Jump to content



high-end Συστημα...


CyBeR_JiM

Recommended Posts

παιδια καλημερα...

θελω να αγορασω εναν υπολογιστη με οτι καλυτερο κυκλοφορει(δεν με αφορουν τα λεφτα) αλλα να εχει τις αντιστοιχες επιδοσεις χωρις ιχνος overclocking. επειδη, λοιπον, δεν θελω απλα να παω σε ενα μαγαζι και να παρω απλα για να παρω οτι πιο ακριβο κυκλοφορει, απευθυνομαι σε εσας που ειστε γνωστες και περιμενω τις συνθεσεις και τις προτασεις σας!!!

Link to comment
Share on other sites

καθολου πλακα.. απλα, το να παρω οτι πιο ακριβο υπαρχει ειναι το πλεον ευκολο.. φανταζομαι ομως οτι η καταλληλη συνθεση απο ορισμενα πραγματα μπορει να εχει καλυτερο αποτελεσμα απο την συνθεση των πιο "καλων"(ακριβων)..

και σε αυτο ακριβως το πραγμα χρειαζομαι την βοηθεια σας... λοιπον..?

Link to comment
Share on other sites

Χαχαχαχαχα δεν χρειαζεται να παρεις τα καλυτερα parts απο το πλαισιο οπως λενε μερικοι. Γιατι θα σου προσφερουν 0,1% μεγαλυτερη αποδοση δινοντας 200-300Ε παραπανω. Καποιος ειδικος ας επεμβει γιατι εγω δεν ειμαι ο καταλληλοτερος. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνα με αυτό, και βλέπουμε και τα υπόλοιπα parts. :happy2:

Υ/η θελει...

Ξεκινα παραγγελνοντας 4-5 τετοια (http://www.mtron.net/english/product/ProductDetail.asp?itemcode=MSP-SATA7535) και εδω ειμαστε, τα υπολοιπα εξαλλου ειναι θεμα ωρων να τα βρεις.:)

Link to comment
Share on other sites

Ρε παίδες, ειλικρινά τώρα, γιατί τρώτε τέτοιες φρίκες όταν κάποιος ζητάει σύστημα με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί; Έχει λεφτά ο μπαμπάς, η μαμά, ο νονός, ή πέρασε στο πανεπιστήμιο 1ος και θέλει η οικογένεια να του κάνει δώρο pc αντί για αυτοκίνητο. Αν δεν έχετε κάτι να προτείνετε για το παιδί, απλά προσπεράστε το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.