Jump to content



Ξέρεις από HOL;


astrolabos

Recommended Posts

Σκέφτομαι να μεταφέρω τα τηλεπικοινωνιακά μου δικαιώματα στην HOL. Θα ήθελα πριν το κάνω να με ενημερώσετε όσοι έχετε την HOL σαν αποκλειστικό πάροχο τηλεφωνίας και internet αν και κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και την υποστήριξη της εν λόγω εταιρίας, σε περίπτωση προβλήματος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Έχω 2ble play εδώ και 1-2 χρόνια περίπου. Υπηρεσία καλή θα έλεγα, για τα Ελληνικά δεδομένα. Έχω 6mbit, συγχρονίζω στα 4.5-5.2. Το μέγα κακό είναι ότι 2-3 φορές το χρόνο θα χρειαστεί κάτι και μετά.. έχε υπομονή να πάρεις τηλέφωνο από το κινητό και να μείνεις στην αναμονή έως 1.30 ώρα γιατί φυσικά το σταθερό δεν δουλεύει.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω 2Play κάνα 4-5 μήνες, όλα καλά (φτου-φτου σκόρδα), net κλειδώνω στα 14-15mbit, αλλά σαν ταχύτητα όχι πάντα σταθερή, αλλά δεν με πολύ πειράζει.

Το σταθερό είναι Pots και παίζει απροβλημάτιστα. :rolleyes:

Το netfaster που δίνει, παίζει καλά και το ασύρματο του είναι αρκετά δυνατό, για να περάσει μέσα από ένα ντουλάπι που το έχω, άλλους 3 τοίχους και να φτάσει το σήμα στο desktop με 48mbit. και 78-80% σήμα.:victory:

Το τηλ. δεν το έχω πάνω στο router, αλλά στεγνά στην πρίζα.:whistling

Όλα αυτά στο πατρικό στην Ελευσίνα.

Στο δικό μου Πάτρα, έχω δίοδος HOL 1mbit. με ΟΤΕ.

Εκεί έχει αρκετές φορές disconnect για μερικά λεπτά και η ταχύτητα μπορεί να σέρνεται ή να πετάει όποτε της καπνίσει.

Το fritz που είχε δώσει πολύ καλό, αν και τώρα έχω αλλάξει σε LevelOne, χωρίς καμιά σημαντική διαφορά...

Το support και στις 2 περιπτώσεις είναι τουλάχιστο μέτριο, αλλά τώρα τελευταία έχει ένα call me back, που δουλεύει αρκετά καλά και όποτε το χρειάστηκα, με πήραν μέσα στο χρονικό περιθώριο που μου είπε το σύστημα.

Την ίδια στιγμή βέβαια που στο support δεν απαντά κανείς, στις πωλήσεις, δεν προλαβαίνει να χτυπήσει και απαντάνε...:p

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν.

Ήμουν αρχικά (πριν 2 χρόνια περίπου) με Hibox 3mbit/512 (internet only). Γενικά ευχαριστημένος, εκτός μιας φοράς που δεν είχα νετ και το support απλά δεν απαντούσε το τηλέφωνο. Επίσης, παρόλο που συγχρόνιζε τα 3mbit η hol ποτέ δεν μου τα έδινε όλα. Αντι αυτού μου έδινε περίπου 2.6mbit down και ~400kbit up.

Απο latency ήταν οκ, τότε έπαιζα dota μια χαρα με εξωτερικό @battle.net. Έχοντας προβλήματα με τον DNS της Hol είχα αλλάξει σε OpenDns...

Πριν 2 μήνες αποφάσισα να πάρω και την τηλεφωνία της με το double play lite, που είναι internet 6mbit/1mbit και POTS τηλεφωνία (αργότερα γι'αυτό...).

Η μεταφορά έγινε σε 2 βδομάδες και πήρε 3 μέρες μιας και αποφασίσανε να ξεκινήσουν την μεταφορά Παρασκευή, την αφήσανε στην μέση και ολοκληρώθηκε Δευτερα. Γενικά απροβλημάτιστο, φαίνεται να έχουν λύσει το πρόβλημα με το DNS τους μιας και εδώ και 2 μήνες το άφησα και δεν μου έχει προκαλέσει πρόβλημα.

Συγχρονίζει στα 6mbit/1mbit αλλά ως δια μαγείας πάλι η Hol δεν τα δίνει όλα, αλλά περίπου 5.4max down και 0.850mbit up.

Εδώ να πώ ότι ξέρω ότι αυτό είναι κομπίνα της Hol διότι όταν πρωτομπήκα στην Hol, με είχαν αφήσει για 4 μέρες να παίρνω με ότι συγχρόνιζε ασετάριστο το dslam. Εμένα μου συγχρόνιζε στα 14mbit, και ναι κατέβαζα με full 14mbit σταθερότατα.... Μετά που το σετάρανε με βάση την συνδεσή μου (3/0.7) μπήκε στην μέση και generic traffic shaping.

Στο σήμερα πάλι, απο latency δεν ξέρω τι παίζει, έχω να παίξω παιχνίδι online πολύ καιρό, από tech support πάλι δεν ξέρω γιατί δεν τους έχω χρειαστεί πρόσφατα (lucky bastard :D). Από dl, δεν είμαι ο master leecher και κατεβάζω με τα 5.4mbit(max) μέρα/νύχτα όποτε χρειαστεί...

