Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

εμαθα οτι ο ολυμπιακος ετοιμαζεται να κανει ενσταση για το χθεσινο αγωνα με το επιχειρημα οτι το Ισραηλ δεν ανηκει γεωγραφικα στην Ευρωπη και ως εκ τουτου δεν θα επρεπε να αγωνιζεται στο europa league η μακαμπι...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εξαλλος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, τον Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος την Παρασκευή θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν, αλλά και πολλούς ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα τον Ντιόγκο. "Μη γυρίσουν στην Ελλάδα!", η απειλή του μεγαλομετόχου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.
Πηγή

Δυστυχώς με το καλημέρα η ομάδα, ο κόσμος, ο Μαρινάκης, πλήρωσαν τις επιλογές του 71χρονου πρώην ιδιοκτήτη.

Κι επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η χρονιά για φέτος κάπως έτσι θα κυλήσει... Αγύμναστοι και αδιάφοροι ποδοσφαιριστές, χωρίς κίνητρο. :hmm:

ea6gka προφανώς και κάνεις πλάκα :), γιατί δεν παίζει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια, οι Παναθηναϊκοί, ομάδα δεν έχουν να ασχοληθούν που αφιερώνουν ολόκληρο πρωτοσέλιδο για τον Γαύρο;

Αλλά μετά από τόσα χρόνια ξηρασίας, πιο πολύ Αντί-Ολυμπιακοί αισθάνονται, παρά Παναθηναϊκοί.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια, οι Παναθηναϊκοί, ομάδα δεν έχουν να ασχοληθούν που αφιερώνουν ολόκληρο πρωτοσέλιδο για τον Γαύρο;

Αλλά μετά από τόσα χρόνια ξηρασίας, πιο πολύ Αντί-Ολυμπιακοί αισθάνονται, παρά Παναθηναϊκοί.

Παναθηναικος ειμαι.Την πρασινη μαζι με ολες τις αλλες φανατικες εφημεριδες τις θεωρω γελοιες και ηλιθιους αυτους που τις αγοραζουν.

ΟΜΩΣ το σημερινο ΄΄ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ΄΄ στην φανελα πανω ηταν αρκετα πετυχημενο.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ στα περί κοπαδικών εφημερίδων(συμπεριλαμβανομένου Πρωταθλητή και γαύρου...).

Και το σχόλιο "μένουμε Ελλάδα" είναι πετυχημένο.

Αλλά θα μπορούσε να αρκεστεί μόνο σε αυτό και όχι να αφιερώσει ολόκληρο πρωτοσέλιδο.

Ακόμα και αρνητική διαφήμιση να κάνεις στον "αντίπαλο", καλό του κάνεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που έπαθε χτες ο Ολυμπιακός είναι μοναδικό και θα ξανά γίνει σε 10-15 χρόνια. Είναι απολύτως λογικό οι οπαδικές και όχι μόνο εφημερίδες των άλλων ομάδων να αφιερώνουν ακόμα και ολοσέλιδα γιουχαρίσματα, όπως ακριβώς οπαδοί σε μια π.χ. καφετέρια θα μπορούσαν να αφιερώσουν μεγάλο μέρος της συζήτησής τους στο στραπάτσο του Ολυμπιακού. Δεν βλέπω κάτι παράλογο αν λάβουμε υπόψιν την (παρά)λογική αυτών των εφημερίδων.

Πάντως αυτά τα περί αντί-Ολυμπιακών πάντοτε τα θεωρούσα πολύ εγωιστικά, επικίνδυνα, αλλά και στάχτη στα μάτια των φιλάθλων του Ολυμπιακού (χωρίς παρεξήγηση kezm, απλά αυτά τα περί αντι-Ολυμπιακών με ενοχλούν απίστευτα).

Link to comment
Share on other sites

Και μου φαίνεται αστείο όταν Ολυμπιακός με τις φυλλάδες που έχει η ομάδα να σχολιάζει οτιδήποτε. Δεν το λέω προσωπικά, αλλά όταν παίρναμε το Euro, χρυσά σε ολυμπιάδες, και ότι άλλο, και το ΦΩΣ είχε απέξω τότε με font 200 «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ» και σε μια γωνίτσα κάτω δεξιά «Η Ελλάδα πήρε το euro», δεν νομίζω πως γίνεται να σας κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο. (χρονικά δεν συμπίπτουν, δόθηκε σαν παράδειγμα).

