Jump to content



?


theoamd

Recommended Posts

δεν νομιζω οτι εχει σχεση η σχολη με το oc...kαι των 2 το αντικειμενο ειναι η πληροφορικη αν αυτο ρωτας, αλλα δεν σημαινει οτι για να δουλεψεις σε εταιρεια πληροφορικης πρπει να εχεις τελειωσει κατι με Η/Υ. Παρε ενα πρακτικο πτυχιο (μηχανικος), κανε και ενα μεταπτυχιακο σε μανατζμεντ και παιζεις μπαλα παντου.

Link to comment
Share on other sites

"λέγοντας μηχανικός εννοείς η/υ?"

οχι απαραιτητα, αν σε ενδιαφερουν οι υπολογιστες κανε αυτο, αλλα για να ασχολεισαι με την πληροφορικη δεν θες απαραιτητα πτυχιο πληροφορικης. Για τις εταιριες ο μηχανικος ειναι χρησιμος, οχι γιατι μπορει να βιδωνει ΗΥ, αλλα γιατι ειναι πρακτικος εχει αναλυτικη σκεψη και ειναι καλος στην επιλυση προβληματων. Επισης uber respekt στους φυσικους, σχολη που κολλαει με ολα τα επαγγελματα..

Link to comment
Share on other sites

μηχανολόγος μηχανικός με κατεύθυνση ενεργειακή, και διπλωματική & μεταπτυχιακό σε κάποιο θέμα μετάδοσης θερμότητας ή ρευστομηχανική....

και έφυγες για την thermalright ή την scythe μετά....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.