fusion Μάρτιος 18, 2008 #581 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Εδω εχει ολοκληρο στρωμα "Ευαγγελατου" διπλα στο πισι, οι λαμπες θα τον πειραξουν; axaxaxa lol Praktiker ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάρτιος 18, 2008 #582 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 να και το μωρό μ πρώτη φωτο που το έστησα βαριόμουν να βγάλω άλλη και να την ανεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάρτιος 19, 2008 #583 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 ωραια ιδεα ειναι αν φτιαξεις diy γραφειο,να βαλεις χοντρο φυλο πλαστικου σε λευκο και απο κατω λαμπα,οποτε το πανω μερος του γραφειου θα φωτιζει λευκο.κατι παρομοιο εχουν και στο multirama extreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poison6 Μάρτιος 29, 2008 #584 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Οριστε και απο μενα το γραφειο μου ετσι οπως ειναι τωρα στις διακοπες..Τον σκληρο και τοκουτι εφερα μαζι.. η οθονη και τα ηχεια μεινανε στο φοιτιτικο μου σπιτι..θα τα ανεβασω οταν επιστρέψω.(ελπίζω και με την καινουργια 24αρα που θελω να αγοράσω) και τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 29, 2008 #585 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Στο καινουριο σπιτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Μάρτιος 29, 2008 #586 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 πωπω glamouρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 29, 2008 #587 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 καθολου glamou-ρια......απλα ειναι ωραιος ο συνδυασμος δερματινο σαλονι-γυαλινο τραπεζι-λαπτοπ-και κρασι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Μάρτιος 30, 2008 #588 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Τραπέζι σαλονιού που δε μπορείς να ακουμπήσεις τα πόδια σου πάνω σαν άνθρωπος είναι για πέταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Μάρτιος 30, 2008 #589 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Ε μην τα παραλέμε.... και σ' αυτό ακουμπάς τα πόδια σου! Αρκεί να βγάλεις τα παπούτσια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Μάρτιος 30, 2008 #590 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 αρκετά ψυχρό και απρόσωπο το σαλ...εχμμ ...το γραφείο σου. Χωρο αναμονής οδοντιατρείου μου θυμίζει...no offence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 30, 2008 #591 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 εγω πάλι εχω ερωτευτεί τα κουφώματα....χωρις πλάκα πολυ ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 30, 2008 #592 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 ρε παιδια ενταξει τον φαγατε τον ανθρωπο...την στιγμη που του αρεσει και το εφτιαξε ετσι , σημαινει οτι ειναι στα γουστα του και πως κρινετε απο μια γωνια θεσης που ουτε ολος ο χωρος δε φαινεται ; προφανως δεν ειναι απο τα σαλονια που πας στο ικεα και παιρνεις ενα επιπλακι και το τοποθετεις στη μεση του χωρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 30, 2008 #593 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Εμένα μ' αρέσει πολύ το σαλόνι-γραφείο σου.Μετά από μια κουραστική μέρα, είναι ότι πρέπει για να χαλαρώνεις.Από θέα τι λέει? Δώσε καμιά φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 30, 2008 #594 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 πες τα, πες τα gomarako... ο χωρος του jogi ειναι τελειώς στο γουστο μου... απλα δεν φοράω μανικετόκουμπα (αν διακρινω καλα στο τραπεζάκι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 30, 2008 #595 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Προσωπικά μαρέσει η λιτότητα στο decor... Γιαυτό και μόνο laptop στο σπίτι και απλές καθαρές γραμμές με ξύλο και γυαλί. ΥΓ. Γραφείο δεν εχω σπίτι γιατι πολύ απλά δεν χρειαζεται.. Οταν γυρίζω απο δουλειά το μόνο που δεν θέλω ειναι να συνεχίζω να δουλευω... Οσο για τα ποδια... Τα απλώνεις, αλλα χωρίς παπουτσια Κανα δυο photos ακόμα. H βλακεία ειναι οτι τουχρόνου γυρίζω ελλαδα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 30, 2008 #596 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 για να σας ακουσω τωρα...... πολυ ωραιο σπιτι μαν.Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 30, 2008 #597 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Προσωπικά μαρέσει η λιτότητα στο decor... Γιαυτό και μόνο laptop στο σπίτι και απλές καθαρές γραμμές με ξύλο και γυαλί. ΥΓ. Γραφείο δεν εχω σπίτι γιατι πολύ απλά δεν χρειαζεται.. Οταν γυρίζω απο δουλειά το μόνο που δεν θέλω ειναι να συνεχίζω να δουλευω... Οσο για τα ποδια... Τα απλώνεις, αλλα χωρίς παπουτσια Προσωπικά μ'αρέσει πολύ. Το κακό με το γυάλινο το τραπεζάκι ότι θα αφήνεις εύκολα πατημασιές πάνω Είτε με, είτε χωρίς παπούτσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάρτιος 30, 2008 #598 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 οπως ειμαι στην παρουσα φαση.....ελεος....:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 30, 2008 #599 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Ωρε φίλε το σπίτι τα σπάει λέμε...μπράβο σου Που είσαι? Λονδίνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 30, 2008 #600 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Ακριβώς έτσι θα ήθελα να είναι και το δικό μου σπίτι... Πολύ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts