Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

ξεκίνησα και εγώ από χτες να βρω την χαμένη φόρμα μου ...

και πριν πάω παρακάτω επειγόντως αλλαγή σέλας παιδιά μια καλή μέχρι 50 ευρώ γιατί αλλιώς :wall: .... (ελλάδα αν γίνετε !)

εκανα εχτές καμιά 3-4 χλμ και σήμερα κοντά 5-6χλμ μέσα στο Πέραμα που έχει και ίσιωμα και κατηφόρα και κάτι ανηφόρες νααα ...

σε μια δύο βδομάδες πιστεύω να κάνω μονοκοπανιά το γύρο του περάματος (όπως πάει το τοπικό λεωφορειάκι για όσους ξέρουν)

Link to comment
Share on other sites

Μια καλη σελα σε χαμηλα λεφτα που σκεφτομαι να βαλω κ εγω ειναι η charge spoon.

Gomar μεσα για το αλλο ΣΚ για βασιλικα, να παμε ομως μην το χιονισουμε.

Οταν αναφερεσαι στο νυχι μιλας για τον δισκοβραχιονα η το πισω νυχι του ντουραγιε? Βαση δυστυχως δεν εχω, οποτε τον ποδηλατα δεν τον γλυτωνω ε῞?

Link to comment
Share on other sites

Γυρισαμε με Gomar απο Βασιλικα, ωραια βολτα κ καινουρια πατηματα που δεν ειχα ξανακανει.

Στην αρχη μονο σε κανονικο δασικο μεχρι να μπεις στο συμπλεγμα των μονοπατιων ενοιωθα σαν τον εβραιο που παει στην γη της επαγγελιας, μικρη αλλα συνεχομενη κλιση με λιγα χιλιομετρα και νταλα ηλιο, απατη.

Τελικα αν ξερεις την διαδρομη δεν σε χαλαει, γτ ειναι μικρη τελικα (4κμ).

Το Cube του Ιασωνα πολυ καλο, ρουφαγε η αναρτηση, μπουκαρε αμεσα κ μαρεσαν πολυ τα λαστιχα του, εκει που υστερω εγω.

Τελικα τα μαμα mountain king ειναι ψιλομαπα, στην ανηφορα σπινιαρουν σα μπ0υρδελα, στο αποτομο ανεβασμα που θελεις να μεινεις πανω στο ποδηλατο ημιισσοροποντας να μην σταματισεις και πεσεις ωστε να συνεχισεις, χανεις προσφυση δεν γραπωνει. Εκει τα panaracer ηταν αλλου, καβαλαγες την κλιση και ενοιωθες να σε τραβαει.

Σαν συμπερασμα, νομιζω οτι το πιο σημαντικο ειναι η προετοιμασια.

πχ τσαντα ποδηλατικη, αν εχεις backpack(eastpack πχ) πεφτει χαμηλα και σε ποιανει πιο ευκολα η μεση.

Για μενα προστατευτικα για αγκωνες και γονατα, αν τρεχεις πολλα σε καποια σημεια, τα πετρονια ειναι μεγαλα, οποτε αν θες full on γκαζι δεν ρισκαρεις να πεσεις γυμνος εκει. Επισης λιγο φαγητο πριν για ενεργεια, θα σου χρειαστει μετα.

Τελος καλα ρυθμισμενο ποδηλατο.

All in all γ@μει το χωμα, πηγαινεις με χιλιομετρα σε σημεια που μερικα ειναι κοτρονια only κ μενεις εκπληκτος το πως μπορει και παει με κυλιση, δεν πιστευεις οτι θα αντεξει και αυτο αντεχει.

Λοιπον, οι λοιποι παιχτες, κανονιστε το προγραμμα σας να παμε Σαββατο πρωι πανω, πιο αργα ιδρωνεις πολυ και στην αρχη σε χαλαει η αισθηση της νταλας.

Link to comment
Share on other sites

χεχε..

Πολεμιστης με το canyon o Σπυρος..

