Jump to content

theodore80

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply
Έχει πάθει ένα λαλά και δε μου πάει την ανάλυση σε 1680, έχει κολλήσει στα 1440. Ακόμα και να την αλλάξω στα 1680, με γυρνάει σε windowed mode. Το έχει πάθει κανείς;

ποια οθόνη έχεις ?

αν και περισσότερο με drivers μοιάζει

Τους 8.10 έχω και οθόνη Nec 20WGX². Το Games Explorer έφταιγε για κάποιο λόγο. Όταν το τρέχω κατευθείαν από το .exe δεν έχει αυτό το πρόβλημα.. Περίεργο..!

παίδες η δικιά μου , 4870 χ2 , όταν μπεί στο δεξί σλοτ της vga δεν παίρνει την 1680 με τίποτα (το ξαναδοκίμασα μόλις), έχει μόνο τη 1440 και 1600χ1200. οπότε αυτό που λεω έχει κάποια βάση :cool: :cool: :cool:

Eγώ το έχω πάιξει κάπου μέχρι το 60% και το μόνο που με χαλάει είναι αυτό το ατελείωτο πήγαινε-έλα με το αυτοκινητο. Μιλάμε ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ !!!!!!

Στον πρώτο χάρτη (act 1) είχα βρει άκρη με τις γραμμές του τρένου που διέσχιζαν ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ όλη τη βόρεια και τη δυτική πλευρά του χάρτη μέχρι σχεδόν την κεντρική πόλη και πήγαινα πάνω σε αυτές και έτσι γλύτωνα τρεχαλητά και στροφές κλπ. κλπ. αλλά στο δεύτερο χάρτη έχει ελάχιστο σιδηροδρομικό δίκτυο ΔΥΣΤΥΧΩΣ..... :hang2:

Πάντως για να πω του στραβού το δίκιο, το παιχνίδι σε "φτιάχνει" με την ελευθερία που σου δίνει να γυρνάς πέρα δώθε αν και έχω χαλάσει αρκετές φορές με κάποιες εντελώς άπροσπέλαστες βαλίτσες με διαμάντια (πχ. στο δεύτερο χάρτη σε κάποιο κεντρικό ποτάμι πηγαίνοντας βόρεια, δίπλα από μία αποβάθρα με ένα μεγάλο ψαράδικο (που μπορείς να οδηγήσεις) ε πάνω σε κάποια βράχια υπάρχει η ρημάδα η βαλίτσα και ακόμη και χρησιμοποιώντας και το ψηλότερο σημείο της βάρκας δεν φτάνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Γενικά το διασκεδάζω δεν μπορώ να πω... Ιδίως μετά το φιάσκο με τα κονσολάδικα controls του Dead Space (που δεν παίζεται με τίποτα) συνεχίζω ακάθεκτος στο FarCry2 και να δούμε που θα με βγάλει... :hi:

Eγώ το έχω πάιξει κάπου μέχρι το 60% και το μόνο που με χαλάει είναι αυτό το ατελείωτο πήγαινε-έλα με το αυτοκινητο. Μιλάμε ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ !!!!!!

Στον πρώτο χάρτη (act 1) είχα βρει άκρη με τις γραμμές του τρένου που διέσχιζαν ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ όλη τη βόρεια και τη δυτική πλευρά του χάρτη μέχρι σχεδόν την κεντρική πόλη και πήγαινα πάνω σε αυτές και έτσι γλύτωνα τρεχαλητά και στροφές κλπ. κλπ. αλλά στο δεύτερο χάρτη έχει ελάχιστο σιδηροδρομικό δίκτυο ΔΥΣΤΥΧΩΣ..... :hang2:

Πάντως για να πω του στραβού το δίκιο, το παιχνίδι σε "φτιάχνει" με την ελευθερία που σου δίνει να γυρνάς πέρα δώθε αν και έχω χαλάσει αρκετές φορές με κάποιες εντελώς άπροσπέλαστες βαλίτσες με διαμάντια (πχ. στο δεύτερο χάρτη σε κάποιο κεντρικό ποτάμι πηγαίνοντας βόρεια, δίπλα από μία αποβάθρα με ένα μεγάλο ψαράδικο (που μπορείς να οδηγήσεις) ε πάνω σε κάποια βράχια υπάρχει η ρημάδα η βαλίτσα και ακόμη και χρησιμοποιώντας και το ψηλότερο σημείο της βάρκας δεν φτάνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Γενικά το διασκεδάζω δεν μπορώ να πω... Ιδίως μετά το φιάσκο με τα κονσολάδικα controls του Dead Space (που δεν παίζεται με τίποτα) συνεχίζω ακάθεκτος στο FarCry2 και να δούμε που θα με βγάλει... :hi:

