Jump to content



BSoD κατά την εγκατάσταση


anubis

Recommended Posts

το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε PC φίλου κατά την εγκατάσταση Win XP PRO SP2 GR και στο σημείο που απομένουν 37 λεπτά και η εργασία που εκτελείται είναι "Γίνεται εγκατάσταση των συσκευών". Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω κάποιες συσκευές στο BIOS, αλλά δεν απέδωσε. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα σε θύρες PCI, παρά μόνο η κάρτα γραφικών (PCI-e). Το configuration του μηχανήματος είναι :

M/B : ASROCK 775Dual-VSTA

RAM : 1GB (2x512) DDRII/667

CPU : PentiumD 820+

HDD : Excelstor 160GB

Έχω δοκιμάσει άλλη CPU (P4, Core2Duo) και άλλες μνήμες χωρίς αποτέλεσμα. Πάντα σκοντάφτει στο ίδιο ακριβώς σημείο με κωδικό 0x0000007Ε

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Παρέλειψα να σας πω ότι το πρόβλημα προέκυψε σε repair εγκατάστασης Windows και όχι σε clean install. Λοιπόν, τι επιπλέον έχω κάνει μέχρι στιγμής εκτός αυτών που είχα ήδη κάνει πριν γράψω το thread :

1. δοκίμασα με μία μόνο μνήμη

2. δοκίμασα με DDR400 (σε όλα τα slots)

3. άλλαξα όλα τα καλώδια

4. έκανα εγκατάσταση σε άλλο σκληρό και έγινε κανονικά

Αυτό το τελευταίο δε σημαίνει ότι φταίει ο σκληρός. Πιθανότατα αν είχα κάνει clean εγκατάσταση στον κανονικό σκληρό να είχε γίνει κι εκεί κανονικά

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.