Jump to content



Νεα ονοματολογια για την nVidia


JohnnyX

Recommended Posts

Αλλαζουν τα ονοματα για τις νεες καρτες των 55 nm και γινονται GTXXX . Στις 15/10 επισης ετοιμαζει κατι καινουριο

απο τη σειρα GT200

http://www.tomshardware.com/news/nvidia-geforce-55nm-name,6418.html

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδια ολα ειναι θεμα ανταγωνισμου, καποια περιοδο θα ειναι πρωτη η ATI μετα καποια αλη θα ειναι η nVidia αυτο ειναι φυσκιο γιατι συνεχεια βγαινουν νεα μοντελα

Link to comment
Share on other sites

Ας βγουν πρώτα και μετά κρίνουμε…

Γιατί μπορεί να πιάσει πανικός στους απέναντι. :rolleyes:

Καλύτερα για εμάς, περισσότερος ανταγωνισμός = καλύτερες κάρτες + καλύτερες τιμές. Το γεγονός πως η ATI έχει πάρει τα σώβρακα της Nvidia αυτό το τρίμηνο δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει να το κάνει και εσαεί...ίσα ίσα μάλιστα που κανένας δεν θα το ήθελε αυτό (εκτός από κολλημένους fanboyδες εκατέρωθεν που ότι και να γίνει τα ίδια θα λένε)...^^

Πάντως πράγματι η Nvidia μας έχει ταράξει στις ονομασίες τελευταία, ελπίζω πλέον να παγιώσει από αυτή την σειρά και μετά τις ονομασίες που ανακοίνωσε. Είναι αρκετά καλές και θα βοηθήσουν στην σωστή διαμερισματοποίηση της αγοράς και στην καλύτερη επαφή των καταναλωτών με την σειρά προϊόντων της...

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν καταλαβενω πως γινετε μια εταιρεια οπως η nvidia που εκανε παταγο με την σειρα 8800 και εβγαλε ΤΑ λεφτα (οποτε εχει αποθεματα και για research και για καλυτερη τεχνολογια και φθηνοτερη) και η ΑΤΙ που εμεινε πισω σε κερδος τωρα να βγαζει καλυτερες καρτες και φθηνοτερες, και η nvidia να τις εχει τοσο υψηλες τις τιμες τις ενω αν τις εριχνε κανα 50-70 ευρω πιο χαμηλα τις τιμες τωρα ολοι θα περναμε παλι nvidia με αποτελεσμα η χαμηλοτερες τιμες να τους εφερναν και περισσοτερα κερδη!

εγω παντως ειμαι εντελος σιγουρος οτι μας κοροιδευουν και οι 2 και ουτε κινησεις πανικου ειναι ουτε τιποτα τετοιο.

και για να προβλεψω και το μελλον.. τωρα που εκανε παταγο η ΑΤΙ και περνουμε οι περισσοτεροι ΑΤΙ καρτες και παιρνουν τωρα αυτοι ΤΑ λεφτα ενω ειμασταν παιδια τις NVIDIA ειναι και λογικο να πεσει και να μην μπορεσει να βγαλει καλυτερες καρτες στην επομενη φουρνια (δικια τους λογικη αφου αυτο γινετε συνεχεια), ή να βγαλει αλλα να μην εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα με NVIDIA ουτε σε τιμη ουτε σε επιδοσεις, με λιγα λογια για να βγαλει καποια εταιρεια απο τις 2 καλες καρτες και φθηνες θα πρεπει να μην εχουν πουλησει στην προηγουμενη φουρνια! δηλαδη ελεος :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Γενικά καμία πολυεθνική δεν λέει ..α τώρα έβγαλα λεφτά ας ξοδέψω… ΠΟΤΕ πίστεψε με δεν υπάρχει η λέξη αυτή.. αντιθέτως πάντα στοχεύουν στην αύξηση τον κερδών.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο

Φυσικά πιστεύω ότι υπάρχει οικονομική συμφωνία των 2. Το ίδιο κάνει και η εταιρία που δουλεύω ..Πάρτε παράδειγμα τα σπίτι-διαμερίσματα… 1διαμέρισμα=όλη η πολυκατοικία σε κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν κάνουν παπάδες. Απλά βάζουν τον Μανωλιό να αλλάζει ρούχα ποιο συχνά και από μοντέλο την ώρα της επίδειξης ρούχων. Ξέρουν ότι τα προϊόντα που έχουν στην αγορά είναι πλέον δεύτερα έναντι του ανταγωνισμού, οπότε προσπαθούν να μπερδέψουν τους πελάτες τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.