Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Σε ένα πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης προχωράει με σημερινό της δημοσίεμα η εφημερίδα Derby News.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει στον κόσμο η εφημερίδα την Παρασκευή στην προπόνηση αντάλλαξαν βαριές κουβέντες ο Γιώργος Καραγκούνης με το Τζιμπρίλ ΣΙσέ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρετε ότι ο λόγος του επεισοδίου των δυο παικτών που παραλίγο να έρθουν στα χέρια ήταν μια πάσα που δεν έδωσε ο Καραγκούνης στον Σισέ.

Η εφημερίδα επιλέγει σήμερα να παρουσιάσει το θέμα στην πρώτη της σελίδα αποσκοπώντας βεβαίως στο καλό της ομάδας του τριφυλλιού λίγες μέρες πριν τον τελικό με τον ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ.

Είναι σαφές πλέον οτι έχουν ξεκαθαρίσει οι ρόλοι που παίζει ο καθένας πλέον εντός και εκτός της ομάδας του Παναθηναικού.

Στο δημοσίευμα που υπογράφουν μάλιστα δυο ρεπόρτερ της εφημερίδας , για να είναι περισσότερο δεμένο, παραλείπουν να αναφέρουν σε ποια γλώσσα αντάλλαξαν τις βαριές κουβέντες οι δυο παίκτες.

Είναι γνωστό οτι ο Καραγκούνης μιλάει μόνο Ιταλικά ενώ ο Σισέ Γαλλικά και Αγγλικά.

Προφανώς δεν σκέφτηκαν να αναφέρουν ότι το επεισόδιο έγινε με νοήματα ίσως και με εξώδικα.

Η ενημέρωση έφτασε στον πάτο και τα συμφέροντα τελικά είναι περισσότερο ισχυρά από τη σοβαρότητα της μεταφοράς μιας είδησης.

Μάλιστα ο άνθρωπος που παρουσιάζεται ως διευθυντής της εφημερίδας δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει με τον πλέον αξιολύπητο τρόπο τον κόσμο της ομάδας του τριφυλλιού.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vnAyQrxIdzw]YouTube - ΞΞΊΞΏΞ½ΟΞΆΞΏΟ ΟΟΞΏ TV Macedonia[/ame]

Υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα ότι τις επόμενες μέρες θα έρθουν στην επιφάνεια συγκλονιστικά στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες του κοντά στην ομάδα.

Με χιούμορ αντιμετώπισαν οι περισσότεροι παίκτες το δημοσίευμα το πρωι και δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν πουλάει παρά μόνο μερικές εκατοντάδες φύλλα,απορίας άξιο πως επιβιώνει, και έτσι καμιά επικοινωνιακή σημασία δεν έχει οποιοδήποτε "βρώμικο" μυαλό ότι και αν σκεφτεί και το αποτυπώνει στο χαρτί...

Link to comment
Share on other sites

Άσε ρε με τους βρωμοιταλούς και τη διαιτησία.......οφσάηντ μαρς το γκολ του μιλίτο......κάτι ανάποδα φαουλάκια στο κέντρο και έξω από την περιοχή της ίντερ........με σμπρώξιμο ήρθε το αποτέλεσμα.....

μόνη δικαιολογία ο τραγικός άλβες....Τ_Ρ_Α_Γ_Ι_Κ_Ο_Σ.........

εντάξει ο μουρίνιο είχε διαβάσει καλά το ματς αλλά ΕΣΜΠΡΩΞΕ κι ο αχώνευτος γκρι-man.

και πάλι όμως η Ιντερ μέχρι στιγμής μόνο σε αυτό το ματς έδειξε οτι παίζει λίγο μπάλα.....θα πάει και στη ρεβάνς θα βάλει 1 και θα ρουφήξει 4. Έτσι για χαβαλέ για να δούμε λίγο ακόμα Μέσι. :D

φαβαγκουλο ρε βρωμοιταλε!:hehe:

Link to comment
Share on other sites

άφαντος ο messi :flag:

Ειπαμε οι μεγαλοι αγωνες ειναι για παιχτες με φρυδια τα οποια και προφανως δεν διαθετει ο μεσι.Ευτυχως που ειναι και ο μουρινιο και δεν θα σηκωσουν οι μισητοι κουπα στο μπερναμπεου.Να μιλαει η μπαρτσα για διαιτησια ειναι σαν να μιλαει ο σωκρατης στην ελλαδα.Ξεχασατε τα περυσινα αισχη του διαιτητη με την τσελσι?Μαλλον ναι.

