Jump to content



H.O.T. Λόγος για Δράση


Recommended Posts

Παρακολουθω τελευταια τα δρόμενα με το HWBOT.ORG και την (επιτελους) συνένωση των 3 Ελληνικών ομαδων. Με εκπληξη ειδα πριν κανα μηνα+ τα ποστ στο thelab και στο hwbot για την ενωση αυτη, και η αλήθεια ειναι οτι ποια βρίσκω τον λόγο ,με πνεύμα συναγονισμού και ευγενης αμυλας, να αρχίσω να bencharo και να ανεβάζω τα αποτελεσματα στο HWbot για πόντους στην HOT.

Ισως αρκετοι με εχετε δει σ'αυτο το forum αλλα και σε αλλα να ποσταρω που και που εδω και χρονια. κατα καιρούς εκανα extreme για την εποχη OCs (με νερο-chiller-freon) ΑΛΛΑ' ποτε δεν τα ανεβαζα στο NET παρά μονο σε ελαχιστες (1-2) περιπτωσεις. τα εκανα για την πάρτη μου και το ευχαριστιόμουν. Δεν τα ανέβαζα γιατι δεν πίστευα οτι η μεταξή μας κόντρα-ανταγωνισμος (μεταξυ των users των ελληνικών forum αλλά και κυρίος των φορουμ μεταξύ τους) προσέφερε κατι παρα μόνο ισος λιγο εγρήγορση αλλά και γιατι δεν μου αρεσε η ιδέα να ποσταρω αριθμους και να κοκορεύομαι γιαυτους. σαν στήσημο φτιαγμένων αμαξιών μου ακούγεται.

Ο λογος που τα λεω αυτα δεν ειναι για να περιαυτολογήσω ή να κριτικάρω των συναγωνισμο-ανταγωνισμό που υπήρχε-υπάρχει στα Ελληνικα Φορουμς ούτε και την φιολοσοφία κανενός, προς θεού. Ο καθένας πιστευει και κάνει αυτο που θελει.

Ο ΛΟΓΟΣ που τα λεω αυτα ειναι γιατι μετα την συνένωση (την οποια την συζητουσαν καποιοι σε παλιά ποστ και οι υπολοιποι-περισσοτεροι πεθαιναμε στα γέλια με την ιδέα, καθοτι φανταζε ονειρο καλοκαιρινής νυχτος- ειρονικο το οτι καλοκαιρι παντος πραγματοποιήθηκε το ονειρο ε?) ΕΝΟΙΩΣΑ το κάλεσμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ποια ομάδας, που βρισκεται στην 2η!! Θέση παγκοσμίος?? με μονο 1000 πόντους διαφορά απο τα πρωτα Αμςερικανακια? (τα οποια στα forum τους αριθμούνε δεκαδες χιλιαδες μέλη).

Ε νοιώθω ποια την υποχρέωση να κατσω να ξανακάνω ολα τα bench μου και αυτην την φορα να τα σηκώσω στο HWBOT για να κερδίσουμε εστω και 1 πόντο που θα μας φέρει ποιο κοντα στην πρωτιά. Θα ξεσκονήσω κάθε παλια κάρτα και μητρική μου, to chiller, το φρεον τα ΠΑΝΤΑ για να κάνω benches και να μαζέψω πόντους.

Απλος όλοι πιστεύω οτι πρέπει να κανουμε κατι ανάλογο, και ας μην έχουμε τον ποιο τελευταίο εξοπλισμό, ή το ποιό ακριβό hardware. Πρεπει να μαζέψουμε πόντους και να περασουμε στην πρώτη θέση με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του κάθε χρήστη μας (του καθε ενος μας) , γιατι μόνο την ποιότητα εχουμε , οπώς εξάλου ανεκαθεν οι Ελληνες. Ενώ οι XTREMESYSTEMS παιζουνε με την απλή ποσοτητα και τον όγκο των χιλιάδων χρηστων τους. Από ενα bench να σηκώσει ο καθένας τους φτάνει.. :alien:

Οπότε οπως έλεγε και ο Αστυνόμος Σαίνης , "Εμπρος καλό μου HARDWARE!!" :D

PS. μια τελευταία ερώτηση, μια που εγινε το καλό , οι OutOfSpecs.Gr γιατι δεν δέχτηκαν το κάλεσμα? Υπάρχει ελπίδα ή ειναι out of the question?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Αντε... καλη αρχη...

