perp Μάρτιος 29, 2007 #461 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 @ Nikki_SixxΚαλορίζικη!!!!Από DELL Hellas η παραγγελία?... Μπορείς να αναφέρεις τιμή και σε πόσες μέρες σου ήρθε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 29, 2007 #462 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 Thanx man !!! :jump1:Ναι απο Dell Hellas. Εγω την πηρα λιγο πιο ακριβα απο τους αλλους. :rant: :devil:480 ευρω για την ακριβεια και μου ηρθε σε 8 ή 9 εργασιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Μάρτιος 29, 2007 #463 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Nikki_Sixx [Χθες, στις 16:17] Μου ηρθε η Dell 2007wfp. Κοιταξα για revision και panel και εχω το εξης ερωτημα :Η δικια μου απο πισω στο αυτοκολλητο λεει για revision,rev04 και για panel, στο service menu λεει V1B22 - RT803. Ελα ομως που googlαρα και αναφερεται οτι το RT803 panel ειναι με revision 03.Εχει σχεση το panel με το revision ή μαλ@κιες λεω?Και κατι αλλο.Σε εμενα δεν αναφερει κωδικο οπως LM201W01 ή κατι παρομοιο οπως αναφερουν ολοι αλλα μονο RT803.Να τετοιον κωδικο εννοω :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203Thanx !!! Κοιτα απο 150 μοιρες στο πλαι με εντελως μαυρο φοντο.Αν το απολυτο μαυρο παιρνει μια μωβ αποχρωση ειναι s-ips,αν γινεται λιγο πιο ανoiχτο μαυρο ειναι s-pva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 30, 2007 #464 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Διαβασμένος ο Ripper18...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 30, 2007 #465 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 S-ips ειναι !!! Τhanx man !!! Kαι κατι αλλο. Το εγραψα σε ενα αλλο νημα αλλα δεν απαντηθηκε. Δεν μπορω να την ανεβοκατεβασω με τπτ! Παταω τερμα το κουπι την σπρωχνω, την κανω,την ρανω αλλα τπτ.Τζιφος.Τι σκατ@ λαθος κανω? Υπαρχει καμια φωτο δικια σας να δω τπτ ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 30, 2007 #466 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Δευτερα-Τριτη θα εχω και εγω την δικια μου.Αφου σου ηρθε sips, μαλλον το ιδιο θα ειναι και η δικια μου. Μεγειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Μάρτιος 30, 2007 #467 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Exετε δει καμενα πιξελ στη Dell 2007wfp οσοι την εχουν παρει??Ολες rev04 μαλλον εχουν S-IPS.H δικια σου Nikki_Sixx σε ποια χωρα ειναι φτιαγμενη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 31, 2007 #468 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 ^Αν καποιος ειχε καμμενο pixel σιγουρα θα ειχε ακουστει εδω μεσα... αρα μαλλον δεν εχει παρει κανεις οθονη με προβληματικο πιξελ.Επισης καποιος ειπε οτι η dell στην αλλαζει αν εχεις dead pixel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Μάρτιος 31, 2007 #469 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 καλημέρα τελικά σήμερα παρέλαβα την Samsung 226BW με το S panel και όλα μια χαρά χωρίς κανένα καμμένο pixel και με αυτές τις ρυθμίσεις που βρήκα ήρθε στα ίσια της, όποιος την έχει ας τις δοκιμάσειBrightness = 50Contrast = 70MagicColour = Off <--- great for eliminating bandingColourTone = NormalColourControl = Red 60, Green 50, Blue 45Gamma = Mode 1MagicBright = CustomSharpness = 16 <---- font's look better esp with cleartypeAnd in your video card controls, turn gamma down to 0.85.My Nvidia control panel has this gamma setting in the Color Control section. