racer Φεβρουάριος 15, 2008 #381 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Φοβερό εκτός από τον κώλο του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 15, 2008 #382 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Εχει ανοιξει η ορεξη μου με το thread. Ποτε ειπαμε ειναι η εκθεση? Ελπιζω να εχω dslr τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 16, 2008 #383 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Ηταν ανάγκη ρε γμτ να βάλουν αυτα τα λεντάκια στο R8? Πολύ καρναβάλι λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 16, 2008 #384 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 02:20] Ηταν ανάγκη ρε γμτ να βάλουν αυτα τα λεντάκια στο R8? Πολύ καρναβάλι λεμε.... Καλα απο κοντα δεν ειναι τοσo ασχημα στο R8....αλλα ναι...το καρναβαλιζουν λιγο εδω που τα λέμε... ειναι ενα click πάνω απο το space.... (οι φωτος ειναι απο την περσινή εκθεση αυτοκινητου στο Ελληνικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 16, 2008 #385 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 01:00] Καλα απο κοντα δεν ειναι τοσo ασχημα στο R8....αλλα ναι...το καρναβαλιζουν λιγο εδω που τα λέμε... ειναι ενα click πάνω απο το space.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 16, 2008 Author #386 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 οχι και καρναβαλι το R8 για να συγκεντρωθουμε πρωι-πρωι....τι στο καλο πιωμενοι ειστε ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 16, 2008 #387 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 καρναβάλι δεν είναι και τόσο πολύ, γύρω στο 1.5 με 2, άλλα καγκουράμαξο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 16, 2008 #388 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Σας χαλάει δηλαδή, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 16, 2008 Author #389 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 πρωτη φορα ακουω καγκουραμαξο στα 104.000ευρω...για μενα μαμαει το αουντακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 16, 2008 #390 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 104.000 είναι η βασική.. Με τα εξτρά χτυπάει άνετα 150k . Αυτό της έκθεσης, το άσπρο, νομίζω έκανε 186K Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 16, 2008 #391 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Παιδες, για τα λεντακια μιλήσαμε του R8, οχι οτι δεν μας αρέσει το R8.... PS: Ανοιξτε λιγο την πορτα, να οξυγονωθει ο εγκέφαλος καλο κανει "πρωι πρωι"... Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 11:52] 104.000 είναι η βασική.. Με τα εξτρά χτυπάει άνετα 150k . Αυτό της έκθεσης, το άσπρο, νομίζω έκανε 186K Σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 16, 2008 #392 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Τα λεντάκια θα τα έχουν όλα τα νέα Audi.. Θα είναι το νέο "σήμα κατατεθέν" της Audi, σαν την τραπεζοειδή μάσκα. Σε κάθε μοντέλο τα λεντάκια θα έχουν διαφορετικό design, αλλά θα υπάρχουν σε όλα. Α3 Cabrio - Facelift, new RS6, A5, new A4, A8 Facelift κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 16, 2008 #393 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Πάντως στην εκθεση θυμάμαι οτι ολοι αυτο σχολίαζαν γιατι οσο να πεις ξενίζει λιγο.... Ελπιζω τουλάχιστον να δινεται η επιλογη στον τελικο αγοραστη ως addon γιατι μπορει στα μεγάλα μοντέλα να δινει αέρα πολυτέλειας αλλα στα πιο μικρα μου κάνει λιγο καγκουρια ειδικα αν ειναι εντονα και οχι διακριτικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 16, 2008 #394 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 εχει ενα r8 στην αντιπροσωπεια της audi στην 26ης οκτ. στην θεσ/νικη. μιλαμε το χαζευεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 16, 2008 #395 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Ελπιζω οχι λευκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 16, 2008 #396 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από perp γιατι μπορει στα μεγάλα μοντέλα να δινει αέρα πολυτέλειας αλλα στα πιο μικρα μου κάνει λιγο καγκουρια ειδικα αν ειναι εντονα και οχι διακριτικα.... ίσως αυτό να ήταν το point του Μήτσου.Γιατί στο μεγάλο είναι αέρας πολυτέλειας και στα μικρά καγκουριά?Αλλάζει κάτι στα λεντάκια άμα μπουν σε αυτοκίνητο 150κ ή 10Κ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 16, 2008 Author #397 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 εγω το θεμα με τα καινουργια led φαναρια το βρισκω πολυ hitech και ωραιο...το χω δει και στο δρομο απο πισω μου και δειχνει απιστευτα ομορφο και εντυπωσιακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 16, 2008 #398 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 12:21] ίσως αυτό να ήταν το point του Μήτσου. Γιατί στο μεγάλο είναι αέρας πολυτέλειας και στα μικρά καγκουριά? Αλλάζει κάτι στα λεντάκια άμα μπουν σε αυτοκίνητο 150κ ή 10Κ? Λογω όγκου και γενικου στησίματος ρε συ Ακη.... στο συγκεκριμένο μοντέλο της εκθεσης δεν χτυπαγε τοσο στο μάτι γιατι υπήρχε ισορροπια μεταξυ των ζαντών, του δερμάτινου σαλονιου και του σχεδιασμου του R8 και εν γένη της καινουργιλας των μοντέλων της εκθεσης.... Για φαντάσου το σε κανα βρώμικο Α3, με υφασμάτινα καθισματα ή γυαλιστερα δερματινα καθισματα, να κυκλοφορει σε πλατεια δυτικων προαστειων, με κατεβασμένα παράθυρα, δυνατη μουσικη, και 2 ρεμαλους μέσα, και με τα lendakia στην μασκα.... Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 12:22] εγω το θεμα με τα καινουργια led φαναρια το βρισκω πολυ hitech και ωραιο...το χω δει και στο δρομο απο πισω μου και δειχνει απιστευτα ομορφο και εντυπωσιακο Αλλο ειναι τα led φανάρια που συνηθως συναντας στα φλας και στο πισω μέρος στα stop και αλλο ειναι αυτο της Audi.... Αν παρατήρησες ο κλασσικος φωτισμος εξακολουθει να υπάρχει στο R8 απλα εχουν προσθέσει και αυτην την πινελια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 16, 2008 Author #399 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 δεν καταλαβες δεν ειναι πινελια ειναι το καινουργιο headlight led της audi...αλλα ακομα και στο καινουργιο A4 εμενα μου αρεσει...ειναι πολυ hitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 16, 2008 #400 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 είναι τα καινούργια φώτα θέσεως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts