Jump to content


8800GTS 320M/B


slaught

Recommended Posts

Παιδια εχω μια 8800GTS της xfx με τα 320M/B.Aνοιξα το rivatuner πηγα στην καρτελα με τα pippelines και τα ανοιξα!!!:jump: :jump: :jump:

Μου φαινετε οτι οι 8800 ειναι best value fo money.

Link to comment
Share on other sites

μεσω rivatuner κ nvstrap driver βαζεις τα Pixel units custom κ οχι determined by VGA bios κ μετα πας κ κανεις enable τα 2 που ειναι disabled..κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα απτην 6800..δε τοχω κανει ομως..περιμενω να δω απο σας αν 1ον το δεχεται ως 128pipelines κ 2ον αν δειτε διαφορα στις επιδοσεις..

Link to comment
Share on other sites

Παιδια που μπορω να κανω upload εικονες?Για να συνενοηθουμε.Το εκανα με το rivatuner.

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:25]

ρε παιδια δεν γινεται αυτο:)

Κοιτα δεν εχω προλαβει να τρεχω τπτ ακομα κaι μπορει να λεω βλακειες ΑΛΛΑ στο riva λεει:

(tab) NVstrap driver στην επιλογη active pixel/vertex unit configuration :custom (128sp,24rop)

πειτε γιατι αμα δουλεψε ειναι πολλη καλη φαση.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:06]

Upload κάνεις στο www.imageshack.us και μετά επιλέγεις το thumbnail for forums. Αν το έκανες, πες μας μάρκα κάρτας, σκορ πριν και σκορ μετά το "άνοιγμα" των pipes.

Λοιπον δειτε εδω http://img50.imageshack.us/my.php?image=untitledob0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το οτι τα δείχνει δεν σημαίνει οτι δουλεύουν κιόλας.

Με αυτό το "κολπάκι" που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές με την 6800 το προγραμματάκι ξεγελάει το BIOS και του λέει οτι τα pipes είναι ανοιχτά. Όταν όμως υπάρχει φυσικός περιορισμός (laser cut) 2 τινά μπορούν να συμβούν.

1) Απλά δεν δουλεύει, άσχετα τι λέει το BIOS/πρόγραμμα.

2) Βγάζει artifacts.

Στις 8800 υπάρχει φυσικός περιορισμός αν και υπάρχει η απειροελάχιστη περίπτωση ο κατασκευαστής να χρησιμοποίησε στην εν λόγω κάρτα πυρήνα της 8800GTX αντί τον κομμένο της 8800GTS (είτε από λάθος είτε από έλλειψη πυρήνων και να τον κλείδωσε μέσω του BIOS) και να ξεκλείσωσε με το RivaTuner. Αλλά τότε μιλάμε για περίπτωση 1/1.000.000

Link to comment
Share on other sites

Παιδια λοιπον ελειπα λογο δουλειας τωρα βρηκα χρονο ετρεξα ενα 06 και πηρα αυτο για πειτε γνωμην ειναι πολυ,λιγο http://img224.imageshack.us/my.php?image=untitledte1.jpg τοσυστημα ειναι αυτο της υπογραφης.

Link to comment
Share on other sites

ναι, αλλά αυτό το score είναι με ξεκλειδωμένα pipelines? Κάνε αυτό που είπε και ο anthis (τρέξε και ένα 3d mark 06 πριν το ξεκλείδωμα και μετά το ξεκλείδωμα για να δούμε αν πράγματι έγινε κάτι...). ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.