SLN Δεκέμβριος 15, 2008 #1221 Δεκέμβριος 15, 2008 Ε ναι μπορει να ειναι εμφανες... αλλα επισης εμφανες ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ εδω και 1218 ποστ, δεν εχει πει κατι κακο τα παιδια που διαμαρτυρονται ειρηνικα. Τους μπατσους και τους κουκουλοφορους βριζουνε ολοι.Δεν ειδα κανενα να λεει... "α τα κ@λοπαιδα παλι (ειρηνικη) πορεια εχουνε και θα μας κλεισουνε την Πανεπιστημιου και δεν θα περναει το τρολλεϋ".
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2008 #1222 Δεκέμβριος 15, 2008 Κομμάτι από ανακοίνωση του ΜΕΡΑ.Δεν το κρύβουν ότι ηγούνται των γεγονότων, ότι συνεργάζονται με τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι στρατολογούν μικρά παιδιά στα σχολεία, με έντυπα και ομιλίες.Τουλάχιστον όσοι επιθυμούν να κατέβουν στους δρομους για πλιάτσικο και καταστροφές, ας γνωρίζουν ότι υποστηρίζουν το συγκεκριμένο κόμμα και τις απόψεις τους.Ένα τμήμα τους είναι και το δίκτυο σπάρτακος στο στρατό.Φαίνεται έχουν βάλει στόχο τα στρατόπεδα και τα πυρομαχικά τους.Αναρωτιούνται μάλιστα γιατί είναι σε ετοιμότητα τα στρατόπεδα.Μάριε σε παρακαλώ να διαβάζεις καλύτερα ή τουλάχιστον να μην παραποιείς όσα διαβάζεις......Η πολιτική επίθεση στράφηκε στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τμήματα και συνιστώσες του βρέθηκαν στο πλευρό των εξεγερμένων, μπροστά και πίσω από τα δακρυγόνα, μέσα στην εξέγερση, μαζί με τη νεολαία και την επαναστατική αριστερά. Οι διαφορές μας με το ΣΥΡΙΖΑ, που σε συνθήκες κοινωνικής εξέγερσης ζητούν εκλογές, δηλαδή μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ή χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας εμποδίζει να τους υπερασπιστούμε απέναντι στη λάσπη δήθεν αριστερών, όπως και να υπερασπιστούμε τον αντιεξουσιαστικό χώρο από κάθε επίθεση του κράτους.που γράφει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τα επεισόδια και τις καταστροφές......?που γράφει οτι ο ΜΕΡΑ αλλά και παραρτήματά του χρηματοδοτούνται ή υποστηρίζονται με διαφορετικούς τρόπους από τον ΣΥΡΙΖΑ.....?οι εξεργερμένοι που βρίσκουν στο πλευρό τους τον ΣΥΡΙΖΑ σαφώς και δεν είναι εκείνοι που θα σηκώσουν την πέτρα και θα πετάξουν τη μολότωφ........εξεγερμένος είναι ο καθένας που κατεβαίνει στις πορείες και διαμαρτύρεται ειρηνικά και κόσμια για την κατάσταση που τον πνίγει.....εξεγερμένος είναι ο παππούς 75χρονών που κατεβαίνει στην πορεία να διαμαρτυρηθεί για την πενιχρή σύνταξη και τις ελλείψεις φαρμάκων ή περικοπών του ΙΚΑ......εξεγερμένος είναι ο φοιτητής που βλέπει το δημόσιο πανεπιστήμιο,το τελευταίο οχυρό έκφρασης ελεύθερων ιδεών, να απαξιώνεται κάθε μέρα και να κομματικοποιείται ως το κόκκαλο.εξεγερμένος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κουκουλοφόρος-(μισθοφόρος) που σπάει και καταστρέφει είτε γιατί είναι ανίκανο ανθρώπινο ον παραγωγής δημιουργικότητας, είτε γιατί είναι πρεζάκι που με το πλιάτσικο θα βγάλει την δόση του για τον επόμενο μήνα........φτάνει πια με τη λασπολογία εναντίον της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...............δεν θα ασχοληθώ καν με τα βιντεάκια νωρίτερα που βαφτίζουν τους κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ........βολεύει απίστευτα να πετάξεις στα σκυλιά την εύκολη λύση από το να ψάξεις βαθύτερα στο ποιοι ακριβώς είναι μπλεγμένοι.
Kostas007 Δεκέμβριος 15, 2008 #1223 Δεκέμβριος 15, 2008 ναι φυσικα γιατί οπως όλοι ξέρουμε το προηγούμενο στα 20 χρόνια κύβερνησης του υπήρξε υπόδειγμα νομιμοφροσύνης και σεβασμού της δημόσιας περιουσίας.ειπα εγω κατι τετοιο?
mariosalice Δεκέμβριος 15, 2008 #1224 Δεκέμβριος 15, 2008 Μάριε σε παρακαλώ να διαβάζεις καλύτερα ή τουλάχιστον να μην παραποιείς όσα διαβάζεις......που γράφει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τα επεισόδια και τις καταστροφές......?που γράφει οτι ο ΜΕΡΑ αλλά και παραρτήματά του χρηματοδοτούνται ή υποστηρίζονται με διαφορετικούς τρόπους από τον ΣΥΡΙΖΑ.....?οι εξεργερμένοι που βρίσκουν στο πλευρό τους τον ΣΥΡΙΖΑ σαφώς και δεν είναι εκείνοι που θα σηκώσουν την πέτρα και θα πετάξουν τη μολότωφ........εξεγερμένος είναι ο καθένας που κατεβαίνει στις πορείες και διαμαρτύρεται ειρηνικά και κόσμια για την κατάσταση που τον πνίγει.....εξεγερμένος είναι ο παππούς 75χρονών που κατεβαίνει στην πορεία να διαμαρτυρηθεί για την πενιχρή σύνταξη και τις ελλείψεις φαρμάκων ή περικοπών του ΙΚΑ......εξεγερμένος είναι ο φοιτητής που βλέπει το δημόσιο πανεπιστήμιο,το τελευταίο οχυρό έκφρασης ελεύθερων ιδεών, να απαξιώνεται κάθε μέρα και να κομματικοποιείται ως το κόκκαλο.εξεγερμένος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κουκουλοφόρος-(μισθοφόρος) που σπάει και καταστρέφει είτε γιατί είναι ανίκανο ανθρώπινο ον παραγωγής δημιουργικότητας, είτε γιατί είναι πρεζάκι που με το πλιάτσικο θα βγάλει την δόση του για τον επόμενο μήνα........φτάνει πια με τη λασπολογία εναντίον της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...............δεν θα ασχοληθώ καν με τα βιντεάκια νωρίτερα που βαφτίζουν τους κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ........βολεύει απίστευτα να πετάξεις στα σκυλιά την εύκολη λύση από το να ψάξεις βαθύτερα στο ποιοι ακριβώς είναι μπλεγμένοι.Αυτά έγραψα.Δεν το κρύβουν ότι ηγούνται των γεγονότων, ότι συνεργάζονται με τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι στρατολογούν μικρά παιδιά στα σχολεία, με έντυπα και ομιλίες.Τι από όλα αυτά δεν είδες στις δηλώσεις του ΜΕΡΑ?Τι δεν κατάλαβες από τις δηλώσεις της Παπαρήγα?Δεν κρίνω. Αναμεταδίδω πληροφορίες από τις original πηγές.Όσο για χρηματοδότηση, δεν έχουν ανάγκη. Υπάρχει ο Soros (Schwartz) και οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Ρόζεσταιν) που τον απάλλαξαν από το πρόστιμο για την παράνομη αγορά μετοχών της Société Générale (που αγόρασε τη Γενική Τράπεζα).
