Jump to content



Προβλημα με static ip


Dober

Recommended Posts

καλησπέρα,

Εχω στιατικη ip απο τον ΟΤΕ και έχω το level one router και έχω 6 Η/Υ και πρέπει να δώσω σε όλα internet. μπορει κανεισ να βοηθήσει και να μου πει πως θα το σεταρω??

plz help

Link to comment
Share on other sites

Η ρύθμιση για static ip δε διαφέρει και πολύ από τη dynamic ip. Μόνο στις ρυθμίσεις του ppp αντί να παίρνει αυτόματα ρυθμίσεις θα βάλεις τις ρυθμίσεις του παρόχου σου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις πακέτο ip, μία ip έχεις σωστά? Αν ναι, η ip αυτή θα είναι η εξωτερική σου, και το lan θα παίρνει εσωτερικές από dhcp ή θα τις καθορίσεις εσύ.

Αν έχεις πακέτο με ip (συνήθως 8) θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το nat από το router σου, και να δώσεις στο κάθε μηχάνημα την ip του, από την δεύτερη μέχρι την έβδομη από αυτές που σου έδωσαν (για την πρώτη είμαι σίγουρος πως δεν μπαίνει, για την τελευταία, όχι).

Η διαδικασία που προτείνει ο wesker περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα έχει το δίκτυο σταθερές εσωτερικές ip και όχι εξωτερικές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.