GoMaR Δεκέμβριος 23, 2011 #4281 Δεκέμβριος 23, 2011 καλη καρδια παιδες..γυρισα πισω γιατι στον κηφισσο , μου εβγαλε προβλημα το αμαξι....
GoMaR Δεκέμβριος 23, 2011 #4283 Δεκέμβριος 23, 2011 ειναι κ αυτο μιας μορφης αντιμετωπισηςειμαι τοσο ξενερωμενος που δε ξερω τι ακριβως θα γινει , ειχαμε οικογενειακη μαζωξη , γιορτη και τωρα ολα εχουν παρει τον αναποδο.ασε εχω νευρα πολλα
wrong method Δεκέμβριος 23, 2011 #4284 Δεκέμβριος 23, 2011 εντάξει, και οι αναποδιές είναι μέρος της ζωής μην κλαις πάνω από χυμένο γάλα λέγανε οι παλιότεροι προλαβαίνεις να πας με άλλο μέσο φαντάζομαι, έχεις 2 μέρες ακόμα για τα Χριστούγεννα
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 23, 2011 #4285 Δεκέμβριος 23, 2011 Μα δεν ντρέπεσαι άραγε να βάλεις να χαλάσουνε το αμάξι του ανθρώπου για να μείνει εδώ και να σου φέρει ποδήλατο για το σαββατοκύριακο!!
DJD Δεκέμβριος 23, 2011 #4286 Δεκέμβριος 23, 2011 Μα δεν ντρέπεσαι άραγε να βάλεις να χαλάσουνε το αμάξι του ανθρώπου για να μείνει εδώ και να σου φέρει ποδήλατο για το σαββατοκύριακο!!Χαχαχαχαχα εισαι καφρος.
GoMaR Δεκέμβριος 23, 2011 #4287 Δεκέμβριος 23, 2011 [MENTION=23]DJD[/MENTION] and [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] αλλαζουν τα δεδομενα , θα πρεπει να μιλησουμε τηλεφωνικως θα παμε αλλα θα πρεπει να βρουμε λυση προς στιγμην βρεθηκε λυση με αλλα μεσα χαιρετω σας
Dolly Δεκέμβριος 23, 2011 #4288 Δεκέμβριος 23, 2011 Καλά να περάσεις αγάπη!!Τα μονοπάτια τα έχω έτοιμα στο μυαλό μου ήδη μην μασάς!!
wrong method Δεκέμβριος 25, 2011 #4290 Δεκέμβριος 25, 2011 Καλημέρα σας και Χρόνια πολλά από το χιονισμένο και πολύ κρύο Πήλιο. Έφυγα κατά τις 6 από το σπίτι με 6-7 C και σταμάτησα κάπου στη μέση της διαδρομής που συνήθως κάνω, γιατί το κρύο ήταν απίστευτο. Σταμάτησε το heart monitor του garmin (γι'αυτό και οι παλαβές ενδείξεις) πάγωσε το ipod και έβγαζε ένδειξη χαμηλής μπαταρίας ενώ ήταν σχεδόν full φορτισμένο Αφού είδα 0 βαθμούς αποφάσισα να γυρίσω και να μην συνεχίσω για παραπάνω μια και ήδη είχαν παγώσει χέρια και πέλματα. Κατά τα άλλα, γαμάτη η βόλτα 3 σχεδόν ώρες το ευχαριστήθηκα πραγματικά πολύς λαός ανεβαίνει τώρα που γράφω για σκι,τα Χάνια είναι ολόλευκα και το χιόνι έχει κατεβεί αρκετά χαμηλά. by at Garmin Connect - Details καλές βόλτες σε όλους και καλά να περάσετε τις γιορτινές αυτές μέρες [MENTION=4508]Dem[/MENTION] λοιπόν δοκίμασα τα spd μέσα στην πόλη (15 km) και στο βουνό δυνατό πάτημα και σταθερά σαν βράχος. το πόδι σου δεν θα ξεκολλά από πάνω και παντόφλες να φοράς στα συνιστώ ανεπιφύλακτα.το μονό πρόβλημα που βρήκα είναι ότι η flat επιφάνεια δεν γυρίζει πάντα προς τα πάνω στο ελεύθερο.2-3 φορές στις 10 γυρνά με την σχάρα,δεν ξέρω πόσο αυτό είναι πρόβλημα,εμένα δεν με πολυχάλασε
