Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Το σημαντικότερο είναι ο τελικός cl.Εκεί θα γίνει μάχη.Σήμερα όποιος και να κερδίσει τι να λέει.Δεν το χάνει η ρεαλ το πρωτάθλημα.

οχι και δεν το χανει....

μια ισοπαλια καπου να φερει η ρεαλ μετα δεν ειναι και τοσο δυσκολο...εχει εξαλλου πιο δυσκολη συνεχεια απο την μπαρτσα!

Link to comment
Share on other sites

καλά...η μπαρτσα δεν έπαιξε καθόλου...οχι, δεν φάνηκε οτι την ενδιαφέρει το cl περισσότερο..μπαααα.:p

Tωρα πλακα κανεις φανταζομαι ε?

Οχι δλδ οτι τους εσβησε η ρεαλ(ειδικα απο το δευτερο γκολ και μετα σκορποχωρι η μπαρτσα),αυτοι το παρατησαν.

Link to comment
Share on other sites

Ο μουρινιο μιλησε σημερα με ενα στησιμο μαγεια!! Ενω απο την αλλη πλευρα διχως Τσαβι ειδαμε μια σπασμενη στα 2 Μπαρτσα! Ο Μεσι χαθηκε απο το ματς με τη Τσελσι!! Διαιτησια για τα κλαματα με την κιτρινη στον Αλονσο να ειναι το κορυφαιο:wall::wall: Επεφταν τα παλικαρια αλλα φαουλ δεν επαιρναν:magic: Ο Κασιγιας παιζει να εκανε 2-3 αποκρουσεις ολο και ολο ενω ο Βαλντες εδειξε γιατι δεν θα μπει ποτε πρωτος goalkeeper! Ο Κριστιανο μας εκανε ζημια σημερα!! Ετρεχε σαν π@στης με 2-3 να τον κυνηγανε και εβαλε τα γυαλια σε πολλους!! ΕΝΑ πραγμα περιμενω να δω τωρα και αυτο ειναι το ματς με την Τσελσι! εκει να δειτε κορμια να πεφτουν!

Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτική Ρεάλ. Χάλασε το passing game της Μπάρτσα που πρώτη φορά την έχω δει να μην μπορεί να δώσει μια σίγουρη πάσα. Οι παίκτες της Ρεάλ ήταν πάντα εκεί να πεταχτούν και να κόψουν την μπαλιά. Ο Μουρίνιο μπορεί πλέον να αποχωρήσει από άλλη μια ομάδα ως πετυχημένος, ασχέτως του αν θα κατακτήσει κάτι άλλο πέραν του πρωταθλήματος.

Υ.Γ. Θεωρώ τον Μέσι πολύ τυχερό. Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν θα ήταν παρά ένας καλός ποδοσφαιριστής. Αυτή η Μπάρτσα με αυτό το παιχνίδι που συνήθως επιβάλει απέναντι στον αντίπαλό της, δίνει την ευκαιρία στον Μέσι να αναδειχθεί.

Προσωπικά πάντως προτιμώ Κριστιάνο. Σε όποια ομάδα και αν πάει θα διαπρέψει. Αν δεν ήταν ένα κλαψιάρικο φαντασμένο παιδάκι με συμπτώματα ναρκισσισμού και θεατρινισμού, ίσως να τον παίρνανε ποιο πολύ στα σοβαρά και να του δίνανε καμιά χρυσή μπάλα.

Link to comment
Share on other sites

..οχι πως η μπαρτσα επιασε μεγαλη αποδοση, αλλα η Ρεαλ κινδυνευει να Ιντερ-οποιηθει. Πολυ αμυνα κ πολυ ''διωξε τη μπαλα, να μη τη βλεπω''.

ΥΓ. θα παρει ρεβανς η μπαρτσα στον τελικο τσουλου....

Link to comment
Share on other sites

αλλα η Ρεαλ κινδυνευει να Ιντερ-οποιηθει. Πολυ αμυνα κ πολυ ''διωξε τη μπαλα, να μη τη βλεπω''
ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ.

Μπραβο παιδακια,το βγαλατε το συμπερασματακι σας.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.