Jump to content



O opera μπορει να κατεβασει torrent....ΕΛΕΟΣ


argirisxt

Recommended Posts

επειδη ειχα κατι προβληματα με firefox,ie7 εμενα δ μ αρεσε και η τριτη λυση μου ειναι ο opera...βλεπω οτι ειναι παρα πολυ καλος τελικα.Τελικα βλεπω να να παει στην πρωτη θεση!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Mertsa

το εχει δει κανεις αυτο???ηθελα να κατεβασω ενα .torrent αρχεο και με ρωτησε εαν θελει να το κατεβασει αυτο

οκ,δεν ανακαλυψαμε κ τον τροχο..

μπορεις επισης να βαλεις και οποιο αλλο client θες εσυ περα απο τον default του οπερα κ να ανοιγει αυτοματα μεσω οπερα..

ομολογω ομως,πως το να εχει ολα τα plug in intergrated ειναι μεγαλη ευκολια..

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ σαφέστατα στο οτι είναι ο καλύτερος και η λειτουργία αυτή είναι πάρα πολύ βολική. Απλώς μερικοί επιμένουν στον firefox επειδή πχ έχουν κάποια συγκεκριμένα plug-ins που τους ενδιαφέρουν τα οποία δεν παίζουν σε Opera. Τέσπα, ας μην ξανασυζητήσουμε το ποιος είναι καλύτερος, έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές. :)

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα σχετικό plug-in για τον firefox;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

και ο firefox ειναι browser ,αλλα αμα θες σου λεει και τον καιρο..επομενως ο firefox ειναι μετεωρολογος!!

ρε παιδια,απλα ο ενας browser εχει intergrated καποια plug in και ο αλλος οχι..

o opera εχει integrated torrent client,ειναι βολικο διοτι δεν χρειαζεται να ψαχνεις για τορρεντ client και αυτο ειναι ολο..

Link to comment
Share on other sites

Αν χρησιμοποιεις πολυ πληκτρολογιο θα σου φανει εξαιρετικα γρηγορος και ευχρηστος ο opera! απο την αλλη γιατι να μην εχει ενσωματωμενο τον bitorrent clinet? Να κερδισουν χρηστες δεν αναζητουν οι developers after all??

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Athens2004

Δοκιμασα και εγω τον opera browser αλλα δεν μου πολυάρεσε [ναι το ξερω οτι ειναι σχετικο και οτι ισως επειδη εχω συνηθισει τον firefox. ]

Στην αρχη και μενα δεν μου αρεσε αλλα με τον καιρο τον συνηθησα....ειδικα τα mouse gestures.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μτορρεντ σε έναν υπολογιστή φίλου μου και δε γνωρίζω αν θα καταφέρουμε να το λύσουμε. θέλω να ρωτήσω αν το όπερα που είναι ήδη γραμμένο στον υπολογιστή κατεβάζει σωστά, με ικανοποιητικές ταχύτητες, αν έχει έλεγχο παύσης -στοπ κτλ..αν μπορεί να αντικαταστήσει το μτορρεντ προσφέροντας κάποιες απτις εμφανείς λειτουργίες του? γιατί θα ήταν η ευκολότερη λύση στο πρόβλημα μας αν δε διορθώσουμε με το μτορρ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.