Jump to content

Cosmos S Project By Michalis76

Michalis761416003192

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Μέσα σε μισή ώρα έκανες αυτό που σου είπε ο Jason. Μου φαίνεται λίγο μεγάλη η τρύπα, καλό θα ήταν όταν το τελειώσεις να βρεις εναν τρόπο να καλύψεις να μην φαίνεται η τρύπα. Όντως είναι πολύ καλό, περιμένουμε και τις επόμενες προσθήκες και φωτογραφίες φυσικά...

Επίσης κάτι ακόμα, γιατί δεν περίμενες λίγο καιρό για τις nVidia GTX280 και GTX260 που θα φυσάνε; Σε 14 μερούλες καταφτάνουν... Νομίζω επίσης ότι οι GX2 θα σταματήσει την παραγωγή τους η nVidia. Είμαι λίγο OFF-TOPIC αλλά τεσπα...

Ετσι Μιχαλη...Δινε μου ιδέες γιατι μου ερχεται το Cosmos S μεσα στην βδομαδα και δεν θα εχω modular τροφοδοτικο...θελω φωτο!!! να δω πως θα βαλεις τα καλωδια...και αν με βολευει να τα βαλω και εγω!!:fun:

Αντε περιμενουμε ολοι να το δουμε τελειωμενο....Και μετα θα θελουμε temps και bla bla bla.....:spam:

Μέσα σε μισή ώρα έκανες αυτό που σου είπε ο Jason. Μου φαίνεται λίγο μεγάλη η τρύπα, καλό θα ήταν όταν το τελειώσεις να βρεις εναν τρόπο να καλύψεις να μην φαίνεται η τρύπα. Όντως είναι πολύ καλό, περιμένουμε και τις επόμενες προσθήκες και φωτογραφίες φυσικά...

Από την τρύπα πρέπει να περνάει και το 6πινο αλλά και το 8πινο. Το τρόπο να καλύψω την τρύπα τον έχω βρει και το έχω ποστάρει νωρίτερα.

Στις τελευταιες δε φαινονται βιδες στη m/b, πεταει;:laughing:

Τα σατα ειναι σκ-τα τοποθετημενα...

Από την τρύπα πρέπει να περνάει και το 6πινο αλλά και το 8πινο. Το τρόπο να καλύψω την τρύπα τον έχω βρει και το έχω ποστάρει νωρίτερα.

Μπορεις να το κανεις και ετσι ωστε να μη φαινεται καθολου που εξαφανιζονται τα καλωδια με ενα πρασινο led μεσα.

post-1659-1416073533,6609_thumb.jpg

Στις τελευταιες δε φαινονται βιδες στη m/b, πεταει;:laughing:

Τα σατα ειναι σκ-τα τοποθετημενα...

Το καλό που της θέλω της μητρικής να πετάει :p

Όντως τα sata έχουν απαίσιο layout :TD:

απλος στιριζει την μητρικη με μια βιδα για τα βαλε βγαλε του hardware

Όχι και μία! Τρεις είναι :tomato:

Και κάτι καινούργιο που σκέφτηκα:

Αντί να ανοίγω μία μία τις τρύπες για να περνάνε τα 6πινα, 8πινα, satoκαλώδια κλπ. κλπ., θα ανοιχτεί μία μεγάλη τρύπα δεξιά από την μητρική, με διαστάσεις το ύψος της μητρικής x 5cm περίπου.

Μετά θα φτιαχτεί ένα πλέξυ των ίδιων διαστάσεων (laser cut) με τις τρύπες ακριβώς στα σημεία που θέλω. Οι διαστάσεις των τρυπών ανάλογως με το βύσμα που θα περάσει από μέσα. Μετά δεύτερο στρώμα πλέξυ, σαν "χτένι" όπως δείχνω παραπάνω, που θα "αγκαλιάσει" τα καλώδια και θα καλύψει τα έξτρα κενά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.