Ωραια η βολτουλα κατω απο τον ηλιο.σα τα καρβουνα της ψησταριας ημασταν.

Βεβαια εγω καταφερα και γουρουνιαστηκα παλι γτ κατι λιμνες με λασπες ΔΕΝ τις εβλεπα :p

αυτο που εχω να πω ειναι οτι το ποδηλατο του Σπυρου ειναι αρκετα καλο και ελαφρυ θα λεγα.Λιγο να το φερεις στα μετρα σου και παει αρκετα καλα..Ανετο το fs , αλλα το ενιωθα πιο "οτι να ναι" στις στροφες και στα μονοπατια.Οχι τοσο τρενο και απολυτο.

Σιγουρα ειναι τα μπ#!@$@#$@ρδελο λαστιχα του (σορρυ Σπυρο αλλα αυτο δεν ειναι λαστιχο , το ονομασαν λαστιχο :p) και ισως η γεωμετρια του.

Μου κανει εντυπωση πως φανηκε η διαφορα των ελαστικων στα πρωτα 10 μετρα.Ο δε κυβος τρενο..

Σπυρο ; γ@μησες σημερα.Το τσιγαρο κοψε και ετοιμος για γυρο παρνηθας

edit: α btw.....το Νυχι του ειναι θεοστραβο (ετσι για την ιστορια των παραπανω συζητησεων)

Έγινε επεξεργασία από GoMaR
Link to comment
Share on other sites

τι πολεμιστες ρε, αλλου δειχνεις πολεμιστης :), anyway thanks. Το λαστιχο θελει αλλαγη, να σου πω την αληθεια δικαιολογια εψαχνα, θα βαλω τα panaracer αλλα τα θελω all black.

Το εντοπισα γρηγορα διοτι γνοριζω που σπινιαρω και σε αντιστοιχα δεν σπινιαρα με το δικο σου, βεβαια ειμουν ζεστος οταν το επαιρνα, αλλα θυμαμαι σε ενα σημειο οπου ειμουν στα φρενα για να μην κολλησω πανω σου διοτι επαιζε αμεσα ανηφορικο, πανω στην στατικοτητα της στιγμης στην ανηφορα, εκανα πεταλι η ροδα ξεκινησε γκριπαρε και εφυγε, εμενα εκει μου σπινιαρει, εκει φερνω το βαρος μπροστα και ανεβαινω με ορθοπεταλια και μεγαλυτερη σχεση (που δεν επαιζε τωρα ελεω νυχιου), χρησιμοποιοντας ως ελατηριο ολο το ποδηλατο.

Για την γεωμετρια προφανως θα διαφωνησω :D. Το bike τραβαει ευκολα παντου, ασφαλτο῏χωμα και ρολλαρει, δεν νοιωθει στατικο, ανεπαρκες πουθενα, τουλαχιστον δεν εχω καβαλησει κατι αλλο που να με κανει να πιστευω το αντιθετο.

Ειναι ανετο, το ΗΤ οχι τοσο κ νοιωθει πιο αμεσο, νοιωθεις περισσοτερο τους κραδασμους, εχεις περισσοτερες αισθησεις και αυτο σε κανει να νοιωθεις το τιμονι πιο ῾κοντο῾ στο στριψιμο.

Δεν αλλαζω ομως το jumpiness κ την ανεση του FS διοτι μου δινει την αισθηση οτι μπορω να παω με μεγαλυτερο βημα, αλλα αυτο θα το κανω μονο οταν μου εχει γινει γνωστο το περιβαλλον.

Παντως ιδου η ροδα ιδου και το πηδημα :triniti:, θα βαλω τα λαστιχα, θα σεταρω αναρτηση, θα ισιωσω το νυχι, θα ευθυγραμισω το δισκο(:D), θα το καβαλησεις και τοτε θα σου φυγουν οι αναστολες για το λογικο επομενο σου βημα, ενα FS, η λαχταρα για αλλαξοκαβαλημα ητανε μεγαλη :D απλως εισαι ενα γλυκος εγωιστης :magic: χαχαχα

Το θεμα ειναι να βρω φτηνα ολομαυρα panaracer και να κανονησουμε το σαββατο ξανα, αν θελει καινουριο νυχι, χλωμο να ειναι ετοιμο μεχρι τοτε, αρα οι χρησιμες 2-12 τζιφος..ποσο λες να κοστιζει, θα υπαρχει κατι αναλογο εδω?