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Απρίλιος 1, 2007 #470 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 @ Ripper18 Οχι κανενα καμμενο pixel.Ολα οκ. Τσεχια ειναι φτιαγμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batraxos Απρίλιος 1, 2007 #471 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 Για να μην τα πολυλογω...χαραματα Κυριακης,η Videoseven N95G (οθονη ειναι) παρεδωσε πνευμα Ξενερα μεν...αλλα ευκαιρια να παρουμε καινουρια Ειδα φως στο thread και μπηκα!!! CRT και να θες δεν βρισκεις...οποτε παμε για TFT.Αφου θα παρω που θα παρω,κοιταω για 21"-22".To bugdet ειναι μεχρι 400 αντε 450 euro.Η οθονη ειναι αποκληστικα για games...online FPS (CounterStrike..BF2 etc)...online MMO's (WoW etc) οποτε οπως καταλαβαινετε δινω εμφαση στο input lag. Αυτες που εχω στα υποψη μου ειναι: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=930369 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=902888 Αυτες οι 2 τι διαφορα εχουν μεταξυ τους?Τα stat's τους που ειδα ειναι τα ιδια (εκτος και αν τα 32euro ειναι η βαση με δυνατοτητα ρυθμισεις υψους...τριχες δηλαδη).Εχουνε το ιδιο panel? και αν ναι ποιο ειναι? Το καλο που βρισκω σε αυτες τις 2 ειναι οτι ειναι 22" σε προσιτη τιμη,απο το Πλαισιο και λογικα ετοιμοπαραδωτες.Ειναι κανεις που εχει καποια απο αυτες να μας/μου πει εντυπωσεις απο games γενικα? Διαβαζωντας και το thread ειδα οτι πολλοι πηραν την Dell UltraSharp 2007WFP 20.1".Απο αυτους που την πηραν,μπορει να πει κανεις εντυπωσεις απο games??Το μειον με την Dell ειναι οτι πρεπει να την παραγγειλεις + οτι ειναι 2" μικροτερη.Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν την τσιμπαγα επιτοπου. Η Dell E228WFP 22-inch Widescreen http://dellware.euro.dell.com/dellstore/dellware/config/default.asp?s=grbsd&l=en&m=eur&c=gr6198&n=&cu=grpad&v=d&cc=&ogn=&kcd=&ad=&mc=&rs=&cuid=&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=none&co=&b=DGR_88218 ενω ειναι 22" γιατι ειναι φθηνοτερη?Εχει τοση μεγαλη διαφορα απο την 20"? Τελιωνοντας,εσεις τη θα προτεινατε?Κατα προτημηση απο Πλαισιο η e-shop η κανενα συγκεκριμενο μαγαζι απο Θεσσαλονικη.Αξιζει τοσο πολλυ η Dell για να μπεις στο λουκι να την παραγγειλεις?Επαναλαμβανω priority=Games....bugdet 400-450!!! Φιλικα...Batraxos PS:Μεγαλη ιστορια οι TFT...η εγω τα κανω δυσκολα τα πραματα?Ειναι και λεφτα...δεν ειναι παιξε γελασε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 1, 2007 Author #472 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 Η 22άρα Dell είναι με ΤΝ Panel = χειρότερα χρώματα από την 20άρα. Samsung μην κοιτάξεις για online gaming, λένε πως έχει input lag και δε θα το ρίσκαρα. Με την 20άρα είμαι εγώ τώρα και είμαι κατευχαριστημένος. Ζωντανότερα χρώματα, μηδέν ghosting, wide αναλύσεις (πολύ σημαντικό), είναι φανταστική. Στις ταινίες είναι που την καταβρίσκω. Αν δε σε νοιάζει η ποιότητα των χρωμάτων πήγαινε σε φτηνή 22άρα. Αλλιώς μονόδρομος οι Dell 2007WFP και NEC 20WGX2. H πρώτη έχει ματ panel και η δεύτερη glossy, από σενα εξαρτάται Link to comment Share on other sites More sharing options...
