Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

η παραμικρή δόνηση, ακόμα και από έναν φούρνο μικροκυμάτων που ζεσταίνει το φαγητό

:confused:

Φαντάσου με πλυντήριο ρούχων τι θα παθει

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

θέλουν να μας πουν, δηλαδή, ότι οι πινακίδες στην Αττική Οδό, ή στην Κηφισίας, δε φαίνονται και πρέπει να τις δηλώσουμε; Καλά κάνανε και το βγάλανε το σάιτ, αλλά ας φρόντιζαν να αφαιρέσουν τις κραυγαλέες περιπτώσεις και να μας έλεγαν, από τους κύριους οδικούς άξονες βγάλαμε τις περισσότερες πινακίδες. Τώρα είναι η σειρά σας να βοηθήσετε να βγάλουμε όσες μας ξέφυγαν, και τις υπόλοιπες από τους μικρότερους δρόμους

Ρε άνθρωπε, ειδοποίησε ότι έχει και σπάσιμο ποδιού η υπόθεση, περίμενα κι εγώ απλώς να πλακωθούν στις μπουνιες.

Σόρι μαν λάθος μου, νεξτ ταιμ θα προειδοποιήσω:)

Μονο εγω εχω ακουσει το μηνυμα αναμονης του e-shop που ειναι μονο στα αγγλικα? (πριν συνδεθεις με εκπροσωπο)

κάποιος να ειδοποιήσει τον SLN οτι θα έχει πολλά ένστολα αγόρια στο διπλανό στενό :hehe:

http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%9A%CF%85%CF%88%CE%AD%CE%BB%CE%B719042010/

[sotiris] Ρε δεν με νοιαζουνε οι γιαφκες! Αυτοι τουλαχιστον εινια "δικοι μας"... Με τους μεταναστες θα μου πειτε τι θα κανω????[sotiris] :hehe:

Δεν θυμαμαι πως το βρηκα αλλα

ειχα πετυχει ενα site πριν καναδυο μηνες...με κατι "απιστευτες" φωτογραφιες που παιζουν με το μυαλο και τα ματια σου.

Πχ. σε μια εγχρωμη φωτογραφια απο καποια χριστουγεννα σε καποια πολη ηταν ενας ασπρομαυρος Aη-βασιλης.

Επιλεκτικο desaturation θα πειτε...και ομως οχι.Η εξυπναδα του "Αη-βασιλη" να βαλει καταλληλα ρουχα και το αντιστοiχο make up εκανε οσους τον φωτογραφιζαν να εμοιαζε ετσι.

Eiχε κατι αλλα παρομοια στο ιδιο στυλ..

Μιας και δεν αναφερει τιποτα σε ποιον ανηκει η φωτογραφια πως βρεθηκε κλπ και πως εγινε ο ντορος μετα απο 70 χρονια και οχι νωριτερα θα μπορουσε να ειχε γυριστει σε καποιο studio (εξωτερικο γυρισμα) οπου κομπαρσοι σε ταινια εποχης περιμενουν το δικο τους γυρισμα.

Προφανως με καταλληλη επεξεργασια ωστε να δειχνει παλια...λογικα θα υπαρχει ετοιμο plugin or something)

Αυτο χωρις να μπω σε διαδικασια αν ειναι photoshoped ή οχι.

(με την εννοια να "χωθει" ανθρωπος εκει περα)

lol... dell poweredge 750 server μόνο 30€ από e-bay... θα το γεμίσω με servers το σπίτι...

αφού δεν παίζω sniper στο bfbc2, ebay snipping FTW... :p

lol... dell poweredge 750 server μόνο 30€ από e-bay... θα το γεμίσω με servers το σπίτι...

αφού δεν παίζω sniper στο bfbc2, ebay snipping FTW... :p

όσους σέρβερ έτυχε να βρω, ήταν μόνο για pickup. Εσύ που τους βρίσκεις; Ή πετάγεσαι μέχρι Γερμανία/Αγγλία και τους παραλαμβάνεις; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.