Jump to content



Recommended Posts

Campaign Overview

[ame=http://www.gametrailers.com/video/campaign-overview-starcraft-ii/702131]StarCraft II: Wings Of Liberty Video Game, Campaign Overview | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/ame]

Battle.net Overview

[ame=http://www.gametrailers.com/video/battle-net-overview-starcraft-ii/702133]StarCraft II: Wings Of Liberty Video Game, Battle.net Overview | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ φοβάμαι φίλε μου ότι το δέμα απο εξωτερικό στην Ελλάδα θα είναι σε 3 μέρες αλλά θα βρίσκεται στο Ελληνικό ταχυδρομείο για 2 βδομάδες (βάλε άδειες, απεργείες).:hm:

Σήμερα πιστεύω τα καλύτερα pre-order γίνονται από τα καταστήματα που έχουν κανονίσει τα κομμάτια με τους διανομείς τους..

Μακάρι να βγώ ψεύτης... :baby:

Preorder από AmazonUK πριν από κάνα μήνα... shipped χθες (26/07), παραλαβή σήμερα, πριν από 3 ώρες με UPS.

Και όλα μαζί 78€

Α! Ναι για το collector's ...........

:woot::rofl::woot::rofl:

Link to comment
Share on other sites

Xθες το πρωί πήγα και εγώ και πήρα το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να παίξω.... :giveup::giveup::giveup:

Προσπαθώ να δημιουργήσω καινούριο λογαριασμο στο battlenet και με πετάει error page 500 http (internal server error) μόλις ολοκληρωνω το βήμα 3...:help1::help1::help1:

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;;Δοκίμασα και από το λάπτοπ και με 3 διαφορετικούς browsers αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει...

Link to comment
Share on other sites

Μου ήρθε και μενα χτες το πρωι η collectors edition με το απίστευτο κουτάκι. Παίξαμε με φίλους 4vs4 χτες πολυ γέλιο. Ειχα να παίξω τη beta κανα-δυο μήνες και ειδα οτι το βελτιώσανε πάρα πολύ, ειδικά στα γραφικά. Θα αρχίσω και το campaign μολις βρώ λίγο χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση επειδή σκέφτομαι να το αγορασω 1ον) το single player campaing εχει όλες τις φυλές και 2ον) το cdkey φτάνει ή έχει τίποτα συνδρομές και ιστορίες? thank u!:jump1:

Xωρις να το εχω ξερω οτι το campaign ειναι μονο με τους terran και ισως να εχει καποια αποστολη με τους zerg(εδω δεν ειμαι σιγουρος) θα βγουν αλλα 2 expansion με campaigns των αλλων φυλων.

Παντως το cdkey φτανει και δεν θελει συνδρομες και αλλα παρομοια

Link to comment
Share on other sites

hmmm...στο g2play το γερμανικό version είναι στα 38 και το αγγλικό στα 45...κάπου διάβασα ότι μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα μέσω battle.net...ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό? παίζει τέτοιο κολπάκι ή θα την βγάλουμε στα γερμανικά?! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.