diachiristis Απρίλιος 2, 2007 #473 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Λοιπόν ακούστε και βοηθήστε.Μόλις πήρα Dell και μου είπε ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ στα 450 ευρω για την 2007, γιατί έχουν νέες εντολές πως δε μπορούν να κάνουν έκπτωση παραπάνω από 10%. να τη τσιμπήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Απρίλιος 2, 2007 #474 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Η 22άρα Dell είναι με ΤΝ Panel = χειρότερα χρώματα από την 20άρα. Samsung μην κοιτάξεις για online gaming, λένε πως έχει input lag και δε θα το ρίσκαρα. Με την 20άρα είμαι εγώ τώρα και είμαι κατευχαριστημένος. Ζωντανότερα χρώματα, μηδέν ghosting, wide αναλύσεις (πολύ σημαντικό), είναι φανταστική. Στις ταινίες είναι που την καταβρίσκω. Αν δε σε νοιάζει η ποιότητα των χρωμάτων πήγαινε σε φτηνή 22άρα. Αλλιώς μονόδρομος οι Dell 2007WFP και NEC 20WGX2. H πρώτη έχει ματ panel και η δεύτερη glossy, από σενα εξαρτάται ή την Phillips ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 2, 2007 Author #475 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 H Philips δεν έχει HDCP, γι αυτό δεν την πήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 2, 2007 #476 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Αν όλα πάνε καλά το απογέυμα θα παραλάβω και εγω την DELL 2007 από HAC Shop... Περισσότερα το βράδυ περί revision, panel και τα σχετικά... ’ντε δεν κρατιέμαι άλλο...heeheheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 2, 2007 #477 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 για pro-gaming το dell 2007wfp δεν κανει...αλλα να μου πεις και πιο πανελ κανει? μονο σε crt θα κανεις δουλεια...η κοιτας κατι σε πολυ γρηγορο TN...η τσιμπας την dell για πιο all-around χρηση θα λεγα...βεβαια αμα συνηθισεις το sips δυσκολα το γυρνας σε αλλου τυπου πανελ...εγω δεν το αλλαζω με τιποτα αυτο το πανελ ...μονο με ενα 24":D Link to comment Share on other sites More sharing options...
batraxos Απρίλιος 2, 2007 #478 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 dell 2007wfp 451με φπα,μεταφορικα κτλ.Αλλα θελει 10-12 εργασιμες μερες...θα λυσαξω να περιμενω τοσες μερες,και δεν εχω κανει και εμβολιο κατα της λυσσας Οποιος παραγγελνει λετε και τιμες να ξερουμε τι γινεται!!! //Εσεις φταιτε...λυσαξατε με την Dell,θα επαιρνα τιν Viewsonic την 22"και θα ειμουν ησυχος(ετσι νομιζω τουλαχιστον).// Link to comment Share on other sites More sharing options...
diachiristis Απρίλιος 2, 2007 #479 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 15:54] για pro-gaming το dell 2007wfp δεν κανει Τι εννοείς όταν λες pro-gaming? δηλαδή εγώ που τη θέλω και για παιγνίδια δεν κάνει? θα κάνει σκιές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 2, 2007 #480 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 αν την θες και για παιχνιδια καλως! οπως και γω....αλλα αμα την θες μονο για παιχνιδια και online πρωταθληματα...καλο θα ταν να παρεις TN....ghosting δεν εχω δει πουθενα σε κανενα game...αλλα tearing σε παιχνιδι χωρις v-sync εχω δει.....με λιγα λογια θελω να πω οτι το πανελ αυτο δεν ειναι για αποκλειστικη χρηση gaming...καθως για κατι τετοιο υπαρχουν αρκετα αλλα panel που μπορουν να σε καλυψουν και με πιο λιγα λεφτα και πιο γρηγορα σε MS...αλλα την ποιοτητα εικονας της dell δεν θα την εχεις...διαλεγεις και παιρνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.