Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

μακάρι να υπήρχε και να το έπαιρναν όλοι οι κουφιοκέφαλοι και σαπιοκουδούνες που προωθούν τα σπαμομέλια. Αυτά τα γνωστά που λένε ότι θα σου μαραθούν οι τρίχες στον αριστερό όρχη αν δεν το στείλεις και συ σε 32,7 ανθρώπους μέσα σε 2,39 δευτερόλεπτα.

Χααααααααααα για να σας δω τότε! :hehe:

Παιδιά γίνεται ολίγων τι πανικός εις τα ευρώπας με τα ping?Ο edge-1 βαράει 200αρια, level-3 200αρια....μόνο εγώ είμαι?

Τι ΙΣΠ εχεις?

Και εγω(HOL) βλεπω ψηλα ping σε Ευρωπη..:triniti:

Τι ΙΣΠ εχεις?

Και εγω(HOL) βλεπω ψηλα ping σε Ευρωπη..:triniti:

Mε forthnet είμαι, χτες το βράδυ μετά τις 10 δεν δούλευε τίποτα λέμε....πάντως έβλεπα με το ping plotter ότι χτύπαγα μεγάλα πινγκ όταν έπιανε Γερμανία ή Αγγλία/Γαλλία και όχι σε ελληνικές σελίδες....

Υπαρχει urban legend για κατι καλωδια που κοπηκαν στην Μεσογειο.Αλλα τι διαλα,η συνδεση με Γερμανια Αγγλια περνα απο εκει και οχι απο χερσαια καλωδια?

Εγώ με hol είμαι κιριλέ παίδες.

Αν και χθές είχα μετα από πολύ καιρό κάτι disconnect που σήμερα ευτυχώς έφτιαξαν.

:to_pick_ones_nose:

Αυτό παίζει από τις 14/12/08 νομίζω...κι όμως τις τελευταίες μέρες κάτι πρέπει να έχει παίξει...κι εγώ Connx και έχω random ερπειν...

αυτες οι baloo καραμελες βουτηρου τα σπανε!

Πλακώσου σε κανένα τρίγωνο:T: και άσε τις καραμελίτσες ;)

Μέχρι να καταλάβω ότι ήταν πραγματικό το βίντεο και όχι funny είχα λυθεί στο γέλιο...

μέχρι που έδειξε την εικόνα που έκαναν την παρουσίαση, που κατάλαβα ότι ήταν αληθινό και μου κόπηκε το γέλιο...

Από την άλλη όμως αν σκεφτεί κανείς ότι είναι προϊόν το οποίο απευθύνεται στην Αμερικάνικη αγορά, τότε ίσως είναι λογικό και έχει απήχηση... έχουν τα laptop που τους αξίζουν (όπως εμείς τους πολιτικούς μας)... :nothing:

έχουν τα laptop που τους αξίζουν (όπως εμείς τους πολιτικούς μας)... :nothing:

Σο φέκιν τρου..

Πλακώσου σε κανένα τρίγωνο:T: και άσε τις καραμελίτσες ;)

Καλα τα τριγωνα ειναι αλλο επιπεδο, αλλα οικονομικη κριση εχουμε την βγαζουμε με καραμελες! :p

δεν την παλευω αλλο με το spss, γ#$#ω την στατιστικη μου μεσα.

Μέχρι να καταλάβω ότι ήταν πραγματικό το βίντεο και όχι funny είχα λυθεί στο γέλιο...

μέχρι που έδειξε την εικόνα που έκαναν την παρουσίαση, που κατάλαβα ότι ήταν αληθινό και μου κόπηκε το γέλιο...

Από την άλλη όμως αν σκεφτεί κανείς ότι είναι προϊόν το οποίο απευθύνεται στην Αμερικάνικη αγορά, τότε ίσως είναι λογικό και έχει απήχηση... έχουν τα laptop που τους αξίζουν (όπως εμείς τους πολιτικούς μας)... :nothing:

Έλα ρε συ, μη τσιμπάς, το TheOnion είναι κωμικό/σατυρικό news site, πλακίτσα είναι το video :]

Αλήθεια είναι πλακίτσα το βίντεο; Εγώ πάντως την πάτησα για τα καλά και το πίστεψα. Πριν δω το 1 μεγάλο κουμπί τους, νόμιζα ότι θα είχαν μια οθόνη αφής για να κάνεις τη διηεπαφή με το laptop.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.