Αρχική απάντηση από AlienHack

PS. μια τελευταία ερώτηση, μια που εγινε το καλό , οι OutOfSpecs.Gr γιατι δεν δέχτηκαν το κάλεσμα? Υπάρχει ελπίδα ή ειναι out of the question?

....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από AlienHack

... με μονο 1000 πόντους διαφορά απο τα πρωτα Αμςερικανακια?

Όχι 1000 πόντους, 430 αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή.

Αρχική απάντηση από AlienHack

PS. μια τελευταία ερώτηση, μια που εγινε το καλό , οι OutOfSpecs.Gr γιατι δεν δέχτηκαν το κάλεσμα? Υπάρχει ελπίδα ή ειναι out of the question?

Δεν ήθελαν και το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητήσουμε, η απόφασή τους είναι (όπως θα έπρεπε) σεβαστή απ'όλους

Εξάλλου μπορούμε να πάρουμε την πρωτιά και χωρίς να είμαστε "όλοι" οι Έλληνες μαζί :D

Link to comment
Share on other sites

βρε ναι δεν αντιλέγω , σεβαστη η γνώμη τους απλος ρωτησα ενημερωτικα, γιατι δεν διαβασα ολα αυτα τα ποστ που λες.

οσο για την πρωτια, ναι οντως φαινεται εφικτο να την παρουμε μονοι μας αλλα με τουσ 3000 ποντους των OutOfSpecs.Gr θα την παιρναμε πανηγυρικα και θα ειχαμε και διαφορα ασφαλείας...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από pcfreak111

Εγώ χθες ή προχθές ανέβασα χρόνο για το super pi 1m αλλά μέχρι σήμερα το πρωί που μπήκα τελευταία φορά δεν πήρα κανένα πόντο.Ξέρεις κανείς γιατί;;;;

Διάβασες πως δίνονται οι πόντοι; Είτε γιατί έχεις καλό σκορ γενικά, είτε γιατί έχεις καλό σκορ στην κατηγορία του επεξεργαστή σου.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από enzo

Οσο πιο ΠΑΛΙΟ hardware... Τοσο το καλυτερο...

Το λαπτοπ,να φανταστειτε, μου εδωσε πανω απο 10 βαθμους:tomato:

Καλό είναι να benchάρουμε με παλιό h/w, εννοείται ότι και αυτό έχει τη γοητεία του αλλά και δεν ξεγράφουμε όλους αυτούς που επειδή δεν έχουν οικονομική άνεση, έχουν μείνει σε κάτι παλαιότερο.

Το ζήτημα κατά τη δική μου γνώμη είναι να benchάρουμε παλιό h/w με συνοδεία παλιού h/w - γιατί το μόνο εύκολο για μένα είναι να μαζέψω ότι 775 CPU βρω και ότι παλιές PCI-Express GPU υπάρχουν και να αρχίζω να τρέχω 3DMarks - με τους 775 σε καμιά Striker με 2 8800 SLI και με τις κάρτες πάνω σε Ε6850 και Q6600. Ο μόνος κόπος θα είναι να στήνω συνέχεια pc - γιατί σχεδόν σε καμία περίπτωση δε θα δυσκολευτώ να πάρω 1ες, 2ες και 3ες θέσεις, χωρίς να ξέρω γρι από tweaks και τα συναφή.

Το παλιό με τα παλιά λοιπόν imo.

:)

Link to comment
Share on other sites

@gznp

επειδή το γλυκοκοίταζα και εγώ σα λύση να τους πάρω τα σώβρακα

σε παλιές κατηγορίες....

δεν είναι και τόοοοοσο εύκολο.

αν δείς νούμερα στα 3D marks που δίνουν με 6600 θα μείνεις με ανοιχτό στόμα

και με 2χ8800 sli δεν παίζεις στην κατηγορία των 775, παίζεις στις 2χ8800 sli

αν εννοείς να φτάσεις λόγω timings και chipset τα νούμερα των 775 με χαμηλότερα ρολόγια παίζει αν και η πρωτιά ήταν πάντα πολύ ψηλά....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.