Jump to content



Death Track Resurrection


neuromancer

Recommended Posts

Μετά σου λένε αργεί το Duke Nukem Forever. Μόνο 12 χρόνια έχουν περάσει. Εδώ μιλάμε για sequel μετά από 20 χρόνια (διάολε... πότε πέρασαν....).

θα βγουν 3 Duke Nukem για PSP και DS.

οφ τοπικ βεβαια αλλα το φερε η κουβεντα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια το επαιξα το πρωι. Γενικα μετριο θα ελεγα . Πλακα εχει!
Carmaggedon μου θυμίζει...

Αυτά τα δύο μαζί είναι ο ορισμός του "γ@μάτ0" για μένα. Θα του δώσω μια ευκαιρία μόλις βρώ χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Εμενα μου θυμισε το megarace 2,οποιος και αν το θυμαται.Βασικα καιρο εχουν να βγαλουν ενα παιχνιδι που σπας και πλακα εκτος απ το να παιζεις,θα γουσταρα κανα big red racing η whiplash.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, έχω να αναφέρω τα εξής:

Η οθόνη με τα μενού είναι στην πραγματικότητα το 3D engine του παιχνιδιού. Παίζοντας με τα settings (ξεκίνηση 800x600, low detail - ΗΜΑΡΤΟΝ! ) ανέβασα ανάλυση, κτλ. και εκεί τρώει ένα πατατρακ και συνεχίζει με 0.2-0.4 fps (ναι! καλά διαβάζετε) στο μενού. Μου πήρε 10 λεπτά να πάρω control. Βγήκα, ξαναμπήκα και τα πράγματα έστρωσαν.

Το game τώρα....

Περίεργα controls, βελάκια για τα βασικά της οδήγησης και αριστερό πληκτρολόγιο για τα σχετικά με όπλα, nitro, gears, κτλ. Στις πίστες επικρατεί γενικά φρενίτιδα (η ακτή Ομάχα στον Στρατιώτη Ραιαν είναι εκκλησία μπροστά τους - υπάρχουν κάτι αντιαεροπορικά σε διάφορα σημεια που πυροβολούν στο γάμο του καραγκιόζη, τροχιοδεικτικά στον ουρανό, χαμός).

Πρέπει να κάνεις δεδομένους γύρους, ή να καθαρίσεις όλο τον κόσμο. Στο μεταξύ, υπάρχουν και στόχοι κτήρια και η στόχευση είναι αυτόματη, πρώτα σε cars ή πρώτα σε κτήρια, ανάλογα με τι settings βάλαμε στο setup. Γενικά δεν έχεις control στη στόχευση - δοκίμασα να βάλω στόχευση και fire στο mouse και την οδήγηση στα WADS αλλά έγινε χειρότερα και γύρισα στα defaults.

Γενικά είναι 1000% arcade style το παιχνίδι. Τρέχεις σα μανιακός, πυροβολείς ότι διαλέξει το auto aiming, αλλάζεις που και που κανένα όπλο, μαζεύεις power-ups και ammo, και πηδάς σε καμμιά ράμπα για να πάρεις nitro. Ωραίες πίστες αλλά δεν μου αρκεί αυτό....

Του έδωσα λοιπόν την μία ώρα που του αναλογεί και μάλλον θα πάρει τον αγύριστο... μάπα το καρπούζι. Πόσο απλό και πόσο πιό ωραίο ήταν το concept του 1989. :weep:

edit:

Επιφυλλασσομαι για το gameplay στα άλλα modes του παιχνιδιού καθώς δοκίμασα μόνο το quick race.

Link to comment
Share on other sites

Του έδωσα άλλες 2 ώρες και 2-3 πίστες. Ωραίες πίστες έχει αλλά είναι λίγο τυχαίο στην εξέλιξή του και αυτό το κάνει κουραστικό για τα γούστα μου.

Ένα σχεδιαστικό λάθος είναι ότι έχεις 3 όπλα που είναι στημένα στο αμάξι (εμπρός, πάνω, πίσω) αλλά για να τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να τα επιλέξεις και μετά να πατήσεις fire. Θα έπρεπε το button για επιλογή όπλου να πυροβολεί απευθέιας. Αυτή η βλακεία το κάνει πολύ κουραστικό - τη μισή ώρα ψάχνεις (πάνω στο χαμό) να βρεις το όπλο.

Τέλος το αυτοκίνητο είναι λίγο αργό στα ξεκολλήματα - 0 σπιρτάδα.

Θα πάρει πόδι λογικά....

edit:

50-70 fps σε full, 30-50 fps με soft particles off (στο PC της υπογραφής)

Link to comment
Share on other sites

To δοκίμασα κι εγώ και θα συμφωνήσω ότι είναι μέτριο...Ίσως και λίγο πιο κάτω..

Με γύρισε κάμποσα χρόνια πίσω παίζοντας λίγο στην αρχή αλλά μετά δε με κράτησε καθόλου...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.