Jump to content



Overclock + sleep= error....


mitsos1os

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό μέρος του φόρουμ, αλλά δεν βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα. Έχω την msi p6n sli-fi με τον Ε6600 τον επεξεργαστή. Έχω κάνει overclock τον επεξεργαστή, στα 3.0 ghz και τον έχω τεστάρει με το prime και είναι σταθερό. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν δουλεύει το sleep και είναι μία λειτουργία που θεωρώ χρήσιμη. Καθώς λοιπόν το έψαχνα, βρήκα ότι ο λόγος που κάνει πρόβλημα το sleep(Κοιμάται κανονικά, αλλά στο ξύπνημα ή κάνει BSOD ή κάνει μόνο του restart, και πετάει error μετά), είναι το Overclock. Στο stock fsb και μέχρι τα 1300, δουλεύει. Από εκεί και πάνω, πχ στα 1332 που το έχω δεν δουλέυει και μου κάνει αυτά τα προβλήματα, ή άλλες φορές δεν ανοίγει καθόλου ή οθόνη. Αυτό που μου φαίνεται περίεργο, είναι ότι αφού κάνω restart μετά το error μου λέει ότι βρήκε καινούργιο δίκτυο το eset smart security...... Έχει κανείς κάτι παρόμοιο ή μπορεί να μου προτείνει κάτι; Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Απλά μία ενημέρωση στο θέμα, γιατί ασχολήθηκα μετά από τόσο καιρό... Διάβασα αμέτρητα post στο Ίντερνετ με ίδια προβλήματα με το δικό μου. Η λύση που νομίζω ότι βρήκα, είναι ότι για να δουλέψει το sleep σωστά, πρέπει να διατηρηθεί η αναλογία FSB:RAM 4:5 και όχι κάποια άλλη όπως 1:1.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.