Jump to content



E6600 L627A098 Stepping


LevelOne

Recommended Posts

Αξίζει να ανταλλάξω τον δικό μου με stepping L631A με ενός φίλου με stepping L627A? Είναι anti-overclocker και έλεγα μηπως είναι καλό κομμάτι και χαραμίζεται... Googlιάστηκα αλλα δεν βρήκα και πολύ ξεκάθαρα πράγματα... Καποιος που έχει δουλέψει αυτα τα steppings ίσως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

:p Ουτε κατα διάνοια δεν θα με αφήσει να μπώ, πόσο μάλλον να του σκαλίσω λιγάκι το BIOS! Αράχνες έχει πιάσει το κακόμοιρο! Πλακα πλάκα πέρα απο την (αναγκαστική) αναβάθμιση του BIOS της P5W DH Deluxe για να δουλέψει τον C2D δεν του έχει ξανακάνει!
Link to comment
Share on other sites

Στη θέση σου φίλε θα έμενα με τον 631...

Όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω μην είμαστε πλεονέκτες...Κι άμα σου κάτσει στραβή και πηγαίνει χειρότερα ο άλλος εκεί να δεις γλέντια..:p

Link to comment
Share on other sites

Πρωτον δεν εκανα κανενα παράπονο οτι το κομμάτι μου δεν πάει καλά. Αρα δεν είμαι πλεονέκτης. Εσεις το υποθέσατε. Εγω απλα εκανα μια ερώτηση για το κατα πόσο μπορεί να είναι καλύτερο ενα stepping 627 απο το 631. Αν εσείς είχατε την δυνατότητα να μεταβείτε σε ενα καλύτερο stepping δεν θα το κάνατε? Και αυτό θα το χαρακτηρίζατε πλεονεξία? Φιλικά παντα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.