Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Ρε Κωστα εμφανισιακα μου αρεσει, ας πουμε, πολυ καλυτερα το orbea στην ιδια τιμη. Εκεινο το οποιο δεν νιωθω ειναι οι σκελετοι/αξεσουαρ κλπ Με δεδομενο οτι πολυ χλωμο να παει για αναβαθμιση το ποδηλατο στον κοντινο οριζοντα... το ερωτημα ειναι εχουνε κατι "πολυ στραβο" τα συγκεκριμενα και μου λες να παω στο specialized ή ολα (και τα 4) ειναι "μια ή αλλη" και παρε οποιο σε βολευει?

οποιο σε βολεύει και σου αρέσει στο μάτι καλύτερα. Τα ίδια είναι πάνω κάτω όλα. Στα + το δισκόφρενο του Speci.

Με Trek, Orbea, specialized στους τοπ κατασκευαστές και τα cube λίγο πιο πίσω.

Αν πάντως σκέφτεσαι για το cube και δεν σε πειράζει η αγορά απο το ίντερνετ δες και τα Radon και τα Canyon που βρίσκονται στην ίδια κατηγορία.

Το yellowstone πχ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Αφου φαγωθηκατε ολοι με τo Specialized Hardrock Disc μαλλον παμε προς τα εκει να τελειωνει. Προσωπικα δεν καταλαβα τι διαφορες εχει το δισκοφρενο του Speci με αυτα των Orbea + GF αλλα για να το λετε... κατι θα ξερετε παραπανω

Dem : 1.80 κατι ειμαι οντως. Γενικα απο trekking δεν εχω θεμα, απλα το μονο που μου αρεσει οπτικα ειναι το Cube Ltd στα 480-κατι. Ολα τα υπολοιπα δεν θελω να τα βλεπω με τα καλαθακια τους και τις σχαρες κλπ κλπ :p Μετα απλα ξεφευγουνε σε τιμη και δεν ξερω αλλα το θεωρω βλακεια να παω να δωσω 600-700 ευρω για ενα trekking (που βλεπεται) αλλα με το ηλιθιο ματι μου εχει χειροτερα χαρακτηριστικα απο κατι MTB ιδιας τιμης. Προφανως κατι παιζει με τα εξαρτηματα... το καταλαβαινω, αλλα στο λεω για να δεις τον τροπο σκεψης μου.

Αμα ειναι να ανεβουμε τοσο σε τιμη να δωσω 900 να παω σε 29αρι Mamba να ηρεμησετε ολοι :jester: να ριχνω και μια ιντσα ετσι για αβαντα...

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο ηλιθια μελετη οπου ο καθενας λεει τα δικα του σε review... κατεληξα σε 3 τα οποια ειναι στα λεφτα που θελω να δωσω.

1) Orbea Toubkal

2) Gary Fisher Advance disc

και 3) Cube Aim

Αντε πεστε μια αποψη να παω να τα δω απο κοντα να δουμε ποιο κανει να τελειωνουμε :p

Είναι για δώρο (σε κάποιο εγγόνι σου, π.χ.);...

Κι εγώ σε αυτά τα χρήματα λέω να πάρω ένα ποδηλατάκι αλλά εσύ στην ηλικία σου θα έπρεπε να κοιτάζεις κάτι τέτοιο:

Shoprider-Sunrunner-4-Wheel-Scooter.jpg

Έγινε επεξεργασία από Shaman
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

^^^

Μην δωσεις λεφτα για ποδηλατο ακομα και στο Ηρακλειο... χαμενα θα πανε.

Λοιπον πρωτες εμπειριες

1) η σελα μαλλον θα παει για αλλαγμα

Ισως μαζεψω λεφτα να παρω μια La-Z-boy (του Κοπριτη απο το διπλανο thread) και με μια μοντα την βαλω στο ποδηλατο. Λιγο UHU, λιγο κοψε-ραψε... θα κατσει ομορφα και θα ειναι και bling bling η LA-Z-Boy@mountain. Εκτος κι αν ειναι νορμαλ και συνηθιζεται μετα απο λιγο. Πιεζει ακριβως στα 2 κοκκαλα της λεκανης. Καλο ειναι αυτο ή πρεπει να αλλαξει μεγεθος ο σκελετος μου?? :D Ή απλα θα μαθω να σηκωνω εγκαιρα τον λοκω μου πριν την λακουβα, πεζοδρομιο, κακοτεχνια δρομου :p

Παντως πολυ χαιρομαι που δεν πηγα σε trekking ετσι οπως την κοβω την δουλεια και για την ειδικη διαδρομη δρομος-πεζοδρομιο που ακολουθειται.

2) Προβλεπω οτι μαλλον επρεπε να παω σε ποδηλατο των 100 ευρω. Ισως και των 80 :p Δεν φοβηθηκα καθολου αλλα τωρα που οι δρομοι ειναι αδειοι... Τον χειμωνα (δηλαδη απο Σεπτεμβρη που θα γυρισουν ολοι) με τιγκα κινηση προβλεπω να τρωει τρελλο παροπλισμο το οχημα στη διαδρομη για δουλεια.

3) Για πρωτη μερα μετα απο 12 χρονια απουσιας απο το αθλημα το Κυψελη-Ευαγγελισμος πηγε στα 25 λεπτα... Οσο κανει και το τρολλευ :hehe:

Link to comment
Share on other sites

To Speci ρε που φαγωθηκατε ολοι. Αυτο που ειπε ο found-ah.

