jimakos21 Νοέμβριος 19, 2008 #761 Νοέμβριος 19, 2008 Γιατί να συμπληρώσει ..Μια χαρά είναι!Δεν χρειάζεται να είναι φύσκα! :nono:
GeorgeVasil Νοέμβριος 19, 2008 #762 Νοέμβριος 19, 2008 αλλαξα διαταξη,ειναι πιο ωραια στο ματι ετσιεκρυψα και τα καλωδια,ειδικα της τροφοδοσιας της μητρικης και του floppy.τωρα ειναι ωραιο,οντως.[ATTACH]33076[/ATTACH][ATTACH]33077[/ATTACH]Διαφορα στις θερμοκρασιες ειδες??
l_satsok Νοέμβριος 19, 2008 #763 Νοέμβριος 19, 2008 Διαφορα στις θερμοκρασιες ειδες?? καμμια.Q6600@3800 1,47vcore,50-55 ειχα σε full load με το prime95,50-55 εχω και τωρα.
antonis Νοέμβριος 22, 2008 #764 Νοέμβριος 22, 2008 και το δικο μου . http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2233
theovaz Νοέμβριος 27, 2008 #765 Νοέμβριος 27, 2008 @Antonis ωραίος Εδώ η υδρόψυξή μου πριν από 5 μήνες(από τότε έχω αλλάξει πολλά) SPecs:GTS 360 rad/swiftech micro-res tank/FuZion V1 block@cpu/EK 8800gtx sli ready full cover@gpu/swiftech mcp655 pump. We are not gonna need that:flex: Και μια πιο μακρινή
venom7 Νοέμβριος 30, 2008 #767 Νοέμβριος 30, 2008 Μετά από καιρό είπα να βάλω και εγώ κάποιες εικόνες!!!Κάθε σχόλιο δεκτό!
mariosalice Δεκέμβριος 1, 2008 Author #768 Δεκέμβριος 1, 2008 Τι σχόλιο να κάνουμε όταν δεν φαίνεται το ψυγείο (ελάχιστα κάτω) η αντλία και το block της κάρτας γραφικών.Μόνο το block και το tank της koolance φαίνονται και ότι έχεις κύκλωμα μισής ίντσας.Λίγο στριμωχτά τα βλέπω τα πράγματα και το ψυγείο πιθανότατα είναι πολύ παράξενα τοποθετημένο. Έχει ανεμιστήρες? Πώς χώρεσε εκεί κάτω κάθετα?Δεν βγάζω άκρη.
venom7 Δεκέμβριος 1, 2008 #769 Δεκέμβριος 1, 2008 Τι σχόλιο να κάνουμε όταν δεν φαίνεται το ψυγείο (ελάχιστα κάτω) η αντλία και το block της κάρτας γραφικών.Μόνο το block και το tank της koolance φαίνονται και ότι έχεις κύκλωμα μισής ίντσας.Λίγο στριμωχτά τα βλέπω τα πράγματα και το ψυγείο πιθανότατα είναι πολύ παράξενα τοποθετημένο. Έχει ανεμιστήρες? Πώς χώρεσε εκεί κάτω κάθετα?Δεν βγάζω άκρη.Είναι πολύ απλό.Καταρχήν είναι όλα περίπου 4μηνών.Το μπλοκ του cpu είναι XSPC X2O Delta CPU. Το ψυγείο είναι Black Ice Radiator GTS 360 και είναι κάτω με 3 12άρηδες ανεμιστήρες από κάτω του(το ψυγείο είναι μέσα στο κουτί και τα ανεμιστηράκια είναι από κάτω αλλά έξω από το κουτί σε κατάσταση push αέρα)(το κουτί είναι το stacker 831).Η αντλία είναι Swiftech Αντλία MCP655 12V και είναι δεξιά κάτω(κάτω από τους σκληρούς).Όσο για το μπλοκ της κάρτας γραφικών είναι koolance gpu-200 και δεν φαίνεται επειδή είναι τα 2 δωδεκαρια μπροστα με σκοπό να φυσάνε και τα ψυκτράκια της κάρτας γραφικών.Η σειρά είναι αντλία->ψυγείο->cpu block->vga->tank(XSPC Passive 500mm Reservoir - Black).Εντάξει τώρα?Θα προσπαθήσω να βγάλω και καμιά άλλη φοτο που να φαίνονται όλα αυτά αλλά φαίνονται κάπως τώρα που εξήγησα κιόλας.