Link to comment
Share on other sites

εχω καβαλησει ρε FS..

σου ειπα ειναι ανετο , αλλα παντα θα υπαρχει ενα αλλα μετα :)

διαφορες υπαρχουν.Το θεμα ειναι τι διαλεγεις..Α και που σαι.μη ξεχνας οτι τα περιφεριακα που θα μου μεινουν , τα πουλαω :)

τα φρενα μια χαρα ειναι.το λαστιχο μονο αλλαξε και εισαι κομπλε.Ενα 50αρι εχουν.και υπαρχουν μαυρα.

Αυριο πηγαινε το στον ποδηλατα να στο μαζεψει λιγο και περιμενεις για νυχι..

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα, εχω να παω στην τροχαια να παρω πισω πινακιδες (αν τις δωσουν) κ να ξεκινησουν οι εβδομαδιαιες υοπχρεωσεις, βαριεμαιιιιιι!

τρελο το ποδηλατο djd, αγωνιστικη γεωμετρια (οσο πιο ψηλα κ οριζοντια ειναι η πισω αναρτηση), αυτο πρεπει να παει στο 10χιλιαρο.

ανντε καλη μας αρχη :)

Link to comment
Share on other sites

Μια που φτάσαμε τα 4 ποδήλατα στην οικογένεια τώρα (28"-26"-20"-14") ψάχνω για τρόπο μεταφοράς τους με το αυτοκίνητο (κυρίως για το εξοχικό). Υπάρχει κάτι που να προτείνετε ή κάτι που να πρέπει ν' αποφύγω? Το αμάξι είναι τύπου sedan.

Link to comment
Share on other sites

Για 4 ποδήλατα θα πρότεινα να αποφύγεις αυτά που πιάνουν μόνο με ιμάντες και να πάρεις αυτά που στηρίζονται στον κοτσαδόρο. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση όμως. Ξέρω ότι τα προϊόντα της Thule είναι πολύ καλά, αλλά υπερτιμημένα.

Link to comment
Share on other sites

3 έχω βάλει στην δική μου (100 ευρά απο Autoplus) ΟΧΙ Thule (λένε πως είναι οι καλύτερες αλλά δεν είμαι τόσο πλούσιος), με ιμάντες και πήγα Αθήνα -> Πήλιο.

Αυτή που πήρα είναι η μεσαία που έχει η Autoplus (70, 100, 140).

Αν είσαι κάπου Αθηνα βόρεια στην δείχνω αμα θες φυσικα.

Τα ποδήλατα πιάνουν με κλιπάκι ελαστικό και δεν κουνιούνται δεν είανι απλά πάνω ακουμπιστά.

Link to comment
Share on other sites

3 έχω βάλει στην δική μου (100 ευρά απο Autoplus) ΟΧΙ Thule (λένε πως είναι οι καλύτερες αλλά δεν είμαι τόσο πλούσιος), με ιμάντες και πήγα Αθήνα -> Πήλιο.

Αυτή που πήρα είναι η μεσαία που έχει η Autoplus (70, 100, 140).

Αν είσαι κάπου Αθηνα βόρεια στην δείχνω αμα θες φυσικα.

Τα ποδήλατα πιάνουν με κλιπάκι ελαστικό και δεν κουνιούνται δεν είανι απλά πάνω ακουμπιστά.

Βόρεια είμαι (Μαρούσι) και η Autoplus Αμαρουσίου είναι πολύ κοντά μου οπότε μπορώ να περάσω απευθείας. Ευχαριστώ για την προσφορά. Από θέμα γδαρσίρματος χρώματος αυτοκινήτου λόγω της βάσης υπάρχει πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.