Για την τηλεφωνία παίζει το εξής κουλό. Αν είσαι ήδη χρήστης της Hol (internet-only ας πούμε) στο δίκτυο της και αποφασίσεις να κάνεις upgrade σε double-play τότε το τηλέφωνο σου δεν θα είναι pots-connection, δηλαδή δεν θα συνδέεις το τηλέφωνο απευθείας στο τοίχο αλλά θα παίρνεις απο το router. Αν πάλι είναι απο το μηδέν double play τότε δουλεύει όπως το διαφημίζουν ή τουλάχιστον έτσι λένε και τα παιδιά στο adslgr.com. Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με posts στο adslgr.com, αν τους κυνηγήσεις μπορούν να το φτιάξουν αλλά απαιτεί να κλείσει η υπάρχουσα γραμμή/συμβόλαιο με την Hol και να ξαναγίνει (εδώ γελάμε) κάτι που λογικά σημαίνει ότι δεν θα έχεις internet/τηλέφωνο για μερικές ημέρες.

H ποιότητα γενικά καλή, ελαφρώς χειρότερη απο ΟΤΕ (λογικό κιόλας λόγω voip). Δεν είχα ως τώρα πρόβλημα με αποσυνδέσεις ή κατι παρόμοιο και το έχω χρησιμοποιήσει για αστικές,υπεραστικές και κινητά. Με έχουν πάρει απο εξωτερικό αλλά εγώ δεν έχω κάνει κλήση προς εξωτερικό.

Αυτά τα ολίγα :big_boss:

Link to comment
Share on other sites

εχω 24 dplay για 1+ χρονο, 980/17000 σχεδον μονιμα (αντε να παει 16000) απο rapidshare κατεβαζει με 1,5 1,6 και ping σε online δεν εχω δει ποτε πανω απο 92 ,γενικοτερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος,περιοχη Πειραιας.

Link to comment
Share on other sites

Απο θέμα σταθερότητας πάει καλα από ό,τι μου λέτε. Από θέμα τηλεφωνικής υποστήριξης;

@ea6gka: Γιατί την αποφεύγουν; Για την ποιότητά της ή για τις τιμές της;

Link to comment
Share on other sites

περα απο αυτο

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=842274&postcount=4

να προσθεσω οτι δεν χρειαστηκε να περιμενω ποτε στο τηλ πανω απο 2-3 λεπτα,οταν χρειαστηκα τηλεφωνικη υποστηριξη.. to call me back που εχουν, δουλεψε ρολοι και μεσα σε 2-3 λεπτα ειχα κληση απο το τεχνικο τους τμημα,οπου και με εξυπηρετησαν αμεσα!

ειχα μια ζωη ΟΤΕ τηλεφωνια στο πατρικο και πλεον διαθετω double play lite (pots)..

Link to comment
Share on other sites

Βασικά και εγώ θα έλεγα να μείνεις μακριά από fortnet.

Στο δίπλα σπίτι από το δικό μου με το 2Play, έχει forthnet 2Play και γενικά δεν είναι ικανοποιημένοι...

Μικρή ταχύτητα, disconnect και κακό τηλ.

Επίσης από Tellas έχω καλή εμπειρία, από ταχύτητα και σταθερότητα, αλλά γενικά ο κάθε ένας έχει την δικιά του εμπειρία και άποψη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θέλω να υπερασπιστώ την 4νετ, αλλά σε μένα παίζει μια χαρά ούτε ένα πρόβλημα,μόνο λίγες μέρες κλείδωνα χαμηλά, αλλά διορθώθηκαν τα πράγματα.

@astro καλύτερα ρώτα συμπολίτες σου να δεις τι έχουν και αν είναι καλές οι συνδέσεις τους.

Tώρα για εξυπηρέτηση δεν ξέρω ευτυχως μέχρι τώρα δεν την έχω χρειαστεί....

Link to comment
Share on other sites

No problemo...

15900-16900 mbps synchronised

No ping problems

1,3Mb/s-1,5MB/s download apo rapidshare :flower:

Γιατί τόσο χαμηλό download από rapidshare;

Εγώ με otenet κλειδώνω στα 12 και κατεβάζω με 1.6

Αλλά χρησιμοποιώ download manager και κάθε αρχείο το κατεβάζω σε 16 κομμάτια.

Link to comment
Share on other sites

εχω εδω και 8-9 μηνες...με το ποθ τελειωσει ο χρονος εχω φυγει με τα χιλια.

Τηλεφωνια χαλια ..απαραδεκτη ...αλιωσεις, διακοπες...δε χτυπαει αλλες φορες...δεν ακουγεται..δεν δεν...και παντα το τηλεφωνο υποχρεωτικα πισω απο το router....ευτυχως που εχω 10 πριζες σπιτι και ειναι αχριστες....

Ιnternet ...στα 24 mbps ..συχρονιζω σπανιως πανω απο 10...(ενας φιλος πολυ κοντα..εχει μεγιστο 7) ..απαραδεκτο... Ακομα πιο απαραδεκτο οτι συνηθως δουλευω λες και εχω 1 mbps...οταν φερνω video...σε οποιαδηποτε μορφη (flash/wmv/rm) αποθηκευμενο η live....ποτε δε μπορει να πιασει πανω απο 256 mbps ( 30 kb/sec) οποτε προφανως ειναι αδυνατον να δω...οποτε αναγκαζομαι και καταφευγω στο ασυρματο ανοιχτο δικτυο του γειτονα που εχει 1 mbps με conn-x το οποιο ομως δουλευει και δε κοιματε σα το δικο μου...

Εξυπηρετηση ...εχω παρει 10αδες φορες για βλαβη...αλλα ποτε δε καταχωρειται !! και ποτε κανεις τεχνικος δε με πηρε να δουμε τι γινεται...εστω και αν μου λενε οτι θα με καλεσουνε

Αν με ξαναδουν να μου τηλεφωνησουν

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.