Jerry007 Δεκέμβριος 1, 2008 #770 Δεκέμβριος 1, 2008 Μου φαίνεται οτι βρηκα το radi Δεν καταλαβαίνω κάτι,δεν έχει ανεμιστήρες πάνω του?Γιατί αυτοι που κοιτάνε την gpu δεν νομίζω να κάνουν δουλειά Edit: My bad,τώρα είδα το πόστ σου....
venom7 Δεκέμβριος 1, 2008 #771 Δεκέμβριος 1, 2008 Μου φαίνεται οτι βρηκα το radi Δεν καταλαβαίνω κάτι,δεν έχει ανεμιστήρες πάνω του?Γιατί αυτοι που κοιτάνε την gpu δεν νομίζω να κάνουν δουλειά Διάβασε πιο πάνω και θα καταλάβεις!!!(είπα έχει και αυτοι μπροστά είναι για άλλο σκοπό) φιλικά πάντα!
Jerry007 Δεκέμβριος 1, 2008 #773 Δεκέμβριος 1, 2008 Διάβασε πιο πάνω και θα καταλάβεις!!!(είπα έχει και αυτοι μπροστά είναι για άλλο σκοπό)φιλικά πάντα! Διάβασε και εσύ παραπάνω για να δείς το edit μού
venom7 Δεκέμβριος 1, 2008 #774 Δεκέμβριος 1, 2008 Διάβασε και εσύ παραπάνω για να δείς το edit μού Σωστόςςςς....αφού καταλήξαμε πάλι καλά!Εγινε λιγάκι πανικός λόγο απαντήσεων και χρόνου αλλά οκ!
l_satsok Δεκέμβριος 1, 2008 #775 Δεκέμβριος 1, 2008 Η σειρά είναι αντλία->ψυγείο->cpu block->vga->tankβλεπω ολοι ακολουθειτε-ουμε την πεπατημενη σειρα.σε περιπτωσεις πολλαπλων blocks φαινεται πιο σωστη,αλλα μειωνει πολυ την πιεση του νερου στο cpu block αφου το νερο περναει πρωτα απο το μεγαλο ψυγειο.αν παλι παει οπως το ειχα εγω στην αρχη τανκ-αντλια-cpu block-τριπλο ψυγειο-chipset-μονό ψυγειο-GPU Block-τανκ τοτε εχουμε πιεση στο cpu block αλλα με την προσθετη ζεστη στο νερο της καρτας γραφικων.μια πιο σωστη διαταξη οπως τη σκεφτηκα χτες θα ηταν: τανκ-αντλια-cpu block-chipset block-μονό ψυγειο-gpu block-τριπλο ψυγειο-τανκ...ετσι και πιεση θα υπηρχε στο πρωτο block και κατευθειαν νερο απο το τανκ που θα γεμιζει συνεχεια απο το τριπλο ψυγειο,αρα κρυο.θα το δοκιμαζα τωρα,αλλα μου λειπει ενα κομματι σωληνας.
l_satsok Δεκέμβριος 1, 2008 #776 Δεκέμβριος 1, 2008 σιγα που δε θα το δοκιμαζα.ενωσα δυο κομματια σωληνα,προσωρινα μεχρι να ερθει ο ολοκληρος και ιδου.http://www.thelab.gr/attachment.php?attachmentid=33185&d=1228127396διαφορες; τιποτα,τα ιδια βλεπω.
venom7 Δεκέμβριος 1, 2008 #778 Δεκέμβριος 1, 2008 σιγα που δε θα το δοκιμαζα.ενωσα δυο κομματια σωληνα,προσωρινα μεχρι να ερθει ο ολοκληρος και ιδου.http://www.thelab.gr/attachment.php?attachmentid=33185&d=1228127396διαφορες; τιποτα,τα ιδια βλεπω.Εγώ φίλε θα σου πρότεινα αντλία->3πλο ψυγείο->cpu block->μονό ψυγείο->vga block->chipset block->tank!!!
l_satsok Δεκέμβριος 1, 2008 #779 Δεκέμβριος 1, 2008 Εγώ φίλε θα σου πρότεινα αντλία->3πλο ψυγείο->cpu block->μονό ψυγείο->vga block->chipset block->tank!!! μα ετσι το ειχα.ε ελαχιστα διαφορετικο,δηλαδη: τανκ-αντλια-τριπλο ψυγειο-cpu block-chipset block-μονο ψυγειο-gpu block-τανκαπλως το πρωι δοκιμασα αυτο που σκεφτηκα χτες και το απογευμα δηλαδη πριν λιγοτα ξαναγυρισα ετσι.δεν το κανω για να βελτιωσω κατι αλλα για να ειμαι σιγουρος οτι εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους.πραγματι αυτος που ειχα και εχω τωρα ειναι ο πιο αποδοτικος,δεν μιλαμε για μεγαλεςδιαφορες ομως αλλα για ελαχιστες της ταξης των 1-3 βαθμων απο διαταξη σε διαταξη.
Recommended Posts