Jump to content



Από που προέκυψε το nickname σας;


ATi

Recommended Posts

Μπαίνω στο ΙRC καπωτε(το 98 αν θυμάμαι καλά) και μιας και το όνομα που έβαλα το είχε register άλλος, οπώτε άλλαξε το nick μου σε κάτι με αριθμούς.. ΧΧΧ-54545435435434, εκείνη την στιγμή ενας απο το νέτκαφε που ήμουν έβρισε κάποιος IRC-oper οπώτε το ban πέταξε όλο το νετκαφέ έξω και τότε είπε κάποιος το "γνωστό".. ωραίος ο noymeros :p

Link to comment
Share on other sites

Εμενα με λενε κανονικα στο επιθετο Πασταλιδη αλλα ο κολλητος μου μου ερχνε πολλα παστελια στο κουτελο και απο εκει με εβγαλε pastelidis και το ns ειναι Νεα Σμυρνη

Link to comment
Share on other sites

εμένα μου είχε πεί ένας καθηγητής μου στο γυμνάσιο πως το όνομά μου στα λατινικά είναι Amadeus. το 7 το έχω για δύο λόγους. πρώτον επειδή είναι ο τυχερός μου αριθμός και δεύτερον για να ξορκήσω το κακό (είμαι ΑΝΤΙγαυρος :jump1:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μια μέρα είχα παει στο ίντερνετ καφέ της γειτονιάς να συναντήσω τους φίλους μου.Τους βρήκα την ώρα που μπαίνανε Battlenet για Dota με ονόματα δικαστής, δικηγόρος.. ε μπήκα και εγω για 3vs3 με όνομα Martyras..κι ετσι έμεινε:jester:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.