Έγινε επεξεργασία από μανος1980
Link to comment
Share on other sites

εγώ ξέρω οτι με φρύδια ή χωρίς ο messi όλους τους πηδ@ει ;)

Ναι οπως και ο Κριστιανο αλλα στους μεγαλους αγωνες χανονται γιατι δεν θα αποκτησουν ποτε αυτο που ειχε ο μαραντονα προσωπικοτητα ισχυρη.Αλλο το ταλεντο και οι ικανοτητες αλλο το να αντεχεις την πιεση.

Link to comment
Share on other sites

η συγκριση με το ποδοσφαιρο που παιζανε πριν 20 χρονια εχει νοημα;

ο μαραντονας ουτε 60' δε θα αντεχε σε σημερινους ρυθμους .

μαζι με την κοκακολα του.

τωρα μισητοι ξεμισητοι παιζουν πολυ ωραια μπαλα κ για μενα αυτο μετραει.

Link to comment
Share on other sites

Ξεχασατε τα περυσινα αισχη του διαιτητη με την τσελσι?Μαλλον ναι.

είχα πει ότι δε θα ξαναμιλήσω σε αυτό το φόρουμ, αλλά επειδή απ'ότι φαίνεται έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη να σου θυμίσω ότι στο πρώτο ματς δεν είχαμε:

α. Καθαρό πέναλτυ πάνω στον Ανρί

β. Κόκκινη στον Μπάλακ

γ. Κίτρινη στον Λάμπαρντ [που θα έχανε το επόμενο παιχνίδι]

Στο παιχνίδι που αναφέρεσαι εσύ:

Το μόνο πέναλτυ που θα μπορούσε να δοθεί είναι το χέρι του Πικέ, το οποίο όμως καλώς δεν το δίνει ο διαιτητής διότι δεν υπάρχει η πρόθεση, ούτε η μπάλα πάει στο τέρμα

Επίσης, αν θυμάμαι καλά, στο ίδιο παιχνίδι αποβλήθηκε ο Ρανταπλάν, Αμπιντάλ ή κάπως έτσι, εξαιτίας της τρίτης (???) βουτιάς του παικταρά Ντρογκμπά. Απ'όσο θυμάμαι, ο κανονισμός λέει ότι στη βουτιά δεν παίρνει κόκκινη κάρτα ο αντίπαλος που βρισκόταν εκεί κοντά, αλλά παίρνει κίτρινη αυτός που έπεσε προσπαθώντας να εξαπατήσει το διαιτητή.

Τώρα, αν εσύ επιμένεις να θεωρείς στη σειρά των αγώνων αδικημένη την Τσέλσι, δικαίωμά σου, όλοι έχουν δικαίωμα σε κάποιο σύμπλεγμα :)

Τώρα, για τα σχόλια για το Μέσσι, μάλλον ξεχνάς και την ηλικία του [μέχρι τα 23 του, το μετέπειτα γιουβαρλάκι δεν είχε κάνει ούτε τα μισά απ'όσα έχει κάνει ο Μέσσι], και το πρόγραμμα των αγώνων που έχει τις τελευταίες εβδομάδες, και κυρίως το ποια ματς πήρε μόνος του. Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα μάθεις να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο, και να μην εμμένεις στα συμπλέγματά σου. Απλώς, σου εύχομαι να γίνει αυτό πριν τελειώσει η καριέρα του Lionel Andres Messi, ώστε να μην αναγκάζεσαι να ψάχνεις να βρεις στο τότε youtube τα βιντεάκια με τα γκολ του