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2008 #1225 Δεκέμβριος 15, 2008 δεν φαίνεται ξεκάθαρα στο ποστ σου οτι ΑΛΛΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΛΛΟ ΜΕΡΑ ΝΑΡ κλπ που ενστερνίζονται ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ.......και ΟΧΙ το ΑΝΑΠΟΔΟ (να ενστερνιζεται ο ΣΥΡΙΖΑ τις απόψεις τους)
Kostas007 Δεκέμβριος 15, 2008 #1226 Δεκέμβριος 15, 2008 Δεν το κρύβουν ότι ηγούνται των γεγονότων, ότι συνεργάζονται με τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι στρατολογούν μικρά παιδιά στα σχολεία, με έντυπα και ομιλίες.αποδειξεις?
mariosalice Δεκέμβριος 15, 2008 #1227 Δεκέμβριος 15, 2008 Είμαι σαφής ότι μιλάω για το ΜΕΡΑ από το πρώτο μου ποστ.Ωστόσο κάνω αναφορές και για το ΣΥΡΙΖΑ όπως ακριβώς διατυπώνονται από το ίδιο το ΜΕΡΑ και από το ΚΚΕ.Αυτά δεν είναι λασπολογία αλλά αναμετάδοση γεγονότων.
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2008 #1228 Δεκέμβριος 15, 2008 δεν μ αρέσει να παίζω με τις λέξεις........αναμετάδοση λασπολογίας απο ΚΚΕ είναι......
mariosalice Δεκέμβριος 15, 2008 #1229 Δεκέμβριος 15, 2008 Μιλάς για λασπολογία του ΚΚΕ, ενώ πριν έλεγες ότι ήταν δική μου λασπολογία.Το ΜΕΡΑ γράφει ότι "τμήματα και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο πλευρό των εξεγερμένων, μαζί με την επαναστατική αριστερά".Αυτό για μένα σημαίνει ότι τμήματα και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζονται με το ΜΕ.Ρ.Α.Δεν μου μοιάζουν για λασπολογία οι δηλώσεις του ΚΚΕ, ότι το ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει σε θολά νερά (αυτό μόνο έγραψα από όσα είπε το ΚΚΕ).Ψαχτείτε λίγο.
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2008 #1230 Δεκέμβριος 15, 2008 άνετα σου επιστρέφω το ψάξιμο mode........να ψαχτείς επίσης....:snap:
VIL Δεκέμβριος 15, 2008 #1231 Δεκέμβριος 15, 2008 Φίλε darthtony το θέμα μας δεν είναι εάν και πόσα (κλέβουν) αλλά η (εξέγερση) των (ανηλίκων), εάν ήταν ειρηνική κανένας δεν θα είχε πρόβλημα, αλλά δεν ήταν, ο έφηβος είναι λογικό να παρασύρεται εμείς όμως οι (μεγάλοι) τι κάνουμε? και ιδιαίτερα οι γονείς και κυριότερα ή κυβέρνηση. Όχι βέβαια μόνο αυτή η κυβέρνηση. Ο κρατικός μηχανισμός (ακόμα) υπάρχει, αλλά δεν τον χρησιμοποιούν σωστά γιατί?. Μήπως δεν έχουν επιλογές? ή φοβούνται? και εάν ναι ποιόν? ΕΔΙΤ Σε παραπέμπω στην υπογραφή μου.
Maximus Δεκέμβριος 15, 2008 #1232 Δεκέμβριος 15, 2008 RE Λεβέντη ρε Φανταστείτε τον στη Βουλή: "ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΑ" "ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" "ΙΚΤΕΡΟ ΙΚΤΕΡΟ ΙΚΤΕΡΟ" "ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΓΙΑ" "ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ" "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ" "ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ" "ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" Αναρχία ζήτησαν, να τους παραδώσουμε Χάος :hehe:
elefsinaras Δεκέμβριος 15, 2008 #1233 Δεκέμβριος 15, 2008 REΛεβέντη ρε Φανταστείτε τον στη Βουλή: "ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΑ" "ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" "ΙΚΤΕΡΟ ΙΚΤΕΡΟ ΙΚΤΕΡΟ" "ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΓΙΑ" "ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ" "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ" "ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ" "ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" Αναρχία ζήτησαν, να τους παραδώσουμε Χάος :hehe: δεν ειναι κακη ιδεα .....[σατατικο γελιο mode on] καθολου κακη ιδεα[/σατανικο γελιο mode off] αποσπασμα απο την θρυλικη εκπομπη......
