Jump to content



Ο Firefox δεν παίζει youtube videos


oekab1992

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά. Έχω τον τελευταίο firefox εγκατεστημένο στο pc εδώ και καιρό με όλα τα Plugins για video, flash κτλ. Και ενώ ποτέ των ποτών δεν είχα πρόβλημα στην αναπαραγωγή video απο το youtube, ξαφνικά δεν παίζει, ανοίγω το link για ενα video αλλά λέει κάτω ολοκληρώθηκε χωρίς κάν να εμφανίζεται το πλαίσιο του παραθύρου που δείχνει το video.

any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Whitesnake [Σήμερα, στις 02:58]

Απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση firefox? Ίσως κάτι γίνει. Ή και μόνο των plug-ins...

Τα έκανα όλα αυτά, πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του firefox, όλων των plugins, flash player, shockwave player, klite mega codec pack, αλλά τίποτα, δεν παίζει με τίποτα ο firefox!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από honda22 [Χθες, στις 14:08]

Λογικά φταίει το Youtube γιατί και σε εμένα το έχει κάνει σε μερικά videos αυτό ακριβώς που αναφέρεις...δεν φταίει ο Firefox.

Δεν νομίζω, γιατι την ίδια στιγμή που ο firefox έκανε τις βλακείες αυτές, ο internet explorer άνοιγε τα ίδια βιντεάκια κανονικότατα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

To ξεθάβω αυτό το thread γιατί το πρόβλημα παραμένει με firefox 3.0.3 και flash player 9 και 10beta που έχω δοκιμάσει.....το ίδιο όμως συμβαίνει και στον explorer....Ενδεικτικά αναφέρω ότι δοκιμάζοντας (και από firefox και explorer) να δω το trailer εδώ ...

http://www.guru3d.com/news/trailer-far-cry-2-tgs-2008-trailer-

κολλάει στο 0:09...Τι γίνεται ; δεν έχει βρεθεί λύση; Googlαροντας είδα ότι πολύς κόσμος έχει προβλήματα αλλά ή λύνονται ως δια μαγείας ή με συνεχεις απεγκαταστάσεις - επανεγκαταστάσεις των plugin-firefox (τα δοκίμασα)

Στο wikipedia αναφέρει

The Associated Press has noted that Firefox has significant problems with the Adobe Flash plugin using considerable CPU cycles, which can eventually hang the browser. This problem is more prominent in Firefox 3 than in Google Chrome.

Γνωρίζει κανείς λαμπίτης την λύση;;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.