Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εδω συνεχιζουν κανονικα παντως, πηραν και ενα αμαξι μιας κοπελας ενα στενο πιο πανω.

Πολωνε Κολωνο ή Σεπολια?

Προχτες πυροβολησαν εναν στο ποδι ακουσα στις ειδησεις στον Κολωνο.Γενικοτερα κατω Αη Γιωργη γινεται της τρελης απο τετοια...

Κολωνος-Αττικη-Ομονοια(-Εξαρχεια)-Πατησια-Βικτωρια-Μεταξουργειο-Πλατεια Βαθης γινειτα ο μαυρος ο χαμος.Το βλεπω σε λιγα χρονια θα βγαινουμε μονο για ψωμι... :rolleyes:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

:flag:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xXKq8JKByXk&feature=player_embedded]YouTube - Robbie Maddison jumps Corinth Canal[/ame]

Ο παγκοσμίου φήμης, πρωταθλητής freestyle motocross Robbie Maddison, πραγματοποίησε σήμερα, ένα μοναδικό άλμα, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσυκλέτα του. Ο 28χρονος Αυστραλός, απογειώθηκε από τη νοτιοδυτική πλευρά του Ισθμού και αφού πραγματοποίησε άλμα μήκους 85 μέτρων, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά.

Ο Robbie Maddison έγινε ο πρώτος fmx αναβάτης που επιχείρησε και κατάφερε κυριολεκτικά να πετάξει με τη μοτοσυκλέτα του, Honda 500, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου. Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, επιτάχυνε τη μοτοσυκλέτα του αγγίζοντας τα 125χλμ/ ώρα, αψήφησε τις ισχυρές δίνες των ανέμων και «πέταξε» πάνω από τα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων.

Σινιόρ Τζάκο, Χύδρα και εά6γκα, πορ φαβορ κοντινιου α λε παραπερα τοπικο;

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=76650

μουτσας γρατσιας !

Σαλούδος σενιόρ ντον Ρούτεξ Ντελ Δελάμπιο... πορ φαβόρ μετεφεράλδο λες πόστες α λα άλλο τόπικο...

Σαλούδος σενιόρ ντον Ρούτεξ Ντελ Δελάμπιο... πορ φαβόρ μετεφεράλδο λες πόστες α λα άλλο τόπικο...

32.jpg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WWddrYfA9uc&feature=player_embedded]YouTube - Blooper de Jose Carlos Fernandez (Alianza Lima - Peru)(25 Marzo 2010)[/ame]

.........και μετά λένε για τους δικούς μας παίχτες....:sarcastic:

μερα παιδες! εχω λιωσει στο υπνο λεμε τοσες μερες(διακοπες πασχα γαρ), εχω σαπισει. απο δευτερα στη ρουτινα ομως!

ΕΡΩΤΗΣΗ !!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !!!

όταν το pc κάνει boot με την δεύτερη είναι τίποτα σοβαρό ? (δηλαδή την ώρα που πάει να ανοίξει κλίνει και ξανά ανάβει) αυτό το κάνει μόνο όταν κλείσω και τον διακόπτη από την μπαλαντέζα ..

οπότε σταματάει το ρεύμα παντού ... έχω τρέξει prime95 , linx ,memtest και σε όλα είμαι οκ

ευχαριστώ

Όποιος απαντήσει κερδίζει διακοπούλες... Ανοιξε ενα νέο θέμα ρε αρμαγέδωνα... Τσάμπα ειναι τα ρημάδια...

Δεν είναι σοβαρό, είναι φυσιολογικό... ΑΛΛΑ, μην κάνεις τέτοιες καταχωρήσεις στο ΠΟΘ γιατί o Χουανίτο Αντωνίτο, γνωστός και ως Αστρολαμπίτο, θα κεράσει πιπεράτη quesadilla :)

*εκλιπαρώ την συγγνώμη σας L1, δεν πρόσεξα το μποστ σας.

Διακοπες στον αποπανω τωρα..... εκτος αν εχει τιποτε γνωριμιες με τον admin αυτου του φορουμ. :baby:

Διακοπες στον αποπανω τωρα..... εκτος αν εχει τιποτε γνωριμιες με τον admin αυτου του φορουμ. :baby:

Έναν ψηλό τον ξέρω, ναι, αλλά τα πάω καλύτερα με τον άλλον τον μορφονιό, τον μετριόφρων :hehe:

Αυτός ο ψηλός είναι πάντως ο καλύτερος από όλους.ο τιτανοτεράστιος το καλύτερο παλικάρι, το ευγενικότερο πνεύμα....

......δε μου τη γνωρίζει όμως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.