ARMAGEDDON Φεβρουάριος 4, 2014 #9201 Φεβρουάριος 4, 2014 επειδή δεν φτάνει κανένα τις προσδοκίες μου μάλλον θα κάνω το εξής μια μέρα 2 jumbo πίτσες (και από το σουπερμάρκετ βολευόμαστε) 5 κιλά κιμά 1 μπουκάλι μουστάρδα 1 βαζάκι μαγιονέζα και 3 ντομάτες σε φέτες και λίγο μαρούλι !!! πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω θέλωωωωωωωωωωωωωω να φάάάάωωωωωωωωωωωω
deninho Φεβρουάριος 4, 2014 #9202 Φεβρουάριος 4, 2014 έφαγα 3 μπιφτέκια το απόγευμα, και ένα κέικ σε φλιτζάνι για επιδόρπιο, και πάλι πεινάω. Και δεν έχω και τπτ στο σπίτι για φαΐ πέρα από μακαρόνια
PetrosD Φεβρουάριος 4, 2014 #9203 Φεβρουάριος 4, 2014 Έχει ανοίξει ένα καινούριο μπεργκεράδικο στην οδό με τις καφετέριες, παράλληλη από τον πεζόδρομο του Περιστερίου. Έχω πάει ως θεατής και μου άρεσε αυτό που είδα. Ίσως να πάω την Παρασκευή και για φαΐ.
l2phile Φεβρουάριος 4, 2014 #9204 Φεβρουάριος 4, 2014 επειδή θέλω να φάω burger ξέρετε κανένα μαγαζί που να φτιάχνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ burgers ?ευχαριστώ https://www.facebook.com/mparmpeekiou.gr
PetrosD Φεβρουάριος 4, 2014 #9207 Φεβρουάριος 4, 2014 Εμένα δε μου αρέσει τόσο ψηλό το μπέργκερ. Άσε που δεν ξέρω και πως να το διαχειριστώ.Το προτιμώ μεγαλύτερης διαμέτρου και όχι παχύτερο από όσο μπορούν να ανοίξουν οι μασέλες μου.
l2phile Φεβρουάριος 5, 2014 #9208 Φεβρουάριος 5, 2014 εσύ θα το φας όλο αυτό; Δυστυχώς είμαι 1800χμ μακριά Το είχα δει στο FB από check-in φίλου και μπήκε απ'ευθείας στα αγαπημένα
wrong method Φεβρουάριος 5, 2014 #9209 Φεβρουάριος 5, 2014 δεν πειράζει,δεν θα πάρεις και τις έξτρα θερμίδες πες ότι το'φαγες :P
wrong method Φεβρουάριος 5, 2014 #9211 Φεβρουάριος 5, 2014 άμα το φας αυτό,ούτε με τον γύρο Γαλλίας δεν χωνεύεις αυτά τα στρόγγυλα είναι καλαμάρια ή κρεμμύδια;μπλιαχχχ
minast Φεβρουάριος 5, 2014 #9213 Φεβρουάριος 5, 2014 Κρεμύδια ρε, άκου καλαμάρια στο burger Γιατί ρε, τι σου έκανε το (πρώην) ζωντανό? Ορίστε ένα καλαμάρι burger:
karmen1983 Φεβρουάριος 5, 2014 #9214 Φεβρουάριος 5, 2014 των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Σωστά;
Delijohn Φεβρουάριος 5, 2014 #9215 Φεβρουάριος 5, 2014 Μου έφεραν σήμερα αυτό: :o:o Κρατάω χαρακτήρα, δεν το έχω αγγίξει ακόμα! Δεν πάω καν προς το ψυγείο να το κοιτάξω! :whistling
l2phile Φεβρουάριος 5, 2014 #9216 Φεβρουάριος 5, 2014 Μου έφεραν σήμερα αυτό:FUUU :o:o Κρατάω χαρακτήρα, δεν το έχω αγγίξει ακόμα! Δεν πάω καν προς το ψυγείο να το κοιτάξω! :whistling Γιατί; Θα το κρατήσεις για διακοσμητικό;
Delijohn Φεβρουάριος 5, 2014 #9217 Φεβρουάριος 5, 2014 Αύριο θα έρθουν κάτι ανιψάκια μου να τους φτιάξω τον υπολογιστή και θα το πασάρω. Αν αλλάξει κάτι, θα γίνει τσικολάσεως. Θα είναι γραφτό πια!
JaguarOne Φεβρουάριος 5, 2014 #9218 Φεβρουάριος 5, 2014 επειδή θέλω να φάω burger ξέρετε κανένα μαγαζί που να φτιάχνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ burgers ?ευχαριστώΣτην βουλιαγμένης είναι το http://americanburger.gr/Εϊναι πολύ καλό, (καλύτερο από το Αμαμ στην τερψιθέα για όσους είναι της περιοχής) και καλύπτει και την προδιαγραφή σου ως προς το μέγεθος... Με ένα single χορταίνεις. Από κει και πέρα μπορείς να βάλεις μέχρι 3 μπιφτέκια ... Έχω δοκιμάσει το chili που είναι καλό, και αρκετά καυτερό, και το general lee που έχει αυγό μέσα κλπ.... το σημαντικό είναι το μπιφτέκι του που είναι πολύ καλό....Στα κακα του είναι ότι η συναρμολόγηση είναι λίγο ότι ναναι, μπορεί να πέσεις σε μια μπάλα bacon ας πούμε... επίσης δεν είναι πολύ γρήγορο (αν και αυτό δεν θα το έβαζα στα κακά του...). Έχει και 60's διάκοσμο για όσους γουστάρουν τέτοια
felix Φεβρουάριος 5, 2014 #9219 Φεβρουάριος 5, 2014 Είδα αυτό :Cheesesteak Sandwichστο μενου του ....Ψήθηκα ήδη..
Κοπρίτης Φεβρουάριος 6, 2014 #9220 Φεβρουάριος 6, 2014 απο το υποκαταστημα του (delivery Αλιμου/Π.Φαληρου) παντωςεχω δοκιμασει δυο τρεις φορες και παντα το μετανοιωνωτο philly Cheesesteak ηταν φτωχο και στεγνο (το τυρι το εψαχνες)σε διαφορα burgers το cheddar ηταν ετοιματζιδικη πορτοκαλι σως τυριου (σαν αυτη των nachos)και τα μανιταρια κονσερβας κι ασωταριστα ενω οι πατατες χειροτερες κι απο των goodysΣτο κεντρικο καταστημα δεν εχω φαει αλλα νομιζω ο Μητσος ειναι τακτικος θαμωνας οποτε μαλλον εκει τα πραγματα θα πρεπει να ειναι διαφορετικα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.