Jump to content



wow kai ati 4850


evilsoler

Recommended Posts

καλημερα

πραγματικα δεν ηξερα που να ποσταρω,εδω η στις καρτες γραφικων?τεσπα διαλεξα εδω:p.Λοιπον ειναι λογικο με την 4850 512,4γιγα ραμ ddr2,core 2 6300,και μια gtp mobo να εχο κατα μεσο ορο 35fps στο wow???στο dalaran εχο 19:O:O:O.δηλαδη ffs.παιζει κανεις wow apo εδω με αυτην την καρτα να μου πει επιδοσεις?thx guys

Link to comment
Share on other sites

Γενικά το WoW ψιλοβάρηνε μετά το expansion. Σε σημειά όπως η Dalaran αν παρατηρήσεις έχει πολλα σημεία με πηγές, συντριβάνια και γενικά με νερό που το σκίζει το θέμα. Επίσης σε σημεία με φωτιές μία από τα ίδια. Εγώ παίζω με 8800GTX και γενικά έχω 35 frames σε κάποια σημεία. Κάπου διάβασα ότι τουλάχιστον για nvidia η blizzard είπε να κατεβάσουμε καινούριους drivers. Εγώ τρελή διαφορά πάντως δεν είδα ούτε με τους καινούριους...

Link to comment
Share on other sites

Ενας φιλος μου με 4850 512ΜΒ default και εναν παλιο Χ2 4400+ 939 socket+DDR400 2GB RAM,default ολο το συστημα,στα 1680*1050 στο μεγιστο ολα στο παιχνιδι παιζει στα 43+ fps.

οταν κοιτας τον ουρανο χαιρω πολυ!:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Γενικά στο expansion αυξήσανε πολύ τα textures για να δείχνει το παιχνίδι πιο μοντέρνο δεδομένου πως κυκλοφορεί 4 χρόνια.

Ειδικά το Ντάλαραν είναι ότι πιο βαρύ παίζει αυτή την στιγμή, εγώ να φανταστείς αν λογκάρω στο Ντάλαραν όταν πάω να κάνω log in τρώω disconnect από τον server και για αυτό λογκάρω IF ή έξω από αυτό.

Τώρα για το θέμα τον FPS γενικά μην κρίνεις από εκεί αφενός, αφετέρου αυτό που βαραίνει πολύ το παιχνίδι από πάντα είναι α) Weather Effects, β)Draw Distance.

Ειδικά το β) κάνει τρελή διαφορά.

Με το σύστημα αυτό βέβαια προ εξπανσιον θα έπρεπε άνετα να έπαιζες τα πάντα φουλ σε ότι ανάλυση θες, και πιθανός και στο εξπανσιον… δες τι γίνεται με drivers, γιατί 35 είναι λίγο χαμηλά.

Αλλά σου ξαναλέω το Ντάλαραν μην το μετράς, κάνει ακόμα και τρελά μηχανήματα να γονατίζουν.

Link to comment
Share on other sites

ναι εχετε δικαιο για το expansion,πριν στο Laptop mou επαιζει gg και μετα ισα που ετρεχε to game.προ expansion επιανα μαχ 60 και καταμεσο ορο νομιζο 50 με window mode(60 επιανε γενικα και με winodw και χωρις).Αλλα πηγα προσφατα σε ενα νετ καφε οπου επιανε στο χαλαρο 100(window mode) και οταν ρωτησα πια καρτα γραφικων εχουν μου ειπαν 9800gt i gtx δεν θυμαμαι,αλλα και οι 2 δεν ειναι και τοοοοοσο μακρια απο 4850,επισης ενα φιλος μου επιανε και αυτος 100 στο χαλαρο και ειχε ατι3870(ειχα δοκιμασει τα settings του και παλι 60 επιανα εγω)

Link to comment
Share on other sites

οταν κοιτας τον ουρανο χαιρω πολυ!:tomato:

Δεν κοιτουσε τον ουρανο γιατι τον εβλεπα να παιζει,του αλλαξα την 3870 που ειχε γιατι δεν επαιζε ανετα (οσο ηθελε) με ολα τερμα και το παιδι την δοκιμασε μολις τελειωσα.

Link to comment
Share on other sites

δωσε 2 screenshot σαν αυτα για να γινεις λιγο πιο πειστικος.

