Jump to content



Eliica


JdCZT

Recommended Posts

Παιδες...σημερα το ειδα αν και εχει καποιο καιρο στο προσκηνιο...Ειναι ενα 8wd ηλεκτροκινητο αυτοκινητο που με μολις 10 ωρες φορτισης στο σπιτι σου δεινει 640 αλογακια 0-100 σε 4 δευτερολεπτα και τελικη 370χλμ...Βεβαια οι περισσοτεροι γκαζοφονιαδες απο μεσα θα πουνε πως αν δεν ακους να ροπιαζει ο κινητηρας και τσαφ τσουφ δεν εχει πλακα....και εγω μαζι σας αλλα ειναι αξιο αναφορας γτ λιγο πολυ φαινεται που οδευει η αυτοκινηση στο μελλον...Βεβαια θα παρει πολλα χρονια για να δουμε συμβατικα αυτοκινητα τετοιου τυπου με αξιοπρεπεις επιδοσεις αλλα ο δρομος ανοιξε.Ξεχασα να πω ζυγιζει 2.4 τονους και κατι porsche τις εχει για πρωινο...αφηστε που κανει και σαν τζετ...απο πανεπιστημιο Ιαπωνιας το παραπανω

http://www.youtube.com/watch?v=QS8jqmBh4M0&feature=related

Link to comment
Share on other sites

Έχει ανοίξει ο δρόμος.. όσο πάει ο καιρός βλέπουμε περισσότερα υβριδικά και ηλεκτρικά..

Audio R8 Diesel http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=53138

Chrysler Concepts http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=53131

Link to comment
Share on other sites

Εύχομαι μετά από δέκα χρόνια να λέμε: πω πω φίλε άλλαξα πηνία και μπαταρίες και οργώνει το εργαλείο.Πριόνι λέμεεεε! :jump:

Από το ηχοσύστημα να ακούγεται ήχος βενζινοκινητήρα όταν πατάμε γκάζι και όλα κυριλέ. :D

Θα τη φτιάξουνε και την εμφάνιση με τον καιρό πιστεύω.Τώρα ίσως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ό,τι μπορούν από αεροδυναμική και γι' αυτό τα περισσότερα βγαίνουν άσχημα.Μελλοντικά θέλω να πιστεύω με τη βελτίσωη των τεχνολογιών θα βγει περισσότερη δύναμη και αυτονομία και θα μπορέσουν να κόψουν από αεροδυναμική για χάρη της εμφάνισης.Ντάξει μπορεί να είναι και εντελώς άκυρα αυτά που λέω οπότε μη βαρούτε... :D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Bigi [Σήμερα, στις 13:37]

Εύχομαι μετά από δέκα χρόνια να λέμε: πω πω φίλε άλλαξα πηνία και μπαταρίες και οργώνει το εργαλείο.Πριόνι λέμεεεε! :jump:

δεν είναι και τόσο μακριά αυτό.... ήδη κυκλοφορούν after market μπαταριές (συσσωρευτές πιο σωστό?) για τα υβριδικά ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.