Jump to content



Πρόβλημα με ATI, μάλλον...


zafeirakhs

Recommended Posts

Αγαπητοι φίλοι, χρειάζομαι τη βοήθεια σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Έχω το παρακάτω μηχανάκι:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+

ASUS M2N-E SLI

SHARKOON REBEL9 VALUE SILVER

Thermaltake 500W

2GB RAM (προσεχώς 4GB)

Gigabyte Radeon HD2400XT, όλα αγορασμένα από το e-Shop και συναρμολογημένα από εμένα. Δεν έχω φοβερές απαιτήσεις -internet, photoshop, divx authoring και καμιά φορά κανένα παιχνίδι, όχι από τα πολύ απαιτητικά. Το πρόβλημά μου είνα οτι κάποιες φορές -όχι πάντα- και ενώ δουλευώ είτε ελαφριές εφαρμογές π.χ Subtitle Workshop είτε βαρύτερες π.χ Photoshop, μου βγάζει system error και απο τις λεπτομέρειες μου βγάζει πρόβλημα σε κάποιο ati*********.dll (δεν είναι το ίδιο καθε φορά). Θα ήθελα να σημειώσω οτι είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με κάρτα γραφικών ATI και δεν ξέρω τί να κάνω. Εγκατέστησα τους drivers από το CD της κάρτας, τους τελευταίους από το site της Gigabyte αλλα και τους τελευταίους Catalyst απο το site της ATI. Η κάρτα έχει παθητική ψύξη το κουτί όμως έχει έναν ανεμιστήρα 250mm στο πλάϊ. Δεν ξέρω τί να κάνω: να αλλάξω το σύστημα ψύξης της κάρτας, να αλλάξω κάρτα (σε αυτή την περίπτωση δε μπορώ να φύγω πάνω από τα 150€).

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Driver Cleaner Pro σε safe mod,αφου τους κανεις uninstall πρωτα.Δεν ειναι παντα οι τελευταιοι drivers καλυτεροι για την καρτα μας,για παλιοτερα μοντελα ισχυει αυτο.Δοκιμασε catalyst 7.12.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.