Jump to content



Χθες βράδυ παραλίγο να σκοτωθώ - ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΝΕΣ


jpavly

Recommended Posts

Χθες βράδυ οδηγούσα το Smart της κοπέλας μου στο δρόμο του γυρισμού από Εύβοια που είχαμε πάει.

Καθώς ερχόμουν από τα Ferry Αγ. Μαρίνας, ήμουν στην Σπατών και έπρεπε να στρίψω αριστερά για να μπω Αττική Οδό για να συνεχίσουμε το δρόμο μας.

Είχα παλλόμενο πορτοκαλί βέλος αριστερά. Το είδα τελευταία στιγμή γιατί δεν ξέρω τους δρόμους εκεί. Οπότε δεν πρόλαβα να σταματήσω έγκαιρα και πέρασα λίγο από το αυτοκίνητο στο άλλο ρεύμα.

Η κακιά στιγμή, από τον άδειο κατά τ' άλλα δρόμο, μία Corolla sedan (τελευταίο μοντέλο) ερχόταν με ταχύτητα. Δεν με είχε δει.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου τον είδα να πέφτει επάνω μου, τα πάντα έσβησαν. Σαν να κατέβασα γενικό διακόπτη. Ξύπνησα από μία έντονη μυρωδιά και μας βρήκα μέσα στους καπνούς από τον αερόσακο που είχε ανοίξει και κοίταξα να δω αν η κοπέλα μου ήταν καλά. Και εκείνη το ίδιο, οπότε ήταν καλά.

Αφού εκ πρώτης όψεως ήμασταν καλά, έτρεξα να την πάρω να πάμε στην άκρη του δρόμου. Εκεί είδα το άλλο παληκάρι. Η Corolla σμπαράλια. Το παιδί μόλις που μάτωσε η μύτη του από τον αερόσακο.

Εγώ και η κοπέλα μου, κακώσεις στα πόδια και εκείνη και στο στήθος. Εγώ τώρα δεν μπορώ να πατήσω το αριστερό μου πόδι. Η κοπέλα μου ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα και το παληκάρι, ο Τάσος ετών 26 ευτυχώς μόνο κάτι γρατζουνιές.

Το resume; Δόξα το Θεό, όλοι φορούσαμε ζώνες. Οι κακώσεις που πάθαμε ήταν από το κράτημα της ζώνης. Δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν τις φορούσαμε.

Το λάθος ήταν δικό μου, απροσεξία μου. Δεν θα ήθελα ούτε να είμαι νεκρός, ούτε η κοπέλα μου, ούτε ο Τάσος.

Δόξα το Θεό είμαστε όλοι καλά. ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΕΣ.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Περαστικά σε όλους!

Πριν ένα μήνα, ντελαπάρησε Smart που το χτύπησαν από πλάγια-πίσω, με ένα ζευγάρι γνωστών... Η γυναίκα με μώλωπες. Ο άνδρας νεκρός... Η γυναίκα φορούσε ζώνη. Ο άνδρας όχι...

ΖΩΝΗ και ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ!!!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε περαστικά και απο εμένα, και σε ευχαριστουμε που το μοιράστηκες μαζί μας...

Καμιά φορά είναι καλό να διαβάζουμε τέτοια θέματα, καθώς όλοι λέμε οτι σε εμάς δεν θα τύχει ποτέ...

Ευχομαι ταχεία ανάρρωση και να μας γίνει μάθημα οτι η ζώνη σώζει ζωές...:flower: :flower: :)

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους ρε παίδες! Δεν ήθελα να κλαφτώ, απλά να τονίσω πόσο απαραίτητη είναι η ζώνη ασφαλείας.

Το Smart όχι απλά άντεξε πολύ καλά, αλλά το Corolla έπαθε πολύ μεγαλύτερη ζημιά.. Βέβαια και του Smart η ζημιά είναι μεγάλη, αύριο θα ξέρω και την λυπητερή :(

Αντώνη εγώ πήγαινα με κανά 50άρι γιατί ήθελα να στρίψω, ίσως και πολλά λέω. Ο άλλος που ήταν στη λωρίδα του ευθεία κανονικά, ένα 100άρι τουλάχιστον το είχε.. και καλά έκανε το παιδί. Δεν πρόλαβα να τον δω καν, βιάστηκα και πήγα να στρίψω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.