Και για να εξηγηθώ, ΟΛΕΣ αυτές οι «εφημερίδες» δεν κάνουν ούτε για να ζεσταθεί άστεγος. Είναι σκουπίδια πιο μεγάλα από τις ειδήσεις του ΣΤΑΡ. Απλά ειδικά οι φυλλάδες του Ολυμπιακού δεν παίζονται.

Πάλι καλά που δεν έχει προκριματικά και το πρωτάθλημα γιατί ούτε εκεί θα παίζατε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε συ Γιάννη, όσο απίστευτο κι αν ήταν αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ, εσύ (όχι εσύ συγκεκριμένα) σαν υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, θα κοίταγες να ασχοληθείς με την ομάδα που αγαπάς και να αναφερθείς στα θέματα που έχει (γήπεδο, πόλεμος μετόχων, μεταγραφές, κοκ).

Δεν λέω να μην γράψει κάποιο πικάντικο σχόλιο, αλλά το σημερινό πρωτοσέλιδο ασχολιόταν ΜΟΝΟ με τον ολυμπιακό.

Άρα το σημερινό πρωτοσέλιδο δεν ήταν Παναθηναϊκού περιεχομένου, αλλά Αντί-Ολυμπιακού περιεχομένου. (εξού και το σχόλιο μου για το Αντι-Ολυμπιακό αίσθημα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε προσβάλω).

Χίλιες φορές ένα μικρό έξυπνο και καυστικό σχόλιο παρά ένα πρωτοσέλιδο με κακόγουστα και προσβλητικά σχόλια. Σε μία άλλη δε φυλλάδα, έχει τον Χριστό στο σταυρό με το πρόσωπο του Μαρινάκη. Αν είναι δυνατόν!

Τέλος πάντων, θεωρώ ότι όλες οι κ-οπαδικές εφημερήδες θα έπρεπε να είχαν κλείσει προ πολλού. Ακόμα και άνθρωπος (Φιλλόπουλος) σκοτώθηκε εξαιτίας του φανατισμού που προάγουν.

Link to comment
Share on other sites

Όχι ρε συ kezm, δεν με πρόσβαλες, όπως και εγώ ελπίζω να μην σε πρόσβαλα. Κουβέντα γίνεται.

Τώρα αυτό για το εξώφυλλο με τον Μαρινάκη στον σταυρό, εντάξει θεωρώ αυτόν που το σκέφτηκε και αυτόν που το αποδέχτηκε προς δημοσιοποίηση ως BEEP BEEP BEEP &&^&^&%%^#$%^$%%^ &^%&&^$^%^# %^%#%^#%&& &^%&$% &*$^$^. Να το πω αλλιώς; Μπα δεν θέλω να γίνω μόνιμο μπαν για κάποιους BEEP BEEP BEEP.

Από εκεί και πέρα και για να μην μακρηγορώ, άλλο μια φυλλάδα και άλλο ο φίλαθλος. Ο φίλαθλος που θα γελάσει σήμερα με τα εξώφυλλα δεν είναι και αντι Ολυμπιακός. Αυτός που θα κάνει την πλάκα του με το στραπάτσο του Ολυμπιακού, δεν είναι και αντί Ολυμπιακός. Αυτός που ζει όμως από τα στραπάτσα του Ολυμπιακού, ή βγάζει λεφτά από αυτά ή απλά δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στην ζωή του και στην τελική είναι για λύπηση.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Περίεργα πράγματα στην ΕΤ-1 καλοκαιριάτικα.....Καθημερινή 10:30 το βράδυ ακόμα τα πιτσιρίκια δεν είναι στα κρεβάτια τους.....

hardcore τσόντα.

Ελλάδα-Καναδάς

58 - 20

και είμαστε ακόμα στο ημίχρονο :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ο Νέμεθ στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερή του μεταγραφή. Αυτή είναι η άποψή μου σαν ΑΕΚτζής που είμαι και ειλικρινά για 1,2 εκατομμύρια τον πήρανε ΤΖΑΜΠΑ.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ο calderon είναι ο αχώνευτος απο την εθνική των αχωνεύτων.

Ο Γκασόλ είναι ο πιο αχώνευτος, γιατί παίζει και στην Εθνική των αχώνευτων, αλλά παίζει και στους αχώνευτους του νβα :p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.