jax7480 Δεκέμβριος 13, 2012 #6801 Δεκέμβριος 13, 2012 Κολάζομαι να το δοκιμάσω αυτό Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα, αλλά μετά από ώριμη σκέψη, λέω "άστο καλύτερα".
karmen1983 Δεκέμβριος 13, 2012 #6802 Δεκέμβριος 13, 2012 Οι φωτογραφίες είναι στο πόδι (η πείνα δε περιγράφεται) αλλά πολύ καλό. Μπορεί να μη φαίνεται το πλούσιο εσωτερικό αλλά ο [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] θα καταλάβει από που είναι (πίτα γύρος απο όλα, πίτα κοτόπουλο απο όλα και δύο πίτες σουβλάκι χωρίς πατάτες)
xkabamarux Δεκέμβριος 13, 2012 #6804 Δεκέμβριος 13, 2012 Θα ρωτησω την κοπελα μου που φτιαχνει η μανα της να σου πω...Ωραια...μεχρι τωρα περιμενουμε απο δυο μαμαδες συνταγη για τυρακι.Για να δουμε.
Dolly Δεκέμβριος 13, 2012 #6806 Δεκέμβριος 13, 2012 Τζίζους ρε Αγάπη.Σε 9 μέρες κάτω και νομίζω πως κάθε πρωί θα χτυπάω πιτόγυρα!
dellman Δεκέμβριος 13, 2012 #6807 Δεκέμβριος 13, 2012 ¨ελα εσύ και θα σου κάνω πρωινο με πιτόγυρα και κοντοσούβλια κάθε μέρα:jester:
FANISTELROOY Δεκέμβριος 15, 2012 #6808 Δεκέμβριος 15, 2012 Ζύμη για pizza, από τον Jamie Oliver! H ζυμη φτανει ανετα για 3 ταψια.... Εγω δεν την ανοιξα με πλαστη, απλα την απλωσα με τα χερια γιατι μ αρεσει το ψωμακι!
FANISTELROOY Δεκέμβριος 15, 2012 #6809 Δεκέμβριος 15, 2012 Ωραια...μεχρι τωρα περιμενουμε απο δυο μαμαδες συνταγη για τυρακι.Για να δουμε.Ρωτησα την κοπελα μου και μου τα ειπε πολυ χοντρικα γιατι ειναι εξωτερικο.Βαζεις σε καζανι κατσικισιο γαλα και ριχνεις μεσα "πηχτια", απο το σουπερμαρκετ την παιρνεις λεει.Μετα απο ωρα θα ανεβει πανω πανω το τυρι (κεφαλοτυρι), το βαζεις σε τυροβολι και το πιεζεις να φυγουν τα υγρα.Ο τσιρος που εχει μεινει στο καζανι, νομιζω τον βραζεις μαζι με λιγο ακομα γαλα, και μετα ανεβαινει πανω η μυζηθρα. Βαζεις παλι στο τυροβολι κλπ κλπ. Δεν θυμαμαι ακριβως, και ουτε εκεινη ηξερε ακριβως. Παντως δεν πρεπει να ειναι και ευκολο να το κανεις σπιτι απ οτι καταλαβα.Αν θες κανενα τυρακι απο Ναξο, πες μου να σου δωσω ενα τηλεφωνο.
xkabamarux Δεκέμβριος 15, 2012 #6813 Δεκέμβριος 15, 2012 Ρωτησα την κοπελα μου και μου τα ειπε πολυ χοντρικα γιατι ειναι εξωτερικο.Βαζεις σε καζανι κατσικισιο γαλα και ριχνεις μεσα "πηχτια", απο το σουπερμαρκετ την παιρνεις λεει.Μετα απο ωρα θα ανεβει πανω πανω το τυρι (κεφαλοτυρι), το βαζεις σε τυροβολι και το πιεζεις να φυγουν τα υγρα.Ο τσιρος που εχει μεινει στο καζανι, νομιζω τον βραζεις μαζι με λιγο ακομα γαλα, και μετα ανεβαινει πανω η μυζηθρα. Βαζεις παλι στο τυροβολι κλπ κλπ. Δεν θυμαμαι ακριβως, και ουτε εκεινη ηξερε ακριβως. Παντως δεν πρεπει να ειναι και ευκολο να το κανεις σπιτι απ οτι καταλαβα.Αν θες κανενα τυρακι απο Ναξο, πες μου να σου δωσω ενα τηλεφωνο.Αδελφε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου. Αν θελεις, στειλε μου το τηλεφωνο για το τυρακι με πμ.Ευχαριστω και παλι.Καλη συνεχεια.
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2012 #6814 Δεκέμβριος 15, 2012 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Τι μπριζολάκια ειναι αυτά ; Δείγμα δωρεάν ;
karmen1983 Δεκέμβριος 15, 2012 #6815 Δεκέμβριος 15, 2012 Γάλακτος είναι ωρέ, εκτός αν στα μέρη σου σου πουλάνε μοσχαρίσια για γάλακτος
YDinopoulos Δεκέμβριος 16, 2012 #6816 Δεκέμβριος 16, 2012 Ποτε δεν παιρνω γαλακτος. Ναι μεν μαλακα, αλλα οχι πολυ γευστικα. Το καλυτερο ειναι 12-16 μηνων. Να εχουν απογαλακτισθει ΒΑΣΙΚΟ απο την μαμα τους κ να τρωνε χορταρι η whatever. Εχει τιτανοτεραστια διαφορα η γευση !
sotiris Δεκέμβριος 16, 2012 #6817 Δεκέμβριος 16, 2012 Πήγα και σε αυτό στον Τάμεση (δίπλα στο Tate δεν θυμάμαι πώς λέγεται) πριν κάνα μήνα με 6 λίρες το σουβλάκι, γκουρμέ και καλά, ψιλομούφα το σουβλάκι. Σαν ιδέα καλό αλλά περιμένω την επόμενη βδομάδα για το full experience.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.