Jump to content



Bold στα θέματα της κεντρικής σελίδας...


JaguarOne

Πόσο Bold?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Όπως λέει και το θέμα, πιστεύετε ότι το bold χρησιμοποιείται πολύ ή λίγο στις ειδήσεις? προσωπικά με ενοχλεί αρκετά, το κείμενο φαίνεται πιο άσχημο και μου βγαίνουν τα μάτια για να το διαβάσω. Επιπρόσθετα θα ήθελα να μην μου τονίζει κάποιος άλλος τα σημαντικά στοιχεία ενός κειμένου, εκτός αν υπάρχει κάτι τρανταχτό.

Κραχτό παράδειγμα με πολύ αχρείαστο bold είναι αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?t=58054...

edit:

λολ περισσότερο/λιγότερο Bold, ούτε διαφήμιση για το απορρυπαντικό να ήταν :hehe:

Link to comment
Share on other sites

γνώμη μου (και ίσως και άλλων από την Ομάδα) είναι ότι τα έντονα γράμματα σαφώς και χρειάζονται. Στα πλαίσια μιας είδησης υπάρχουν πράγματα που ο αρθρογράφος θέλει να τονίσει είτε περισσότερο είτε λιγότερο.

Ψήφισα λοιπόν την δεύτερη επιλογή (αν και ήδη έχω στείλει τον Melkon και τον Mάνο προς τα μέρη σου για ένα χεράκι :hehe: )

Link to comment
Share on other sites

H OCZ Technology Group, Inc, ένας παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμη,υψηλών επιδόσεων και υψηλής πιστότητας μνήμη, σήμερα παρουσίασε το Throttle eSATA drive, το οποίο προσφέρει επιδόσεις και ευχρηστία για enthusiasts που πάντα απαιτούν το καλύτερο hardware.Η ενσωμάτωση eSATA συνδεσιμότητας τώρα επεκτείνεται πέρα από τα desktop συστήματα και στα laptop, προσφέροντας αυξημένες ταχύτητές μεταφοράς δεδομένων με extreme φορητότητα εξαλείφοντας τα παραπανίσια καλώδια.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι να παρουσιάσουμε το Throttle eSATA drive το οποίο προσφέρει πάρα πολλά από τα βασικά οφέλη του εξωτερικού SATA όπως υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς αρχείων και αποδοτικό αποθηκευτικό χώρο επέκτασης για computing υψηλών επιδόσεων" λέει ο Eugene Chang,διευθυντης του Product Management στην OCZ Technology Group."Το Throttle είναι διαθέσιμο σε μεγάλες χωρητικότητες, και προσφέρει εξαιρετικές peak interface ταχύτητες για notebooks υψηλών επιδόσεων, desktops, consumer electronics και entry level servers.Σε περίπτωση που δεν υπάρχει θύρα eSATA, το Throttle έχει την δυνατότητα να συνδεθεί μεσώ USB για μεγαλύτερη ευελιξία."

Το Throttle της OCZ (?) μια προηγμένη εναλλακτική στα συμβατικά USB drives του οποίου οι ταχύτητες του κυρίου eSATA interface φτάνουν τα 90MB/δευτερόλεπτο για read και 30MB/δευτερόλεπτο για write, ανεβάζουν τη παραγωγικότητα σε νέα ύψη.Οι υποκειμενικές χωρητικότητες των 8GB μέχρι 32GB προσφέρουν αρκετό χώρο για τα διάφορα αρχεία πολυμέσων όπως φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης,ταινίες υψηλής ανάλυσης και μεγάλες ποσότητες μουσικής. Επιπροσθέτως οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους από την βοηθητική mini USB θύρα.

Ταξιδιώτες, enthusiasts και επαγγελματίες θα ωφεληθούν από την μεγαλύτερη γενική user experience που προσφέρει το μεγάλης χωρητικότητας και ταχύτητας Throttle. Με αληθινή plug-and-play δυνατότητα,είναι δυνατή η στιγμιαία πρόσβαση στα δεδομένα χωρίς να χρειάζεται κάποιος περαιτέρω driver η άλλο hardware.Επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι το Throttle συνοδεύεται από εγγύηση 2 χρόνων.

Κάπως έτσι θα έλεγα ότι είναι καλύτερο, έχεις όντως απόλυτο δίκιο, ειδικά για αυτή την είδηση. Δε χρειάζεται τόσο πολύ bold, τονίζουμε 5 πράγματα και τέλος.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις προσπάθησα να διαβάσω το News Post αλλά εγκατέλειψα.

Όντως κουραστικό με υπερβολική χρήση του Bold. Κανείς δεν είπε ποτέ το αντίθετο.

Δυστυχώς είναι στην κρίση του κάθε poster πώς και πόσο θα το χρησιμοποιήσει.

Nice Thread!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.