Jump to content



4300 ή 6300 σε 4CoreDual-VSTA?


ilpanos

Recommended Posts

4300 ασυζητητι.... επειδη και εγω σκεφτομουν να κανω μια τετοια -ημι-αναβαθμιση , οσο εψαχνα στο νετ πανω απο 300-310 δυσκολα θα πας -κανονικα- .ισως με το vdd ,mod που κυκλοφορει (για την 775dual vsta , που φαινεται να ειναι πανομοιοτυπη στο design) να τερματισεις στα 340 του bios αλλα και παλι δυσκολα.. οποτε το 9χ απειρως καλυτερο του 7χ .. εκτος αν σε καιει το virtualization τοσο πολυ :p

Link to comment
Share on other sites

o E4400 εχει ανακοινωθει για Q2, αρα απο ιουνιο κ μετα..επισης τοτε θα εχουμε κ μειωσεις τιμων απο ιντελ..πχ 4300 στα ~120 ευρω..

για την asrock,απο ενα μικρο ψαξιμο που ειχα κανει πριν 4-5 μερες,max fsb ~310..ενας χρηστης απο "αδερφο" φορουμ που την εχει ,ειναι περιπου στα 300..τωρα αν με κανα bios update αργοτερα κερδισεις κατι,αγνωστο..

οποτε τα 300x9=2700 λογικα τα εχεις..ε μην περιμενεις και πολλα απο το "υβριδιο" αυτο..για τα λεφτα της μια χαρα ειναι εως εκει..

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, ήρθε, αλλά η επιφάνεια της CPU που ακουμπά η ψυκτρα, είναι θεόστραβη!!!!! H ψύκτρα ακουμπά στις γωνίες και στο κέντρο μένει κενό. Βάζω την CPU πάνω στην ψύκτρα, τα σηκώνω στο φως, τα γυρνάω γύρω γύρω και βλέπω ότι περνάει φως από την μια πλευρά στην άλλη!!!!!!!!!! Το "καπάκι" της CPU είναι στραβό!!!!! Έλεος!!!!! Θα θέλει ένα κιλό "τζατζίκι" για να πατάει καλα στην ψύκτρα. Περιμένω και την Tuniq Tower 120 για να δω θερμοκρασίες....

Γ@μW την τύχη μου γ@μW.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.