Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από giorgos th. [06-11-2007 19:26]

βαλε 700/1750/950 και ξαναπαιξε.

Μαλλον αυτο με βλεπω να κανω :( , μολις εφαγα ενα ωραιοτατο freeze κατα την διαρκεια του cod4 sp demo ( ειπα να το δω σε 1600 :p ) στο ati tool ομως αντεχει και 3ωρο stress :S Σιγουρα ειναι οι μνημες ? δεν βλεπω artifacts ή τπτ τετοιο btw εχει βγει κανας driver/utility ετσι ωστε να εχουμε διαφορετικα clocks σε 2D/3D ?

edit : cod4 demo + 2ωρες TF2 χωρις hard lock, Φαινεται να εφτιαξε αλλα ειναι νωρις ακομα, τωρα βαζω 730 πυρηνα για να αντισταθμισω την απωλεια, τουλαχιστον αμα δεν ειναι stable o πυρηνας θα μου το δειξει το ati tool ή μπα ?

update :

με 730core το ati tool εκανε restart το scan απο μονο του :S δοκιμασα μετα cod4 και παγωσε, κοντα στην αρχη κιολας,στα 720 εβγαλε το demo αλλα μετα κολλησε στο TF2 ακουστηκε ενα beeep και μετα στο επομενο boot ειχανε χαθει οι drivers για το ethernet :S Πισω στα 700/1750/950 οπου προς το παρων δεν εχει κανει κιχ, αν κολλησει παλι μεσα στην απελπισια μου θα δοκιμασω τα default, αμα κανει τα ιδια της βαζω πισω την στοκ και την γυρναω πλαισιο, ελεος δλδ

κατι αλλο, τα ασπρα τετραγωνα που βλεπω στο TF2 5-6 secs μετα το παγωμα ειναι μνημες core ή shader ?

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 02:44]

εχει βγει κανας driver/utility ετσι ωστε να εχουμε διαφορετικα clocks σε 2D/3D ?

Απ' το Rivatuner

post-8428-1416073303,8154_thumb.jpg

Βγηκε καμια καινουργια εκδοση που να το επιτρεπει αυτο ? γιατι στην 2.6 οτι βαζω σε 2D μπαινει και στα αλλα 2 modes αυτοματα

anyway ειχε πεσει ενα ramsink κατω δεξια της καρτας, ο athens πρεπει να εxει δικιο η ψυξη του συγκεκριμενου ειναι βασικη, οποτε μετα απο 5-6 προσπαθειες ( %$)($#)#% thermaltake ) εβγαλα την καρτα και το ξανακολλησα

Μετα ξαναπηγα στα 700/1750/1000 εβαλα το sp demo του crysis για κανα μισαωρο και μετα το cod4 demo, ελπιζω να εφτιαξε επιτελους

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 01:50]

Βγηκε καμια καινουργια εκδοση που να το επιτρεπει αυτο ? γιατι στην 2.6 οτι βαζω σε 2D μπαινει και στα αλλα 2 modes αυτοματα

και σε μενα το κανει αυτό με 2.06 και 169.21 παλια δεν το κανε + δεν μπορω να κάνω

save στο o/cing profile.

ίσως να χρειάζεται ξανα enable driver level hardware και "reboot" και όχι "detect now"

Αρχική απάντηση από NoDsl

Για τσεκάρετε και εδώ οι κάτοχοι της κάρτας.

http://www.geforce9.com/index.php?news=133

Απ'ότι λένε xs ισχύει και για GTS 512

εδω και αρκετο καιρο δουλευουν @2000 MHz και δεν εχω παρατηρησει κατι (evga με Qimonda 1ns ) stock cooling..

ο καιρος θα δειξει...

guys..εχετε προσεξει κανεις πως ανεβαινει η GT??

Mεχρι και 732 απο rivatuner ειναι 729.

Απο 733 μεχρι 735 ειναι στα 734

και απο τα 736 ..παει κατευθειαν (το core) στα 756?

Πως και δεν εχει ομοιομορφα σκαλοπατακια..???(τι ωραια που το ειπα....και επιστημονικα!)

Το κανει και σε αλλον αυτο??

Αρχική απάντηση από giorgos th.

Σε ολους ετσι παιζει....τα βηματα του G92 για να ανεβαινει ειναι αυτα..

beautifull......

μεχρι 734 παει ..ετσι οπως ειναι μαμα!!

Ελπιζω παραμενοντας μαμα(κατα τα λοιπα) ...με νερο να παει πιο πανω.

εδιτ

beatifull...again..

Το shader απο 1620 σε 1670 ..δεν φανηκε να συγκινειται..

(κατι δεκατα απο fps εδωσε στο nature)

Mηπως το unlink το ψιλοχαλαει??

:help: :help: :help:

Μολις μου ηρθε και η δικια μου !!Ειναι της Sparkle ,drivers version 169.02

Μονο που εχω προβληματα με τους Driver-Windows .

Βασικά μόλις γίνεται η ''εγκατάσταση'' του driver μετά την επανεκκίνηση δεν εμφανίζεται ο nvidia control panel.

Αν έχετε να προτείνετε κάτι πείτε το αλλιώς κάνω format!

H εικόνα είναι μετα την ''εγκατάσταση'' των driver και δεν λέει να αλλάξει.

:help: :help: :help:

c73av1vc0871rp3mq66l_thumb.jpg

push it λίγο man... κλοκαρισμένη σε Χ2 στα 2.600 ενός φίλου έβγαλέ ~ 9600.

Τσίτα τα γκάζια! Βάλε rivatuner και ξεκίνα με 680 core και 1000 memory... δεν μασάει...:devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.