Dr. Gonzo Δεκέμβριος 15, 2008 #1234 Δεκέμβριος 15, 2008 ναι φυσικα γιατί οπως όλοι ξέρουμε το προηγούμενο στα 20 χρόνια κύβερνησης του υπήρξε υπόδειγμα νομιμοφροσύνης και σεβασμού της δημόσιας περιουσίας.ε πες το ρε hayabusa και μας έσκασες!Ψιλο-off topic, αλλά ας μου επιτραπεί.Ο πρύτανης του ΑΠΘ κάλεσε καθηγητές και φοιτητές να προστατέψουν το πανεπιστήμιο από καταστροφέςκι από καταπάτηση του ασύλου από αστυνομικούς/ασφαλίτες.Στη συζήτηση που έγινε, κράτησα τα λόγια μιας καθηγήτριας της Φιλοσοφικής, η οποία μεταξύ άλλων είπε:"έχουμε πολίτευμα αντιπροσωπευτικό, αλλά επιτέλους πρέπει να ξεχάσουμε την αυταπάτη ότι το πολίτευμά μας είναι δημοκρατικό.Εκλέγουμε αντιπροσώπους, οι οποίοι μας κυβερνούν για 4 χρόνια, και δεν δίνουν ποτέ αναφορά, ούτε σε μας, ούτε στον τόπο".Να κι ένα ωραίο linky
.38-.45 Δεκέμβριος 15, 2008 #1235 Δεκέμβριος 15, 2008 ε πες το ρε hayabusa και μας έσκασες!κάργα Δεξιοί κι δύο..Ευτυχώς που είναι και το ΣΥΡΙΖΑκι στην κουβέντα και βαστάει τα μπόσικα.
Kostas007 Δεκέμβριος 15, 2008 #1236 Δεκέμβριος 15, 2008 κάργα Δεξιοί κι δύο..Ευτυχώς που είναι και το ΣΥΡΙΖΑκι στην κουβέντα και βαστάει τα μπόσικα. μα γιατι το λες αυτο?!
darthtony Δεκέμβριος 15, 2008 #1237 Δεκέμβριος 15, 2008 Φίλε darthtony το θέμα μας δεν είναι εάν και πόσα (κλέβουν) αλλά η (εξέγερση) των (ανηλίκων), εάν ήταν ειρηνική κανένας δεν θα είχε πρόβλημα, αλλά δεν ήταν, ο έφηβος είναι λογικό να παρασύρεται εμείς όμως οι (μεγάλοι) τι κάνουμε? και ιδιαίτερα οι γονείς και κυριότερα ή κυβέρνηση.Όχι βέβαια μόνο αυτή η κυβέρνηση. Ο κρατικός μηχανισμός (ακόμα) υπάρχει, αλλά δεν τον χρησιμοποιούν σωστά γιατί?. Μήπως δεν έχουν επιλογές? ή φοβούνται? και εάν ναι ποιόν? ΕΔΙΤ Σε παραπέμπω στην υπογραφή μου. μα οι "κουκουλοφόροι" είναι υποκινούμενοι(κατά τη γνώμη μου πάντα) απο ασφαλίτες(που είναι οι πρωτεργάτες σε τέτοιες περιπτώσεις)και επίτητηδες αφήνονται να δρουν από την αστυνομία(για να στραφεί ο λαός εναντίων των κινητοποιήσεων. οι ΜΑΤατζήδες το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να δέρνουν παιδιά και να ψεκάζουν με δακρυγόνα οτιδήποτε υπάρχει κοντά τους(μου πέταξες μπουκάλι?δακρυγόνα με έβρισες? δακρυγόνα με τσαντίζει η μούρη σου? δακρυγόνα) Μετά απο όσα έχω δει(με τα μάτια μου) και έχω ακούσει(απο βιντεο) πραγματικά δεν με νοιάζει αν τους πετάνε μολότοφ!οταν μας ψεκάζουν με χημικά στη μούρη(με κίνδυνο της υγείας μας) γιατί εμένα να με νοιάξει όταν ο άλλος του πετάει μολοτοφ?