κοιτα και λιγο τα λεωφορεια,σε γλιτωνουν απο πολυ οδηγηση,ειδικα κατι αποστολες απο τους arms dealers ειναι παντα διπλα σε σταθμους λεωφορειων

κοιτα και λιγο τα λεωφορεια,σε γλιτωνουν απο πολυ οδηγηση,ειδικα κατι αποστολες απο τους arms dealers ειναι παντα διπλα σε σταθμους λεωφορειων

Kαι πώς δουλεύω τα λεωφορεία ??

Όσες φορές και να πηγαίνω στους σταθμούς μπαίνω και τα γκισέ είναι άδεια... ουδείς μέσα και έξω από αυτούς. Ούτε μπορώ να μπω σε κανένα. Έτσι κάθονται.

Μπας και πρέπει να κάνω κάτι εγώ για να ξεκινήσει η χρήση τους ??? :look:

lol ρε συ

πας στους χάρτες που έχει απέξω, 4 είναι, και διαλέγεις που θες να πας

Ουπς !!! ΤΗΑΝΧ ΜΑΝ !!! :dance3:

Πολύ ωραίο πάντως σαν αίσθηση τα όπλα κτλ, η φυσική και γενικότερα και το περιβάλλον αλλά το χαράμισαν σε στυλ GTA. Το βαρέθηκα γρήγορα. :...:

Όντως... σαν gta στη ζούγκλα της αφρικής ένα πράγμα! Παίρνεις αποστολή, την κάνεις και δωσ'του πίσω πάλι...

απογοητευση σκετη ειναι το παιχνιδι κατα την γνωμη μου...Κμαι σχεση με τον προκατοχο του που ηταν παιχνιδαρα..:nuke::suicide2:

Αν δεν είχε τον τίτλο FarCry 2 αλλά κάτι άλλο.. θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία! Παιχνίδια σαν το gta ή το mafia, πάντα πουλάνε.. Αλλά όταν ο άλλος πάει να παίξει FarCry 2, άλλο πράγμα ψάχνει κι έτσι ξενερώνει..

Εμενα με ξενερωσε που δεν ειχει μονιμη πυξιδα προς τα που να πας και πρεπει να πατας τον χαρτη συνεχεια και το οτι δεν εχει σταυρο σκοπευσης.Το τελευταιο δεν το εχω ξαναδει σε fps.Μηπως εχει καποια ρυθμιση για αυτο;

To περιμενα και εγω καλυτερο.

Νομίζω μέσα στα game settings έχει την ρύθμιση weapon crosshair με yes και no.. για ρίξε μια ματιά! ;-)
Ναι, σε ευχαριστω.Δεν το ειχα προσεξει.

Αλλα κατι αλλο βρε παιδια.Οι κακοι, δεν τελειωνουν ποτε.Μα ποτε.Στο ιδιο σημειο καθεσε και ερχονται σενεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι.Αν ειναι δυνατον.Ειπαμε δραση για να μην βαριεμαστε, αλλα οχι και ετσι.

Ειμαι μεσα στην πολη.Τι πρεπει να κανω.

μεσα στη πολη υποτιθετε οτι ειναι "ζωνη καταπαυσης πυρος" και δεν πρεπει να πυροβολας γιαυτο σου ερχονται οι ιδιοι συνεχεια.

δες στο χαρτη της πολης και σου εχει 2 εικονιδια με ενα θαυμαστικο,εκει πρεπει να πας και σου αναθετουν αποστολες.

στην εισοδο καθε κτηριου θα εχει εναν φρουρο που σου παιρνει τα οπλα για οσο θα εισαι μεσα μεχρι να βγεις και να ξεκινισεις την αποστολη σου.

• 2 weeks later...

Παιδιά το παιχνίδι σε dx10 έχει μεγάλη διαφορά απ ότι σε dx9?

Παίζω με XP σε 680i με δύο 8800 GTS 512 sli σε 24αρα οθόνη,2Gb Ram και Ε6600@3.33.

Το παιχνίδι το παίζω σε 1900χ1200 και όλα Very high και τα γραφικά είναι πανέμορφα...με Vista πιστεύετε ότι τα γραφικά είναι ακόμα καλύτερα?

Παίζω multi και γουστάρω τρελά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.