hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Ειμαι ενας απο ολους αυτους που εχουν κανει αιτηση για συνδρομη στο Tellas Zisto(Telephone+DSL) εδω και πολυ καιρο αν και ακομη δεν εχει ενεργοποιηθει η υπηρεσια στην περιοχη μου. Αυτο που μου κανει εντυπωση και μου βρωμαει αρκετα ειναι οτι καθε φορα που θελω να παρω στο τμημα εξυπηρετησης πελατων δεν μπορω να σταυρωσω γραμμη αφου ολοι την ωρα λεει πως οι εκπροσωποι τους ειναι απασχολημενοι. Και για να καταλαβετε δεν παιρνω σε ωρες αιχμης αλλα αργα το βραδυ( μετα τις 23,00) και φυσικα εξακολουθει να ακουγεται το ιδιο σπαστικο και ηλιθιο μυνημα. Μηπως παιζει τιποτα και ολη αυτη η ιστορια ειναι για να μας τρωνε τα λεφτα; Δεν ξερω τι να πω...Αν εχει ακουσει κανεις τιποτα ας μου πει γιατι τα εχω παρει αγριως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Tα ιδια και εδω.....Εδω και 10 μερες προσπαθω να επικοινωνησω μαζι τους καθως η περιοχη μου ειναι ηδη στο δικτυο της για να παω σε 4mbs αλλα τιποτα... Aπο οτι ακουσα εχει σημαντικα προβληματα τωρα τελευταια-διακοπες συνδεσης,χαμηλες ταχυτητες- με αποτελεσμα να γινεται χαμος.... Παλι καλα που δεν εκανα την αιτηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Ιανουάριος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 ζήτησα και εγώ πληροφορίες και μου είπαν ότι δεν έχουν κάνει αναβάθμιση στην περιοχή μου για 4mbs αλλά θα μπώ με 2 mbps και όταν αναβαθμίσει ο οτέ θα πάρω 4. Φυσικά η υπηρεσία δεν είναι ετοιμοπαράδοτη. βάβαι θα πληρώνω τα λεφτά σαν να έχω 4 και όταν αναβαθμιστεί η περιοχή μου θα δω και εγώ τα 4:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Tellas....τι περιμενετε ρε παιδια?εβγαλε στη φορα το μανα εφ'ουρανου (45 ευρω νετ στα 4 μεγαμπιτ + τηλεφωνο κουτρα),ασχετως που δεν μπορουσε να παρεχει αυτες τις υπηρεσιες ουτε σε ενα μινιμουμ αρι8μο πελατων και πλακωσαν ολοι.μετα που να σηκωσει ολο αυτο το bandwith..ετσι γινετε στην Ελλαδα...αντι να κανουν εναν σοβαρο προγραμματισμο και να δωσουν την υπηρεσια οταν πραγματικα 8ε ειναι σε 8εση αν το κανουνε,κα8ονται και ταζουν λαγους με πετραχηλια (γιατι επι της ουσιας αυτο γινετε) και ταλαιπωρουν τον κοσμακη.η Forthnet γιατι δεν εχει κανει καμια κινηση ολον αυτον το καιρο νομιζετε?γιατι δεν εχει ή γιατι δεν 8ελει.πριν καλα αρχισουν οι υπολοιποι τις εργασιες για τα ιδιοκτητα ειχε ετοιμους καμια 15αρια κομβους στην Α8ηνα.αλλα ο σχεδιασμος τους ειναι να δωσουν την υπηρεσια στην αγορα οταν 8α εχουν και στην 8εσ/νικη δικτυο αλλα και γενικα οταν 8α μπορουν να σηκωσουν την ζητηση.ελα ομως που ο Δημαρχος 8εσ/νικης δεν αφηνει κανεναν μα κανεναν να σκαψει για να περασει τις ινες του και να κανει το ιδιοκτητο του....εγω παντως απο προηγουμενη εμπειρια με Tellas εναλλακτικο παροχο στο τηλεφωνο μονο καλα λογια δεν εχω να πω..οι αν8ρωποι ειναι χειωτεροι και απο μπακαληδες...υπομονη παιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Ιανουάριος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 @CrazyAnt Πέρα απο την tellas ονομάσε μου έναν provider ο οποίος ότι τάζει το εκπληρώνει.Ποιός provider δίνει 1024 όλη την μέρα δηλαδή την ταχύτητα που σου υποσχεται?Ποιός provider δίνει σωστή τεχνική υποστίριξη και δεν σε αφήνει να περιμένεις ώρα στο τηλέφωνο μέχρι να σε βοήθησει κάποιος?Πρέπει να ευχαριστουμε την ευρωπαίκη ένωση που πιέζει την Ελλάδα και την Ελλάδα που εναρμόζεται με τους νόμους της ευρώπαικής ένωσης την τελευταία στιγμή χωρίς να έχει θέσει τις προυποθέσεις για την πραγματική ισχύ τους.