Στο Π.Ν. που ειναι και η τελευταια φορα που μετρηθηκα πριν απο 3 χρονια, 1.82 με βγαλανε. Τα υπολοιπα που λες ειναι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qvz3Ii_MJk0]μπουρδες (κι απο τοτε κwλ0τριβονται)[/ame]

Ε τωρα αμα τυχον εχει αρχισει η οστεοπορωση να με κονταινει δεν το γνωριζω :sorry:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ΚΑι για περίπου 1.80 (1,78) τι ίντσες κοιτάει κανείς?

Αυτό που πήρε ο Σόλωνας απο ότι κατάλαβα είναι και για άσφαλτο και για πατημένο χώμα, entry level αλλά καλό ποδήλατο, που όταν με το καλό κάποιος ψαχτεί πιο πολύ θα πάρει κάτι πιο ειδικό γιατί δεν αξίζει να πετάμε λεφτά για αναβαθμίσεις.

Σωστά?

(ναι με τρώει ο τώλος μου και εμένα να πάρω κάτι σε αυτά τα λεφτά).

Link to comment
Share on other sites

18.5-19 βγαινει σε μεγεθος. Αυτο ειχα κοιταξει στο νετ και αυτο μου ειπε και ο ποδηλατας.

Στα Specialized απο οτι μου ειπε πανε 17-19-21 οποτε αναγκαστικα σε 19 πας. Αλλες μαρκες εχουνε πολλα ενδιαμεσα.

Επισης το θεωρησα σημαδι απο τον Βουδα οτι ηθελα να παω στο μπλε χρωμα και σε 19αρι μονο το μπλε ειχε ετοιμοπαραδοτο. :p Επισης απο κοντα ειναι πιο ομορφο απο οτι στις φωτο του νετ τελικα. Αν και τα cube μου αρεσαν πιο πολυ εμφανισιακα.

Οσον αφορα αυτα που λες, κι εγω καπως ετσι το καταλαβα. Λογικα για την χρηση που σκεφτομαι να του κανω (80% δρομος) ΔΕΝ επρεπε να παω σε ΜΤΒ, αλλα ξαναλεω και παλι οτι δεν εχω καμμια προθεση να προσεχω πως ανεβαινω τα πεζοδρομια και να αποφευγω τρυπες στην ασφαλτο, οποτε...

Link to comment
Share on other sites

Entry level MTB είναι αλλά μια χαρά πας στο βουνό γιατί είναι καλό ποδήλατο για τα λεφτά του. Για τον δρόμο κανονικά δε κάνει (εννοώντας ότι είναι αισθητά πιο αργό από ένα road/fitness/trekking) αλλά αφού ο άλλος θέλει να κάνει τον καραγκιόζη πάνω κάτω στα πεζοδρόμια τι να του πεις :hehe:

Link to comment
Share on other sites

...Οπότε μου έδωσες ένα καλό starting point ;)

Θενκς ρε

ΕΔΙΤ.

Κώστα!

Εγώ θα είμαι 75% άσφαλτο και 25% χώμα πατημένο (εξωχικό γαρ) εκτός αν φάω σφαίρα και εγώ και πάω τα ΣΚ και ανεβαίνω τα Ιμαλάια.

Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να κοιτάω και εγώ?

Link to comment
Share on other sites

Entry level MTB είναι αλλά μια χαρά πας στο βουνό γιατί είναι καλό ποδήλατο για τα λεφτά του. Για τον δρόμο κανονικά δε κάνει (εννοώντας ότι είναι αισθητά πιο αργό από ένα road/fitness/trekking) αλλά αφού ο άλλος θέλει να κάνει τον καραγκιόζη πάνω κάτω στα πεζοδρόμια τι να του πεις :hehe:

Αντε να χαθεις βρε σαχλε!

:hehe:

υ.γ. Γενικα προτιμω να ριψοκινδυνευω με τους πεζους παρα με τα αμαξια :p Λειτουργει απλα το survival instict...

Link to comment
Share on other sites

λείπω 3 μέρες διακοπές και ο SLN παίρνει ποδήλατο.......

άμα λείψω ακόμα 3 μέρες θα δω φωτογραφία του SLN στο ποδήλατο και η σέλα θα είναι στη θέση της......:fie:

Μωρε συνεχισε να λειπεις εσυ και ποιος ξερει τι αλλα πραγματα θα κανουμε απο την χαρα μας!!!11!!eleven!1

Dolly: Ρε τον ειχα ξεχασει τον τσιρικο με το KONA fire στα 450...Νταξει μπορω να παρηγορηθω οτι δεν μου αρεσει σε κοκκινο :p αλλα δεν πεταχτηκε κανας γνωστης να πει οτι ειναι καλυτερο απο αυτα που προτεινω εγω... Αχρηστοι! :tongue:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τα mercier κουρσες θεωρουνται καλα?

Αν κοιτάς για καινούριο Mercier, θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς. Κάποια εταιρεία εξ ανατολής έχει αγοράσει το brand και δεν έχει καμιά σχέση με τα παλιά.

Αν έχεις βρεί κάποιο παλιό και έχει διάθεση και χρήμα για αναπαλαίωση, προσωπικά θεωρώ πως αξίζει το κόπο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.