως δοκιμασε απο τις επιλογες φακελων να ενεργοποιησεις να βλεπεις και τα προστατευμενα αρχεια. Εγω ειχα χασει 150gb τραγουδια και οταν εκανα αυτο τα βρηκα ολα μα ολα σε ενα φακελο της μορφης R$%G##* και κατι τετοια..

Απλα εκανα rename το φακελο και μη hidden τα αρχεια μου.

Link to comment
Share on other sites

βρήκα ένα φάκελο που λέει found000 και περιέχει ενα φάκελο dir0001.chk που έχει μέσα τα αρχεία μου αλλά μου λάει οτι δέν είναι δυνατή η πρόσβαση στο D:\found.000\dir0001.chk\diafora video. δέν επιτρέπεται η πρόσβαση

Τώρα?:baby:

Link to comment
Share on other sites

χμμμ

Για δοκιμασε μεσα αποτην ερευνα αρχειων και φακελλων να ψαξεις με το ονομα ενος απο τα αρχεια που εχασες (καποιο θα θυμασαι)εχοντας τσεκαρεi την επιλογη ''search for hidden files or folders''

Στη περιπτωση που ειναι σε διαφορετικό partition απενεργοποιησε το (D?) απο το Bios κανε 1 restart και ξαναενεργοποίησε τον

Στη χειροτερη βρες το System Mechanic 6 Proffesional www.iolo.com και αστο να βγαλει το φιδι απο τη τρύπα!:cool:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Goklagie

Υπάρχουν ελπίδες για αρχεία που διέγραψα με shift+delete?

Ναι αμέ :)

Get Data Back ή File Scavenger και βάλε επιλογή για deleted files. Θα σου βγάλει πολύ πράμα αλλά θα τα βρείς.

Επίσης, μέχρι να κάνεις αυτή τη δουλειά ΜΗΝ κάνεις τίποτα άλλο στο PC σου. Κάθε νέα εγγραφή έχει πιθανότητα να γράψει πάνω από τα deleted. Ούτε καν browsing.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.