καλά του κάνει θα πώ.. οσον αφορά την κυβέρνηση ο Καραμανλής κατά την γνώμη μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ σαν πρωθυπουργός, και συνεχίζει να προκαλεί λέγοντας "είναι νωρίς να βγώ στη σύνταξη" ενώ στην πραγματικότητα τίποτα καλό δεν έχει κάνει για την χώρα. οχι οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι καλύτερο, τα ίδια ***** είναι και αυτο. τώρα σχετικά με την αριστερά, τσαντίζομαι άγρια, που αντί να είναι ενωμένοι, και να υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας(των εργαζομένων, των μαθητων κ.α.) αρκούνται στο να τσακόνονται μεταξύ τους, και να χωρίζονται σε 2000 διαφορετικά κομματα. τώρα ολα αυτά γιατί τα έγραψα σαν απάντηση στο ποστ σου δεν ξέρω. είναι οι απόψεις μου πάνω στην πολιτηκή(15 χρονών είμαι)
xrist Δεκέμβριος 15, 2008 #1238 Δεκέμβριος 15, 2008 Όπως το ΔΕΝΤΡΟΈτσι και το ΦΡΟΥΤΟ κάτω από αυτό!Όπως οι ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ τουςέτσι και αυτοί !!
Kostas007 Δεκέμβριος 15, 2008 #1239 Δεκέμβριος 15, 2008 μα οι "κουκουλοφόροι" είναι υποκινούμενοι(κατά τη γνώμη μου πάντα) απο ασφαλίτες(που είναι οι πρωτεργάτες σε τέτοιες περιπτώσεις)και επίτητηδες αφήνονται να δρουν από την αστυνομία(για να στραφεί ο λαός εναντίων των κινητοποιήσεων.οι ΜΑΤατζήδες το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να δέρνουν παιδιά και να ψεκάζουν με δακρυγόνα οτιδήποτε υπάρχει κοντά τους(μου πέταξες μπουκάλι?δακρυγόνα με έβρισες? δακρυγόνα με τσαντίζει η μούρη σου? δακρυγόνα)Μετά απο όσα έχω δει(με τα μάτια μου) και έχω ακούσει(απο βιντεο) πραγματικά δεν με νοιάζει αν τους πετάνε μολότοφ!οταν μας ψεκάζουν με χημικά στη μούρη(με κίνδυνο της υγείας μας) γιατί εμένα να με νοιάξει όταν ο άλλος του πετάει μολοτοφ?καλά του κάνει θα πώ..οσον αφορά την κυβέρνηση ο Καραμανλής κατά την γνώμη μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ σαν πρωθυπουργός, και συνεχίζει να προκαλεί λέγοντας "είναι νωρίς να βγώ στη σύνταξη" ενώ στην πραγματικότητα τίποτα καλό δεν έχει κάνει για την χώρα. οχι οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι καλύτερο, τα ίδια ***** είναι και αυτο.τώρα σχετικά με την αριστερά, τσαντίζομαι άγρια, που αντί να είναι ενωμένοι, και να υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας(των εργαζομένων, των μαθητων κ.α.) αρκούνται στο να τσακόνονται μεταξύ τους, και να χωρίζονται σε 2000 διαφορετικά κομματα.τώρα ολα αυτά γιατί τα έγραψα σαν απάντηση στο ποστ σου δεν ξέρω.είναι οι απόψεις μου πάνω στην πολιτηκή(15 χρονών είμαι)θα συμφωνησω μαζι σου 100%:clap:
xrist Δεκέμβριος 15, 2008 #1240 Δεκέμβριος 15, 2008 θα συμφωνησω μαζι σου 100%:clap: Ναι ναι.. θα έπρεπε και να ψηφίζει. Ψήφο στα 10 εδώ και και τώρα.:hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.