μόνο να είναι σωστή στα χαρτια και όχι στην πραγματικότητα...βλέπε άρθρο 16,εταιρίες παρόχη ιντερνέτ,απελευθέρωση φασματός 5Ghz κ.τ.λ .Συνχώρεστε με αν βγήκα εκτός θέματος αλλα με πνίγει το δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Ιανουάριος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Ενας φιλος εχει κανει αιτηση για το zisto dsl+απεριοριστα απο τη 17 Νοεμβρη!!!Και ακομα τιποτα! Οσο για τους isp... στους στραβους βασιλευει ο μονοφθαλμος!Παντος εγω με hol 1Mbit δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα και max download πιανω 110kB Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από angelos @CrazyAnt Πέρα απο την tellas ονομάσε μου έναν provider ο οποίος ότι τάζει το εκπληρώνει.Ποιός provider δίνει 1024 όλη την μέρα δηλαδή την ταχύτητα που σου υποσχεται?Ποιός provider δίνει σωστή τεχνική υποστίριξη και δεν σε αφήνει να περιμένεις ώρα στο τηλέφωνο μέχρι να σε βοήθησει κάποιος? Πρέπει να ευχαριστουμε την ευρωπαίκη ένωση που πιέζει την Ελλάδα και την Ελλάδα που εναρμόζεται με τους νόμους της ευρώπαικής ένωσης την τελευταία στιγμή χωρίς να έχει θέσει τις προυποθέσεις για την πραγματική ισχύ τους. μόνο να είναι σωστή στα χαρτια και όχι στην πραγματικότητα... βλέπε άρθρο 16,εταιρίες παρόχη ιντερνέτ,απελευθέρωση φασματός 5Ghz κ.τ.λ . Συνχώρεστε με αν βγήκα εκτός θέματος αλλα με πνίγει το δίκιο οτενετ αδερφε.... απο http κοντα 230 και torrent 200-230... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Ιανουάριος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από diablo13 [Χθες, στις 15:37] ζήτησα και εγώ πληροφορίες και μου είπαν ότι δεν έχουν κάνει αναβάθμιση στην περιοχή μου για 4mbs αλλά θα μπώ με 2 mbps και όταν αναβαθμίσει ο οτέ θα πάρω 4. :confused: και τι σχέση εχει ο οτε με την αναβάθμιση? θεμα τελλας ειναι να φτιάξει δικτυο να σου δώσει 4mbps για το θέμα αναμονής ισως εχει σχέση με την χρέωση που έχει όταν καλείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 17, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από dimitris74για το θέμα αναμονής ισως εχει σχέση με την χρέωση που έχει όταν καλείς σιγουρα εχει. το εχω παρει πια αποφαση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 17, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Φιλε jpcupra επειδη εσενα ο Οτε δουλευει σωστα δε σημαινει οτι δουλευει σε ολους. Εμενα πριν δυο χρονια η 384 εκανε 5-6 μερες να ενεργοποιηθει σε αλλους εκανε μηνα-ες Ξαδερφος μου εχει βαλει οτενετ 1024 και ποτε δεν εχει κατεβασει με πανω απο 55-60. Ειναι θεμα τυχης,περιοχης,αστρων κτλ. Αυτο ισχυει για ολους τους provider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 17, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Οσο για τη τελλας οντως το θεμα εξυπηρετησης του 13800 ειναι απαραδεκτο και σε αυτο οφειλεται το γεγονος οτι το τηλ κεντρο της το εχει αναλαβει η teleperfomance και δεν ειναι εσωτερικη υπηρεσια της τελλας(δε τη δικαιολογω αντιθετως).Και μενα μετα απο 1 μηνα αναμονης για ζιστο χτες ενεργοποιηθηκε.Η πιο δοκιμασμενη λυση ειναι φαχ σε τελλας και κοινοποιηση σε εεττ και θα δεις για ποτε θα σπασουν τα τηλεφωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 17, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 για το θέμα αναμονής ισως εχει σχέση με την χρέωση που έχει όταν καλείς Αν εχει γινει αυτο το πραμα, ειναι τεραστια ΞΕΦΤΙΛΑ. Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α. Ρε σα δε ντρεπονται.... θα μου αρκουσε για να διακοψω καθε συναλλαγη μαζι τους.Ελπιζω να μην παιρνουν ιδεες οι αλλοι providers Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Crazyant αυτο που λες με το bandwidth ειναι ασχετο.Οσοι εχουν ενεργοποιηθει δεν εχουν κανενα προβλημα με τα downloads.Επισης και η τηλεφωνια της ειναι στα επιπεδα του οτε.Το μονο προβλημα που υπηρξε ηταν με ενα μια υποβρυχια οπτικη ινα και η δρομολογηση με το εξωτερικο γινοταν με εφεδρικα κυκλωματα.Το προβλημα της τελλας ειναι οτι εχει μια παρα πολυ καλη υπηρεσια (zisto) αλλα μια χαλια εξυπηρετηση.(13800) Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 17, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Και μετα βριζουμε τον πΟτε...Ειναι και αλλοι σε αυτη τη μπανανια που μας κοροιδευουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 17, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Πατε και παιζετε με κατι Ουρουγάες?(by georgiou)Γιατι δεν βαζετε μια σωστη εταιρια οπως πχ HOL και αφηστε τις tellas κτλ...αφου ειναι ολοι δυσαρεστημενοι...Πραγματικα για την tellas δεν εχω ακουσει ποτε καλα λογια...Για τον Οτε τι να πω οτι ειναι ακριβος?Για την forthnet οτι ειναι παντου πιτα τα Dslam?Θα πω μονο για την Hol που εχω 4mbit οτι περα απο καποιες αποσυνδεσεις στην αρχη τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και παει φετες...Υπομονη κ΄κουραγιο και κραξιμο τπτ αλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 17, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Μονο που καμια φορα στην Hol πεφτουν κατι traffic shaping και ξυνιζουν οι φετες.Εγω να σου πω ποτε δεν ειπα οτι η τελλας ειναι η καλυτερη και ουτε το πιστευω και ας εχω το ζιστο.Αλλα και η Χολ ειναι απο τις χειροτερες. Τεσπα οπως ειπα ειναι προσωπικη εκτιμηση του καθενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 17, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 χμμμ...μηπως τελικα να ακυρωσω την αιτηση που ερχεται αυριο?επισης,μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανουν για να συνδεθω,σε μια περιοχη που υποτιθεται οτι καλυπτεται ΗΔΗ απο το ιδιοκτητο τους δικτυο,αλλα χρειαζονται περιπου 25 εργασιμες μεχρι να συνδεθω?αραγε θα σκαψουν ολο το δρομο για να περασουν 1 καλωδιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 17, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 25 εργασιμες χρειαζονται ωστε να αποσταλει η αιτηση σου στον οτε να γινει εγκριση απο οτε και εεττ να αποκοψει ο οτε τη γραμμη σου να τη βαλει η τελλας στο δικο της κεντρο και οχι για να σκαψει και να περασει καλωδιο.Καλο ειναι να μην εχεις adsl στη γραμμη του τηλ σου και αν εχεις κανε διακοπη και κανε αιτηση μετα απο καμια 10 μερες διοτι ο οτε θα απορριψη την αιτηση σου λογω παρουσιας adsl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 17, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 ειμαι σε νεο σπιτι και δεν εχει καν τηλεφωνικη γραμμη,οποτε ζηταω να μπει η τελλας απο την αρχη.Αντε να δουμε γιατι χωρις adsl δεν γινεται πλεον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 17, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 γυρω στο εικοσαημερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.