2cpu Παρασκευή at 03:32 μμ #3801 Παρασκευή at 03:32 μμ Παραυθυρο διπλα εισαι αφροςςςς.Ενα φεγγαρι ηταν ετσι βασικα ηταν μπαλκονοπορτα και ηταν απιστευτη αισθηση. Αν μπορω να πω κατι θα εκανα swap τον εκτυπωτη με την μοναδα.Και μια ποιο μεγαλη οθονη.
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Παρασκευή at 03:55 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #3802 Παρασκευή at 03:55 μμ Δεν είχα ανεβάσει πολύ καιρό τώρα. Έχω αλλάξει σπίτι, ο χώρος για το γραφείο, μετατραπηκε σε μίνι στουντιακι. Θέλω μερικές αλλαγές που έχω στον νου και είναι κομπλέ. 11
f117 Παρασκευή at 04:09 μμ #3803 Παρασκευή at 04:09 μμ 7 ώρες πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Οχι δεν κουνιεται. μπορω να περασω απο κατω μεσω μιας τρυπας που ανοιξα για να περασουν τα υπολοιπα καλωδια. Αλλα απο την αλλη αυτο που σκεφτομαι ειναι το κατα ποσο θα μ αρεσει να εχω λεντοταινια που να φεγγει κατω στα ποδια.... Όλα γίνονται....θα το βρεις
giorgos2187 Χθες στις 05:00 πμ #3804 Χθες στις 05:00 πμ 13 ώρες πριν, το μέλος 2cpu έγραψε: Αν μπορω να πω κατι θα εκανα swap τον εκτυπωτη με την μοναδα Ναι δε χωραει εκει το κουτι... ειναι πιο στενο εκει το γραφειο λογω κολωνας.... 13 ώρες πριν, το μέλος 2cpu έγραψε: Και μια ποιο μεγαλη οθονη. Οπως ειπα, "καινουριο σπιτι".... Δεν περισσεψε δεεκαρα τσακιστη 1
giorgos2187 Χθες στις 06:02 πμ #3806 Χθες στις 06:02 πμ 8 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Να αλλαξεις κουτι ! Ειπαμε, δεκαρα τσακιστη δεν περισσεψε 1
2cpu Χθες στις 08:20 πμ #3807 Χθες στις 08:20 πμ Πουλα το σπιτι ! Θα παρεις αλλο που δεν θα εχει κολωνα και θα παρεις και νεο κουτι που θα χωραει.Και νεα οθονη. περαν της πλακας μια χαρα οπως ειπα και πριν. 1 1
BloodMage Χθες στις 05:43 μμ #3808 Χθες στις 05:43 μμ Βλέπω νέο υποψήφιο sffακια να κάνει τζόιν στο κλαμπι των μικρών (στο μάτι) κουτιών 1
giorgos2187 Χθες στις 07:57 μμ #3809 Χθες στις 07:57 μμ 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Βλέπω νέο υποψήφιο sffακια να κάνει τζόιν στο κλαμπι των μικρών (στο μάτι) κουτιών Θα ομολογησω οτι στιγμιαια μου πεερασε αποο το μυαλο. Αλλα ευτυχως, σχεεδον αμεσως, ειδα οτι εκεει που ιναι τωρα το κουτι χωραεεεει ανετα (και περισσευει) full tower 2
kpetros 22 ώρες πριν #3810 22 ώρες πριν Ε πρεπει να αλλαξει μητρικη .... αλλιως ενα deepcool ch270 θα κολλαγε πολυ ομορφα στην γωνια , ειναι και φτηνο 1
BloodMage 9 ώρες πριν #3811 9 ώρες πριν 12 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Ε πρεπει να αλλαξει μητρικη .... αλλιως ενα deepcool ch270 θα κολλαγε πολυ ομορφα στην γωνια , ειναι και φτηνο Και Ένα Α3
Recommended Posts