μεσα στο dalaran να κοιτας το πληθoς και να φαινονται ποιες ρυθμισεις εχεις και ποσα fps

wowscrnshot121608232946iw7.th.jpg

wowscrnshot121608233008oq9.th.jpg

Σιγα μην παω σε καποιον να παρω 2 screenshots επειδη καποιος δεν με πιστευει.Θα πρεπει να του εξηγησω τον λογο κιολας,ειναι παραλογο,για να μην πω οτι αυτος εχει δουλειες,εγω εχω δουλειες και δεν εχω ορεξη να χανω τον χρονο μου για πηγαινε ελα.Να επαιζα εγω θα σου εστελνα οσα screenshot θες.

Θυμαμαι οτι πηγε στις επιλογες για γραφικα,τα τερματισε ολα στην native αναλυση και σε ενα παραθυρακι του εβγαζε τα fps.

Δεν σου κανει αυτο,αστο τοτε και μην με πιστευεις.

Link to comment
Share on other sites

εχω παρατηρησει οτι τα γραφικα του wow ξεκινανε να μου αρεσουν στα 50fps + οποτε οσο πιο ψιλα παω τοσο το καλυτερο,window mode εχω για να μιλαω μσν και γενικα να εχο βλεπω και αλλα πραγματα επισης για να μην παταω το start button και μου σπανε τα νευρα:p:P

Link to comment
Share on other sites

Το ματάκι σου μετά τα 30 fps (για να μην πω 25) δεν καταλαβαίνει τη διαφορά (λένε οι ειδικοί τα τελευταία αμέτρητα χρόνια). Αντε 50-60 να έχεις και αέρα για λίγο πανικό από οχτρούς (δηλαδή να έχεις ΜΟ >=30). Τα 100 που θες είναι κάτι επιστημονικά αυθαίρετο, έτσι σου την κάρφωσε - γι αυτο και η κριτική (καλοπροαίρετη πάντα).

Link to comment
Share on other sites

τι να σου πω,εγω καταλαβαινω διαφορα.οι επιφανιες γινονται πιο smooth και γενικα το παιχνιδι βγαζει μια "λαμψη".το θεμα δεν γιατι το θελω,το θεμα ειναι πως θα το επιτυχω,γιατι με εκνευριζει που φιλος μου με 3870 επιανε 100αρια οπως και αλλου με 9800gt και εγω με 4850 που λεγανε οτι κανει παπαδες να πιανω αυτη τι στιγμη 35-40 μεσο ορο,μηπως φταιει επεξεργαστης ι μοβο επειδη ειναι "παλια" και δημιουργουν bottlenek?

το 100αρι το αναφερω γιατι τοσο εβλεπα να πιανουν αλλοι αμα εβλεπα 90 πχ τοσο θα ελεγα,απλα ειναι ενα υπαρκτο αποτελεσμα που εχω να επιτυχανεται ευκολα

Link to comment
Share on other sites

1000 παράγοντες μπορεί να φταίνε από το πότε είδες την διαφορά στα FPS δηλαδή σε ποιο εξπάνσιον, οι ρυθμίσεις γραφικών, οι οδηγοί και αλλά τόσα πράματα.

Επίσης τα 100 καρέ δεν έχουν κανένα νόημα απολύτως μιας και σε 25άρι raid δεν πέφτουν πάνω από 15 καρέ σε μοντέρνες κάρτες, και όπως προ-είπα το Dalaran παραμένει ότι πιο βαρύ παίζει.

Ψυχολογικά μπορεί να νομίζεις πως το παιχνίδι θα δείχνει σαν Crysis 5 αν το δεις με 1000 FPS, αλλά στον πραγματικό κόσμο η ποιότητα απεικόνισης δεν έχει καμία μα καμία διαφορά.

Η διαφορά που πιστεύω πως βλέπεις, και όντος φαίνεται είναι στην ομαλότητα και στα σπασίματα που δεν έχεις με τα 30 FPS αντί τα 15, αλλά και πάλι τα γραφικά είναι ολόιδια.

Επίσης και εγώ με 8800 είμαι και είδα πολύ μικρή διαφορά από την 7800 που είχα πριν και αυτό λόγω bottleneck από τον Χ2 μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.