cafeine Δεκέμβριος 26, 2011 #4291 Δεκέμβριος 26, 2011 @Demλοιπόν δοκίμασα τα spd μέσα στην πόλη (15 km) και στο βουνόδυνατό πάτημα και σταθερά σαν βράχος. το πόδι σου δεν θα ξεκολλά από πάνω και παντόφλες να φοράςστα συνιστώ ανεπιφύλακτα.το μονό πρόβλημα που βρήκα είναι ότι η flat επιφάνεια δεν γυρίζει πάντα προς τα πάνω στο ελεύθερο.2-3 φορές στις 10 γυρνά με την σχάρα,δεν ξέρω πόσο αυτό είναι πρόβλημα,εμένα δεν με πολυχάλασεμια καλή λύση είναι τα Crankbrothers Mallet 1 ++ mallet1 pedals :: crankbrothers.com ++ τα οποία μπορείς να κάνεις πετάλι και με κούμπωμα αλλά και με κανονικά παπούτσια. Εγώ τα προτίμησα από θέμα ασφάλειας στο να κινούμαι όλη μέρα με κούρσα στην πόλη και να μην έχω το άγχος μήπως δεν κουμπώσω στο ξεκίνημα σε φανάρι, πχ κηφισίας και έχω από πίσω μου 100 αυτοκίνητα ....
DarkSaga Δεκέμβριος 29, 2011 #4292 Δεκέμβριος 29, 2011 Aρχιζω να μην τη πολυπαλευω με τα ελτα... καλές γιορτές μην ξεχάσεις να του πεις... όποτε θελήσει
ΝTG Δεκέμβριος 29, 2011 #4293 Δεκέμβριος 29, 2011 θα βαλω τα κλαματα... απο τη συγκινηση Συσκευασια....επιτελους . Οι του HK δεν βαζουν.. Εχει και χαρτουρα...και ντιζες ,καλωδια...καλολαδωμενα...-νομιζα δεν θα ειχε και θα ετρεχα αρων αρων να προλαβω πριν κλεισουν. Eπιτελους μπορω να φρεναρω. Αχτι το ειχα.. Λογικα βολτα απο νεα χρονια.
l2phile Δεκέμβριος 29, 2011 #4294 Δεκέμβριος 29, 2011 Κόφτην(και μπες online, δεν έρχονται τα μηνύματα)
Dem Δεκέμβριος 29, 2011 #4295 Δεκέμβριος 29, 2011 θα βαλω τα κλαματα...και εγώ.εχω ενα καινουριο παιχνίδι μεσα στο σπιτι μου.Αυτο.http://brothertoncycles.com/catalog/images/9322-46_CAM_Comp-29_Gloss-Wht-Blk.jpghttp://www.specialized.com/us/en/bc/SBCProduct.jsp?spid=62248&scid=1100&scname=Mountainκαι πρέπει να το δωσω πισω αυριοFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUΕιναι test bikeFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
GoMaR Δεκέμβριος 30, 2011 #4297 Δεκέμβριος 30, 2011 Καλά να περάσεις αγάπη!!Τα μονοπάτια τα έχω έτοιμα στο μυαλό μου ήδη μην μασάς!! πολλα μονοπατια τελικα παω να γινω ανθρωπος (να κουρεφτω) και μετα θα ανεβασω καμμα φωτογραφια
wrong method Δεκέμβριος 30, 2011 #4298 Δεκέμβριος 30, 2011 πολλα μονοπατια τελικα παω να γινω ανθρωπος (να κουρεφτω) και μετα θα ανεβασω καμμα φωτογραφια άντε βάλε τπτ,να δούμε ρε Ιασονααααα (gmt έπηξα,είμαι στη δουλειά όλη μέρα σήμερα )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.