Καλό σας βράδυ, και εμείς θα περιμένουμε την Ίντερ στη Βαρκελώνη με αεροπλάνο :)

Link to comment
Share on other sites

Το οτι κραζω δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω το ταλεντο του γυρνα αρκετα ποστ πισω και δες.Μαλλον εσυ βλεπεις μεσα απο συμπλεγματα τον οπαδισμο γιατι ειμαι οπαδος της ρεαλ και φυσικα θελω να χασει η μπαρτσελονα και κατ επεκταση ο μεσι.Οσο για το περυσινο αυτο ειναι καθαρα δικη σου αποψη και ερμηνεια ι ιστορια εγραψε οτι τσελσι αδικηθηκε καταφορα και το εγραψε ολος ο τυπος κτλ σοου γουατεβερ σουτς γου μπετερ.

Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε για τον ίδιο Τύπο που λίγες εβδομάδες μετά έκανε κωλοτούμπες που θα ζήλευε ο "Ιωάννης" Μελισσανίδης, εκθειάζοντας την φανταστική χρονιά της Μπαρσελόνα, που πήρε πανάξια το Ch.L.; Μιλάμε για τον ίδιο Τύπο που αναπαρήγαγε τη φάρσα ότι ο ευτραφής νορβηγός, που σφύριξε σε εκείνον τον αγώνα "που αδικήθηκε η τσέλσυ", πήγε και έγινε μοναχός επειδή δεν άντεξε τις τύψεις; οκ, εν τάξει. Με κάλυψες. Από εδώ και πέρα θα ξέρω ότι συζητάω με το αντίστοιχο του γαύρου που διαμορφώνει άποψη από τη στήλη του Νικολακόπουλου :hehe:

Το "ειμαι οπαδος της ρεαλ και φυσικα θελω να χασει η μπαρτσελονα και κατ επεκταση ο μεσι" δεν μπορώ να το καταλάβω. η ομάδα που υποστηρίζεις έχει αποκλειστεί, κι αντί να κάτσεις να ευχαριστηθείς μπάλα, παρακαλάς να χάσει η Μπαρσελόνα; όντως, εγώ είμαι ο συμπλεγματικός...

Γκούτε Ναχτ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι οπως και ο Κριστιανο αλλα στους μεγαλους αγωνες χανονται γιατι δεν θα αποκτησουν ποτε αυτο που ειχε ο μαραντονα προσωπικοτητα ισχυρη.Αλλο το ταλεντο και οι ικανοτητες αλλο το να αντεχεις την πιεση.

Kαι επίσης....βάζεις στο ίδιο post με τον Messi τό όνομα του αχρείου Ronaldo; Συγνώμη αλλά αυτός......μόνο μπλούζες δεν πουλάει;

Link to comment
Share on other sites

τραγικος .

τελικα η 6αρα περσι πρεπει να πονεσε.

Το ενδεχομενο να σηκωσει την κουπα στο μπερναμπεου ειναι που ποναει.Παιδια χαλαρωστε λιγο οκ, το οπαδικο πνευμα εχει πολυ χαβαλε δεν παρακαλαω να χασει η μπαρτσελονα εχω και δουλειες να κανω πλακα κανω.Και φυσικα και θαυμαζω τον μεσι αλλα θελω να χανει η ομαδα του γιατι ειμαι καφρος βαζελος και ρεαλ απο το 96 επι σουκερ κτλ.Στο lab ολοι ελιτιστες ποδοσφαιροφιλοι και αγνοι φιλαθλοι μου βγηκατε.Ελπιζω να ειστε οντως ετσι και να μην το παιζετε εγω παντως ειμαι καφρος στα αθλητικα απο επιλογη εχει γελιο :clap::clap:Υποψην οταν ποσταρω για αθλητικα ποσταρω με χιουμοριστικη διαθεση αλλα η σοβαροφανεια παει και ερχετε εδω μεσα.Φιλακια.Για το τραγικος δεν απανταω καν γιατι θα πεσει μπινελικι.

Έγινε επεξεργασία από μανος1980
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.