Jump to content



TheLab v2 - Προβλήματα


DJD

Recommended Posts

το είχα παρατηρήσει αρκετό καιρό αλλά νίμιζα ότι οφείλεται στην cache του browser...βλέπω όμως ότι συμβαίνει και όταν είμαι μέσα, από κάποιο pc της σχολής.

Ενώ είμαι logged out, στα στατιστικά φαίνεται σαν να είμαι online όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα

68449851kq5.jpg

Link to comment
Share on other sites

σε αυτό το θέμα http://www.thelab.gr/showthread.php?t=51357 παρατήρησα ότι ενώ δεν δείχνει κλειδωμένο δεν μπορω να απαντήσω ( δεν ήθελα να γράψω κάτι απλά δεν υπάρχει το quick reply και αν πατήσω το κουμπί της απάντησης βγάζει το γνωστό σφάλμα των κλειδωμένων θεμάτων)

Check out :)

Link to comment
Share on other sites

Να σε συστήσω με τον φίλο μας τον Black Hole Forum. Εκεί, είναι το νεκροταφείο του Λάμπη όπου κρέμονται τα κουφάρια θεμάτων που βανδαλίστηκαν από τους χρήστες ή και κατακρεουργήθηκαν από την Δ.Ο. (τα πράσινα και τα κόκκινα ανθρωπάκια του Λάμπη). Σε αυτό το χώρο όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να συνεισφέρεις δημοσιεύοντας κάτι, γιατί τα θέματα εκεί έχουν "συγχωρεθεί". Γι' αυτό το λόγο, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι read only. Γκεγκε; :p

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.