Jump to content



O usb δίσκος του Dali...! by Κοπρίτης


Wizard!

Recommended Posts

Σε λίγες ημέρες η κοπέλα μου έχει τα γενέθλειά της. Επειδή υπήρχε η ανάγκη για έναν εξωτερικό δίσκο σκέφτηκα ότι θα ήταν ένα χρήσιμο δώρο. Όμορφο όμως? :getlost: Έψαχνα για κάποιο όμορφο κουτί, αλλά κανένα δε μου άρεσε κι επίσης και στη Νάνσυ που τα κοιτάγαμε μαζί (γιατί δε ήταν και ιδιαίτερη έκπληξη το τί ήθελα να της πάρω :innocent: )

Έτσι σκέφτηκα να επιστρατεύσω τον Κοπρίτη. Όσοι από εσάς δεν τον ξέρετε, που αμφιβάλω, είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης κι άν ρίξετε μιά στο Cases, PSU, and Mods θα δείτε πολλές εκπληκτικές δουλειές που έχει κάνει :worship:

Λοιπόν το αρχικό μας πρόβλημα ήταν τι να φτιάξουμε. Με ρώτησε ο Κοπρίτης, τι της αρέσει. Η απάντηση ήταν εύκολη, έχει δύο τρέλλες, τις πεταλούδες και τον Salvador Dali. Όταν είχαμε πάει Βαρκελώνη, με έτρεχε στο Figueres (250χλμ μακρυά) για να δούμε το μουσείο του :upside: Μετά από 1-2 ημέρες μου στέλνει μερικές ιδέες και για τα δύο. Από την πρώτη στιγμή όμως, μου κέντρισε το ενδιαφέρον μία: Η αποτύπωση του πασίγνωστου πίνακα του Dali, Persistence of Memories, πάνω στο δίσκο. Ο δίσκος που επιλέχτηκε ήταν ο WD MyBook 250Gb, που είναι όμορφος αλλά κι έχει μεγάλες στρωτές επιφάνειες για να δουλέψεις.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο :clap: Ειλικρινά αν κι μου είχε περιγράψει τι ακριβώς ήθελε να κάνει δε φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο καλό! Πόσο μάλλον η Νάνσυ, που ήξερε για δίσκο και πήρε στα χέρια της ένα αριστούργημα! Αν ζούσε ο Dali και το έβλεπε, το πιθανότερο να ζητούσε από τον Κοπρίτη να του φτιάξει ένα για το μουσείο του :D

Δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται καλά το ανάγλυφο, σίγουρα χάνει αρκετά από το να το έχεις μπροστά σου, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω να σας δείξω τι είναι ικανός να κάνει. Enjoy :clap:

Web Album

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

και γω μ@μ@κας εμεινα... τελικα το modding δεν εχει ορια!

γνωμη μου στειλε photos στο μουσειο! και σιγουρα να τα βαλεις σε κανα μεγαλο φορουμ για Modding, ειναι αρκετα πρωτοτυπο! :D :D

Link to comment
Share on other sites

παιδια οι φωτογραφιες το αδικουν οσο δεν παει.......το εβλεπα καθε μερα βημα βημα.

ειδικα τα αναγλυφα με το γυαλιστερο εσωτερικο ειναι απλα μαγικα

αν και του λεγα τα συγχαρικια καθε μερα γι αυτο που εφτιαχνε πρεπει να του τα πω και απο δω:D

Κοπριτης δε γκρεητ :clap:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.